سردر گمی شدید
-
-
اگه تو کنکور و امتحان نهایی نیاد خب به چه دردمون میخوره؟
-
اگه تو کنکور و امتحان نهایی نیاد خب به چه دردمون میخوره؟
مرید سید علی هییچ..
مهم اینه دوباره قانون جدید تصویب نشه -
پس با 20 درصد آخر کتاب زیاد ور نمیروم همونقدر که یه بار خوندمشون کافیه
-
پس با 20 درصد آخر کتاب زیاد ور نمیروم همونقدر که یه بار خوندمشون کافیه
مرید سید علی عارف مثلا زیست فصل ۸ حذفه
-
تا ببینیم چی تصویب میکنن
-
مرید سید علی عارف مثلا زیست فصل ۸ حذفه
-
فقط معلم های خودتون میتونن کمکتون کنن . اوناهم در شرایطی میتونن کمک کنن که
گروه های آموزشی سرفصل ها حذفی رو اعلام کنن.
گره های آموزشی هم امروز تازه بهشون بخشنامه رسیدن ... در نتیجه همه فعلا رو هواییم ... -
@سما-نویدفر من پشت کنکوری هستم و با معلمی هم در ارتباط نیستم برنامه درسی تلویزیون رو هم نگاه نمیکنم اصلا نمیدونم این 80 درصد تا کجا میشه؟ چیجوری میشه ؟اصلا میشه؟ به قول بهتاش من که دیگ ردددددددد دادم
@sedigheh-gholami منم با معلمام در ارتباط نیستم
هرچی باشه بالاخره برا همست -
@sedigheh-gholami منم با معلمام در ارتباط نیستم
هرچی باشه بالاخره برا همستمرید سید علی متاسفانه
-
به نظرم یکم دروس آخر دوازدهمو ول کنیم به ضعفامون تو بقیه درسا برسیم
-
@sedigheh-gholami آخه مهمه که الانی که من وقتمو رو اون آخرا میذارم ینی 100 درصد وقت تلفی یا نه
-
@sedigheh-gholami آخه مهمه که الانی که من وقتمو رو اون آخرا میذارم ینی 100 درصد وقت تلفی یا نه
مرید سید علی شما امسال دانش اموز هستین؟
-
مرید سید علی شما امسال دانش اموز هستین؟
@sedigheh-gholami بله
-
@sedigheh-gholami بله
مرید سید علی پس 100 درصد یکی دو دور بخونید
-
@sedigheh-gholami بله
مرید سید علی در رابطه با امتحان نهایی نمیدونم چه قدر میاد و نمراتش چیجوریه... ولی پارسال از مطالب اخرای کتاب داخل کنکور خیلی تست نمیاد چون مباحث خیلی سنگین و خاصی نیست تست در حد یکی دوتا بوده که این رو هم به سوالای اوایل و اواسط کتاب اضافه میکنن. من که اینجوری فکر میکنم برای نهایی بخونین اگه قرار شد تو کنکور هم بیاد 20 روز وقت دارید تستوشو بزنید خیلی مطالب سنگین نیست به شرطی که وقت 50 درصدی قبلا روش گذاشته باشید .
-
مرید سید علی در رابطه با امتحان نهایی نمیدونم چه قدر میاد و نمراتش چیجوریه... ولی پارسال از مطالب اخرای کتاب داخل کنکور خیلی تست نمیاد چون مباحث خیلی سنگین و خاصی نیست تست در حد یکی دوتا بوده که این رو هم به سوالای اوایل و اواسط کتاب اضافه میکنن. من که اینجوری فکر میکنم برای نهایی بخونین اگه قرار شد تو کنکور هم بیاد 20 روز وقت دارید تستوشو بزنید خیلی مطالب سنگین نیست به شرطی که وقت 50 درصدی قبلا روش گذاشته باشید .
@sedigheh-gholami خیلی ممنون آره یه بار مطالب آخر کتابو خوندم اما خیلی دقیق نه
-
@sedigheh-gholami خیلی ممنون آره یه بار مطالب آخر کتابو خوندم اما خیلی دقیق نه
مرید سید علی خب خداروشکر