برا زیست و شیمی و فیزیک یازدهم
-
سلام .
من الان دهمم ،
میخواستم این سه تا درس یازدهم رو از تابستون بخونم.
الان بخرم بهتره یا چون ممکنه کتابا عوض بشه ، بزارم چاپ جدید بیاد؟
چاپ جدید کِی منتشر میشه؟
بعد از شروع سال تحصیلی؟ -
-
دوست گلم کتابای سال دیگه اگه تغییر هم کرده باشه زیاد نیست به نظر من زیست و شیمی و فیزیک همه رو خیلی سبز بگیر چون به دردت میخوره و بهترین کتابیه که من میتونم بهت معرفی کنم.
-
از الان بگیری بهتره چون کتابا تغییری نمیکنه فقط قیمتا دو برابر میشن
-
اگر فکر قیمتشو میکنین، کتاب دسته 2 بگیرین . بعضیاشون اینقدر تمیزه، که فک میکنی جلد جدید گرفتی...
من کتاب زیست دهم یازدهم حرف اخرو دارم نیازی ندارم اگه میخای میتونم بهت بدم البته هزینه ای نمیخام همینطوری میدم بهت
-
من کتاب زیست دهم یازدهم حرف اخرو دارم نیازی ندارم اگه میخای میتونم بهت بدم البته هزینه ای نمیخام همینطوری میدم بهت
zeinabmaghsoudi در برا زیست و شیمی و فیزیک یازدهم گفته است:
میتونین تا بعد از کنکور هم صبر کنین . شاید دوستان آلایی که به کتاباشون احتیاج ندارن، حاضر باشن رایگان اونارو در اختیارتون بزارن ...
-
zeinabmaghsoudi در برا زیست و شیمی و فیزیک یازدهم گفته است:
میتونین تا بعد از کنکور هم صبر کنین . شاید دوستان آلایی که به کتاباشون احتیاج ندارن، حاضر باشن رایگان اونارو در اختیارتون بزارن ...
درست میگه ما خودمون امسال کنکورمونو بدیم دیگه کتابامونو نمیخایم میدیم به الایی ها
-
درست میگه ما خودمون امسال کنکورمونو بدیم دیگه کتابامونو نمیخایم میدیم به الایی ها
zeinabmaghsoudi دست شما درد نکنه...
واقعا زحمت میکشین.
ولی مشکلی که هست ، با این اوضاع کرونا معلوم نیست کنکور کِی باشه... -
چاپ جدید کتابا معمولا هفته ی اول مهره . کتابا از امسال به مدت 10 سال قراره بی تغییر بمونه . پس براتون فرقی نمیکنه.
@سما-نویدفر از کجا میدونین کتابا تغییر نمیکنه؟
مطمئنین؟ -
@سما-نویدفر از کجا میدونین کتابا تغییر نمیکنه؟
مطمئنین؟ -
zeinabmaghsoudi دست شما درد نکنه...
واقعا زحمت میکشین.
ولی مشکلی که هست ، با این اوضاع کرونا معلوم نیست کنکور کِی باشه... -
Hassan Mortezavi طرح آموزش پرورش بوده . 3 سال زمان برای تغییر کتاب داشتن. از این به بعد کتابا تغییر نمیکنه
-