صفر تا صدهای ریاضی
-
سلام وقتتون بخیر
من بعد از 4 سال دوری از درس دوباره میخوام کنکور بدم و هیچی از ریاضی یادم نیست(البته همون موقع هم که یادم بود چیزی بلد نبودم!!و کلا ریاضی صفر صفرم پایم اصلا قوی نیست)..حالا بنظرتون از سال دهم شروع کنم صفر تا صدها رو نگاه کنم یا فقط صفر تا صد ریاضی کنکور رو ببینم؟کسانی که این کلیپ ها رو دیدن لطفا راهنمایی کنن که اگه فقط صفر تا صد ریاضی کنکور رو نگاه کنم چیزی رو از دست نمیدم؟ -
سلام وقتتون بخیر
من بعد از 4 سال دوری از درس دوباره میخوام کنکور بدم و هیچی از ریاضی یادم نیست(البته همون موقع هم که یادم بود چیزی بلد نبودم!!و کلا ریاضی صفر صفرم پایم اصلا قوی نیست)..حالا بنظرتون از سال دهم شروع کنم صفر تا صدها رو نگاه کنم یا فقط صفر تا صد ریاضی کنکور رو ببینم؟کسانی که این کلیپ ها رو دیدن لطفا راهنمایی کنن که اگه فقط صفر تا صد ریاضی کنکور رو نگاه کنم چیزی رو از دست نمیدم؟alireza mirzaei کی میخوای کنکور بدی؟
-
سال 1400
البته مشکلی هم با پشت کنکور موندن ندارم -
سال 1400
البته مشکلی هم با پشت کنکور موندن ندارمalireza mirzaei در صفر تا صدهای ریاضی گفته است:
سال 1400
البته مشکلی هم با پشت کنکور موندن ندارمalireza mirzaei در صفر تا صدهای ریاضی گفته است:
سال 1400
البته مشکلی هم با پشت کنکور موندن ندارم
اگه 1400 کنکور میدی و از الان شروع کردی پشت کنکور موندن معنی نداره . صفر تا صد و ببین اگه ازمون میدی طبق بودجه بندی ازمون دهم و یازدهم و دواازدهم ببین. -
alireza mirzaei در صفر تا صدهای ریاضی گفته است:
سال 1400
سال 1400
البته مشکلی هم با پشت کنکور موندن ندارم
اگه 1400 کنکور میدی و از الان شروع کردی پشت کنکور موندن معنی نداره . صفر تا صد و ببین اگه ازمون میدی طبق بودجه بندی ازمون دهم و یازدهم و دواازدهم ببین.aylar mo
مچکرم -
aylar mo
مچکرمalireza mirzaei اگه هیچی بلد نیستی صفر تا صد و نبین
-
alireza mirzaei اگه هیچی بلد نیستی صفر تا صد و نبین
aylar mo
صفر تا صد کنکور رو؟
منظورتون اینه پایه به پایه نگاه کنم؟ -
aylar mo
صفر تا صد کنکور رو؟
منظورتون اینه پایه به پایه نگاه کنم؟alireza mirzaei اره دیگه .اول باید یادبگیری . تو صفر تا صد که یاد نمیدن . تیپ سوالارو حل میکنن و جمع بندی میکننو تو پایه ها کامل یاد میدن
-
alireza mirzaei اره دیگه .اول باید یادبگیری . تو صفر تا صد که یاد نمیدن . تیپ سوالارو حل میکنن و جمع بندی میکننو تو پایه ها کامل یاد میدن
aylar mo
اهاان که اینطور..ممنون از راهنماییت -
حتما از ریاضی پایه شروع کنین