اونایی که زیستشون قویه لطفا کمک
-
@_JANA_ میدونم نمیتونم دوهفته ای اون همه مبحثی که قلم چی میذاره بخونم
-
Patrikam در اونایی که زیستشون قویه لطفا کمک گفته است:
@_JANA_ میدونم نمیتونم دوهفته ای اون همه مبحثی که قلم چی میذاره بخونم
زمان بندیش دست خودت فقط این که چ فصلایی رو پشت سر هم بخونی رو طبق اون برنامه پیش ببر
@_JANA_ آها آره اینم فکر خوبیه
-
@_JANA_ آها آره اینم فکر خوبیه
من کل فیلمای اقای موقاریو دیدم
دور دومم طبق برنامه پیش میبرم=کتاب +درسنامه خیلی سبز +تست@_JANA_ ینی از اول تا آخر مثلا دهم یا نه از اول تا آخر درس؟
-
@_JANA_ ینی از اول تا آخر مثلا دهم یا نه از اول تا آخر درس؟
متوجه نشدم؟
@_JANA_ میگم یه فصل کامل استاد موقاری رو میدیدی بعد اون برنامه رو اجرا میکردی یا کل کتاب رو می دیدی
-
@_JANA_ میگم یه فصل کامل استاد موقاری رو میدیدی بعد اون برنامه رو اجرا میکردی یا کل کتاب رو می دیدی
من اشتباه کردم همه فیلمارو دیدم هر سه سالو بعدش اون برنامه ولی شما
گفتار به گفتار پیش برو اینجوری راحت تر میشه برات -
سلام من یازدهم هستم من تابستون تنبلی کردم دهم رو نخوندم اما به نظرم بهتر بود چون میخوام دهم رو این تابستون بخونم و با یازدهم جمع بندی کنم. من همین امسال جدی شروع کردم به خوندن چون با اقای مقاری اشنا شدم قبلا هیچ چیز از زیست نمیدونستم چون اقای مقاری رو نمیشناختم به نظرمن با وجود اقای مقاری دیگه نیازی به درسنامه و کتاب اموزشی نیست
من یه گفتاری رو که میخونم 4 بار مرور میکنم مرور هام اینطوریه که اول ویدیو اموزش اقای مقاری رو میبینم بعدش شروع میکنم یه ساعت بعدش یبار روشو میخونم بعد دفعه بعدی یعنی روز بعدش شروع میکنم مطالب اصافه رو که اقای مقاری گفتن رومیخونم و بعدش،بعد یه هفته اون مطلبو مرور میکنم و بعد بعد از یه ماه دوباره مرور کلی میکنم.و بعدش همزمان با اونا هم تست میزنم و مطالب تست رو هم مینویسم و اونارو هم مرور میکنم.
من روی زیست خیلی وقت میزارم چون عاشق زیست هستم تو هم اگر عاشق زیست باشی دوست داری همش دستت باشه اما به نظر من روزی 5 ساعت کفایت میکنه اما اگه اون 5 ساعت مفید نبوده میتونی بیشترش کنی -
سلام من یازدهم هستم من تابستون تنبلی کردم دهم رو نخوندم اما به نظرم بهتر بود چون میخوام دهم رو این تابستون بخونم و با یازدهم جمع بندی کنم. من همین امسال جدی شروع کردم به خوندن چون با اقای مقاری اشنا شدم قبلا هیچ چیز از زیست نمیدونستم چون اقای مقاری رو نمیشناختم به نظرمن با وجود اقای مقاری دیگه نیازی به درسنامه و کتاب اموزشی نیست
من یه گفتاری رو که میخونم 4 بار مرور میکنم مرور هام اینطوریه که اول ویدیو اموزش اقای مقاری رو میبینم بعدش شروع میکنم یه ساعت بعدش یبار روشو میخونم بعد دفعه بعدی یعنی روز بعدش شروع میکنم مطالب اصافه رو که اقای مقاری گفتن رومیخونم و بعدش،بعد یه هفته اون مطلبو مرور میکنم و بعد بعد از یه ماه دوباره مرور کلی میکنم.و بعدش همزمان با اونا هم تست میزنم و مطالب تست رو هم مینویسم و اونارو هم مرور میکنم.
من روی زیست خیلی وقت میزارم چون عاشق زیست هستم تو هم اگر عاشق زیست باشی دوست داری همش دستت باشه اما به نظر من روزی 5 ساعت کفایت میکنه اما اگه اون 5 ساعت مفید نبوده میتونی بیشترش کنیمن رفتم با قدرت بیشتری شروع کنم