مشکل در خواندن درس
-
سلام
دوستان من درس رو تازه شروع کردم
رشتمم ریاضیه
توی درس خوندن مشکل پیدا کردم
از روی جمع بندی میخونم با خودم میگه درسنامه ها ناقصه
بخوام از روی جامع ها بخونم نمیرسم
یکم کمکم کنید
به تفکیک درس باشه خیلی عالی میشه
حدودا 30 درصد تخصصی میخوام و 40 درصد هم عمومی
ممنونم -
سلام
رشتمم ریاضیه
یکم کمکم کنید
ممنونمSaeed Ahmadi
سلام به نظر من در هر سطحی باشید رو عمومی بیشتر هم میتونید حساب کنید از همین الآن هرشب یه آزمون عمومی بگیرید البته موضوعی ادبیات هم حتما جدا کار کنید کتابش هم خیلی فرقی نداره چی باشه تو این زمینه تست زدن مکرر کفایت میکنه (البته پیشنهاد من قرابت و آرایه و دستور نشرالگو هست) حتی نیاز نیست خیلی فشرده باشه اما حتما باید پیوسته کار بشه. بعد برای جمع بندی عربی هم حتمااا از کلیپای جمع بندی استاد ناصح زاده استفاده کنید تمام نکات رو پوشش دادن : "جمع بندی عربی کنکور 14+6 ساعت (نظام آموزشی جدید") .
مابقی رو هم با همون کتابای درسی میشه به مرور پیش برد ولی تحلیل نکات آزمون های روزانه یا یک روز درمیان خیلی اهمیت داره ...
در رابطه با اختصاصیا هم من رشتم ریاضی نیست اما توصیه من اینه که کلیپای سایت رو دنبال کنید چون واقعا موثره بعدشم مستقیم برید سراغ تستا دیگه گیر درسنامه نباشید اونا هم میشه یه طور با زمان خودتون تنظیم کنید مثلا اونایی که بیشتر نیاز میبینید رو فیلم ببینید که وقت کمتری گرفته بشه دیگه انتخاب مباحث بستگی به نظر خودتون داره .
از طرفی کتابای جمع بندی رو هم نمیشه زیاد به دید ناقص بودن نادیده گرفت چون درستش اینه که به همه مباحث و نکات مهم اشاره بشه اما از نکات ریز تر و به مراتب تکنیکی تر فاکتور میگیرن که حجم کمتر بشه همون موارد رو هم تو نمونه تستا میشه پیدا کرد البته منبع جمع بندی هم مهمه که انشاءالله راهنماییتون میکنن: ( @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا / @بچه-های-همخوانی / @رتبه-های-انجمن-آلاء / @همیار) . ولی توجه کنید تو این روزا حل تست خییلی اهمیت داره ترجیحا تستای کنکور حل شن و زیاد سراغ تستای سنگین و وقتگیر هم نرید که بشه نمونه های بیشتری حل کرد . -
سلام
رشتمم ریاضیه
یکم کمکم کنید
ممنونمSaeed Ahmadi سلام من هم پارسال مشکل شمارو داشتم چون فروردین تقریباً شروع کرده بودم، طلایی ریاضی استاد ثابتی خیلی عالیه برای این زمان اما دقیقا این که میگید هست بعضی جاهاش نیازه یه سری مطالب رو از قبل بلد باشید من پیشنهاد میکنم طلایی و صفر تا صد کنار دستتون باشه هرجا تو طلایی چیزی رو مشکل داشتید تو صفرتا صد ببینیدش، من درصدام کم بود پارسال ولی هرچی زدم از طلایی بود...تست و تمرین مداوم معجزه میکنه واقعا،سعی کنید یه سری نکات و از تست بگیرید نیاز نیست یه درسنامه فوق جامع پیدا کنید و کلی وقت بذارید روش،چه ریاضی چه فیزیک چه شیمی تمرین و تست فراوان راهش میندازه، در مورد دروس عمومی هم من دینی رو میگم که حجم زیادیش از پیام آیه میاد و کتاب لقمه طلایی پیام آیات دینی واقعا عالی و بدرد بخوره اگه بتونید استفاده کنید.
انشاءالله تونسته باشم کمکی بکنم