سوالایی که ذهنم رو مشغول کرده.اقای موقاری کمک🤓
-
سلام اقای مقاری.امید وارم که همیشه خوب و سلامت باشید.واقعا خدا رو شکر میکنم که با الا و به خصوص با شما اشنا شدم.
من کلی سوال دارم که تصمیم گرفتم اینجا بپرسم .امیدوارم که ببینید و پاسخ بدید.
1)از انجایی که سیاهرگ ها نسبت به سرخرگ ها دارای سطح مقطع بیشتری هستند و میتوانند خون بیشتری را حمل کنند .ایا میتوانیم نتیجه بگیریم که تعداد سیاهرگ ها از سرخرگ ها کمتر است?
مثلا ما 2سرخرگ کرونر ولی یک سیاهرگ کرونر داریم -
سلام اقای مقاری.امید وارم که همیشه خوب و سلامت باشید.واقعا خدا رو شکر میکنم که با الا و به خصوص با شما اشنا شدم.
من کلی سوال دارم که تصمیم گرفتم اینجا بپرسم .امیدوارم که ببینید و پاسخ بدید.
1)از انجایی که سیاهرگ ها نسبت به سرخرگ ها دارای سطح مقطع بیشتری هستند و میتوانند خون بیشتری را حمل کنند .ایا میتوانیم نتیجه بگیریم که تعداد سیاهرگ ها از سرخرگ ها کمتر است?
مثلا ما 2سرخرگ کرونر ولی یک سیاهرگ کرونر داریمFatemeh Mirzaie من آقای موقاری نیستم ولی اگه بهتون کمک میکنه من جواب میدم.
با توجه به کتاب قابل برداشت نیست. دلیل شما هم قانع کننده نیست. با یک مثال نمیشه که درمورد کل بدن قضاوت کرد. مثلا سیاهرگ های بیضه بیشتر از سرخرگ های اونه. -
اولا ما کبد و شبکه مویرگی اون رو داریم که سرخرگ نداریم اما سیاهرگ داریم و به طور کلی هر سرخرگ بعد شبکه مویرگی به سیاهرگ ختم میشه پس طبیعتا باید تعدادشون برابر باشه مگر در استثناءاتی مثل کبد و سیاهرگ های ترقوه ای پس میشه حدس زد تعداد سیاهرگها بیشتر از سرخرگهاست در ضمن همیشه کل سیاهرگ پر از خون نیست سیاهرگهای دست و پا دریچه لانه کبوتری داند به همین دلیل بعضی جا ها در برخی مواقع سیاهرگ بدون خون است