Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
کاملا با نظرسارا موافقم فصل ۷ فیزیک رو به خدا خودتون تنهایی هم می تونین بخونین از روی کتاب های گاج یا حتی کتاب درسی خواهش می کنم یکم واقع بین باشین فیزیک پایه خیلی مهم تر از و سخت تر از پیش۲ هست و باید تاقبل از عید پایه تموم بشه و گرنه کار هممون سخت میشه خواهش می کنم به نور وآینه رای بدین چون استاد طلوعی واقعا این فصل رو متفاوت برامون تدریس می کنن اصلا شیوه استاد متفاوت بودنشونه و گرنه امواج الکترو مغناطیس مگه چی داره تا استاد روش مانور بدن
-
لطفا نور هندسی تدریس کنید
-
Cr7 خب ببخشید همون فصل ۶
-
این پست پاک شده!
-
آقای cr7 خب آزمون این دفعه قلمچی الکتریسیته جاریه خب برای چی به این راینمیدین این هم مهم تره هم جز آزمونه
-
این پست پاک شده!
-
بنظرمن خوبه که استادمیخوان فصل 6پیشوتدریس کنن درسته بعضیامون درصدای خوبی ورتبه های خوبی داریم ولی اینم باید درنظرگرفت پیش دو سی درصده کاره وازهمین مباحث آسون میشه به رتبه خوبی رسید درسته پایه باید قبل عید بسته بشه ولی نظرنهایی با استادوبچه هایی که درنظرسنجی شرکت کردندهست .ونکته آخر
لطفابه هم احترام بزارید دوستان -
این پست پاک شده!
-
cr7 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
erfan199 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
cr7 خب شما کنکور واست مهم تره یا آزمون آزمایشی؟
واسه موفق شدن تو کنکور یاید آزمون هم موفق بشی ! واسه تفریح مگه میری آزمون؟
حرفی ندارم دیگه!
-
cr7 خخخ مسخرس.. شما مشکلت اینه بدبینی به دیگران. من چرا باید دروغ بگم؟؟؟ میخوای قسم بخورم؟؟ چ گیری کردیما.. آقا ولش کن باشه الکترومغناطیس تدریس میشه چون زیادم نیست احتمالا 2-3 جلسه بشه چون صوت از اون سنگین تره و شده 6جلسه
-
@sara10 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
cr7 خخخ مسخرس.. شما مشکلت اینه بدبینی به دیگران. من چرا باید دروغ بگم؟؟؟ میخوای قسم بخورم؟؟ چ گیری کردیما.. آقا ولش کن باشه الکترومغناطیس تدریس میشه چون زیادم نیست احتمالا 2-3 جلسه بشه چون صوت از اون سنگین تره و شده 6جلسه
ایشالا که زود تموم میشه و میرسیم به نور و آینه
-
امیدوارم استاد دیگه نظرسنجی برگزار نکنن و با نظر خودشون پیش برن
-
erfan199 واقعا منم اینو میگم.. استاد میدونن یا ما؟؟؟
-
فقط این بار اگه نظرسنجی کردن بودجه بندی کنکور از سال 87تا95 هم نگاه کنین.. این همه فصل تست خیز مونده. گیر دادین به الکیا.. نور--گرما--جاری از همین 3تا 7تا تست میاد
-
cr7 سختی آسونی مباحثم در نظر بگیرین.. من که امسال 78زدم فیزیکو.. هرچی نزدم از کار و انرژی و دینامیک بود.. نه از پیش2
-
cr7 باشه .. اصن کلا پیش درس بدن. پایه رو واسه امتحان نهایی خوندیم.. اینو نمیخواین بگین
-
این پست پاک شده!
-
اینه و عدسی هم فصل مهمتریه هم تعداد تستی كه ازش میاد بیشتره هم اینكه واقعا نیاز به تدریس داره .تازه بعد تدریسم نیاز داره كه كلی وقت گذاشت براش و تست زد .اگه بمونه برا بعد خیلی بده چون دیگه نه وقته تمرین هست نه هیچی تازه كلی استرسم بهش اضافه میشه.در صورتیكه فصل الكترو مغناطیس رو به راحتی میشه خود ادم بخونه و توی یه روز جمعش كنه