-
استاد خیلی دوستون دارم و آرزوی سلامتی و طول عمر از درگاه خداوند را برای شما خواهانم/
-
واوووووووو. امشب همش سورپیرییییزههههههههههههههههههه. چقد من دوستون دارم استااااااد عزیییییزززززززز
-
negar2012 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
واوووووووو. امشب همش سورپیرییییزههههههههههههههههههه. چقد من دوستون دارم استااااااد عزیییییزززززززز
چیشده؟؟
-
به نظرم بچه ها تو کانال استاد به نور آینه رای بدین بهتره چون این مبحثو هر چقد زود بخونیم بهتره و اینکه استاد بعد اینکه این مبحثو تموم کنن امواج الکترومغناطیسی زود شروع میکن و به آزمونامونم میرسیم
shayan1377 منم با آینه ها موافق ترم.
-
ریز مباحث جلسه 085 (صوت_قسمت 4) :
مدت زمان: 31 دقیقه و 4 ثانیه.● تراز شدت صوت(β) :
وقتی شدت صوتی بیشتر می شود, انرژیی که گوش دریافت میکند نیز بیشتر می شود و ما صوت را بلند احساس میکنیم ولی دقیقا با شدت صوت نسبت مستقیم ندارد.مثلا اگر شدت صوت 2 برابر شود, بلندی بیشتر می شود ولی 2 برابر نمیشود.
تراز شدت صوت , درک انسان را از بلندی صوت بیان می کند.● توضیح فرمول تراز شدت صوت که بصورت بل و یا دسی بل بیان می شود.
●یادآوری روابط لگاریتم.
●تراز شدت صوت آستانه دردناکی در بسامد 1000 هرتز: 120 دسی بل.
●تراز شدت صوت آستانه شنوایی در بسامد 1000 هرتز : 0 .
●ارائه دو فرمول بسیار مهم برای تراز نسبی شدت صوت.
●ارائه دو نکته برای حل سریعتر مسائل:
__ اگر شدت صوتی n برابر شود تراز شدت صوت به اندازه k logn تغییر میکند.
__با هر بار نصف شدن فاصله تا منبع صوتی تراز شدت صوت به اندازه 6 دسی بل افزایش می یابد.● حل 2 تست و دو مثال, همراه با آموزش روش تستی برای حل مسائل خاص.
-
سلام کسی جزوه حرکت شناسی رو داره؟ اگر دارین و امکانش هست ارسال کنین
-
ممنون بهترین استاد جهان
-
استااد عشقییییییییییی پشتمون گرمه شمارو داریم
-
خواهشا همون پیش 2 رو بگین خیلی بهتره پیش 2 تو کنکور راحت ازش 8 سوال میاد اگه از صوت حساب کنیم
-
الکترومغناطیسی اسونه بخدا، اینه چهارتا سؤال میاد مهم تره
-
بعد اینکه شما بلدی خیلیا هستن امیدشون فقط تدریس دکتر طلوعیه. انقد خودخواهانه به موضوع نگاه نکنین!!!
-
جرا كيفيت ها اينجوري شده من هر كدوم رو ميزنم همون نسخه كم حجم مياد برا دانلود مال شمام اينجوريه
-
بچه ها اگه دفعه بعد استاد نظر سنجی گذاشتن پیش دانشگاهی ۲ رو بزنید تا آخر تمومش کنیم راحت بشیم.
-
cr7 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اعضاي محترم كانال چه مبحثي بعد صوت تدريس بشه ؟؟؟
امواج الكترونغناطيس پيش ٢ – 456
49%
نور و آينه و عدسي – 355
39%
الكتريسيته جاري – 111
12%
922 people voted so far.
خوبه اون چیزی که میخوام اوله پس دیگ نیازی نیس رای بدم
سلااام بر دوستان
آقا من مغناطیس رو تابستون خواندم و تا الان مروری نداشتم نشر الگو رو هم کامل کار کردم اون موقع به نظرم تستاش خیلی آسون و روتین بودن ولی الان هیچی یادم نیست.🥲
چند تا آزمون و تست مروری زدم کلاس نکته و تستم شرکت کردم ولی...
به نظرتون الان چی کار کنم؟
از اول نشر بزنم ؟
یا ویدیو ببینم ؟ اگه آره با کدوم استاد؟
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-مهندسی
گروها هم که عوض شدن قبلاً راه ابریشم اینا بود...