-
من یه سوال برام پیش اومده بود درباره یه سوال از فصل 4 فیزیک دهم (تدریس آقای یاری) توی فیلم درسی دما و گرما قسمت 2 که لینکشو براتون میزارم:
ویدیو فصل چهارم قسمت 2
تایم حل این سوال توسط آقای یاری از دقیقه 2 و 35 ثانیه شروع میشه تا دقیقه 5 ویدیو ادامه داره، متن سوال اینه:
«دماسنج مجهولی دمای ذوب یخ را با عدد 10 و دمای جوش آب را با عدد 30 نشان می دهد، در روزی که هوا 40 درجه سلسیوس است، این دماسنج چه عددی را نشان می دهد؟»
جواب نهایی این سوال در ویدیو آقای یاری به دست اومد (8) اما من فکر کنم جواب (18) میشه، اگه میشه شما هم بگین جواب این سوال رو چه عددی به دست آوردین، ممنون -
-
@_JANA_ این تناسب که میشه 8 ولی به نظرم 8 باید با 10 جمع بشه تا یه عدد بین 10 و 30 که بازه ی دماسنج هست به دست بیاد که میشه 18
-
@_JANA_ این تناسب که میشه 8 ولی به نظرم 8 باید با 10 جمع بشه تا یه عدد بین 10 و 30 که بازه ی دماسنج هست به دست بیاد که میشه 18
Shayan Ehtesham خب پسر خوب میگه وقتی 40درجه تغییر کنه اون دماسنج چقد تغییر میکنه دماسنج معمولی از صفر شروع میشه 40تا تغییر میکنه
ولی اون دماسنجه که صفر نداره وقتی 8تا تغییر کنه عدد نشون داده 8 بشه
حرف تو درسته میشه 18 ولی خب منظور سوال اینه 8درجه رفته بالا -
Shayan Ehtesham خب پسر خوب میگه وقتی 40درجه تغییر کنه اون دماسنج چقد تغییر میکنه دماسنج معمولی از صفر شروع میشه 40تا تغییر میکنه
ولی اون دماسنجه که صفر نداره وقتی 8تا تغییر کنه عدد نشون داده 8 بشه
حرف تو درسته میشه 18 ولی خب منظور سوال اینه 8درجه رفته بالا@_JANA_ توی متن سوال میگه دماسنج چه عددی رو نشون میده،، نمیگه چند تا تغییر میکنه، ولی ممنون بابت کمکت
-
@_JANA_ توی متن سوال میگه دماسنج چه عددی رو نشون میده،، نمیگه چند تا تغییر میکنه، ولی ممنون بابت کمکت
Shayan Ehtesham در فیزیک 1 تجربی (دما و گرما) گفته است:
@_JANA_ توی متن سوال میگه دماسنج چه عددی رو نشون میده،، نمیگه چند تا تغییر میکنه، ولی ممنون بابت کمکت
خود اقای یاری میگه نمیدونیم 8تا چی
-
خود اقای یاری میگه نمیدونیم 8تا چی
@_JANA_
-
@_JANA_
@_JANA_
از اون روشی ک منم حل میکنم جواب 18 در میاد
-
@_JANA_
از اون روشی ک منم حل میکنم جواب 18 در میاد
@_JANA_ فکر کنم آقای یاری اون لحظه یادش رفت راه حل رو کامل کنه
-
سلام //جواب میشه 18
-
ب
-
من این طوری حل کرم جواب 18 اومد
-
اینجوری ک ایشون گفت نمیدونیم 8تا چی من کلا به همچی شک کردم
-
من این طوری حل کرم جواب 18 اومد
دکتر علی ف ممنون بابت کمک تون
-
اینجوری ک ایشون گفت نمیدونیم 8تا چی من کلا به همچی شک کردم
@_JANA_ آخه عدد 8 رو روی شکل بین عدد 10 و 30 نوشت، اصلا همچین چیزی ممکن نیست، باید یه عدد بین 10 و 30 باشه
-
دکتر علی ف ممنون بابت کمک تون
Shayan Ehtesham داداش هر سوالی از فیزیک داشتی در خدمتیما//
-
@_JANA_ آخه عدد 8 رو روی شکل بین عدد 10 و 30 نوشت، اصلا همچین چیزی ممکن نیست، باید یه عدد بین 10 و 30 باشه
Shayan Ehtesham اقا اون فاصله رو نوشته
-
Shayan Ehtesham داداش هر سوالی از فیزیک داشتی در خدمتیما//
دکتر علی ف قربونت
خدمت از ماست