یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
-
@خانوم-وكيل در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
@Amin-th بخدا بحث دوستامه كه هزار بار گفتن جوگير نشو از همون سه بخون وگرنه بهتون نشون ميدادم ربطي نداره
يكي از بچه هاي تاپيك يازدهمه ولي ده ساعت خونده روزه هم هستن فقط بايد يه سري اصول رعايت شه
حتما خوابتون كافي باشه كه ضعف نكنين
غذا رو با فاصله بخورين من از سرشب فقط نون و پنير خوردم آب هويج يه كم حلوا و شام الانم ميخوام ورزش كنم
پس پرخوري نكنين بين درس هم استراحتاي كوتاه داشته باشين هر بيست دقيقه نيم ساعت دو سه دقيقه راه برين
يه عدد بگين كه سنگم از اسمون بباره ميخونين
٤ خوبه؟چشم
6 خوبه -
@Amin-th مطمئنين ٦؟
اره
جلو جمع میگم دیگه
نخونم ابروم میره(البته همینجوریش بی ابرو شدم دیگه)
-
@Amin-th مطمئنين ٦؟
اره
جلو جمع میگم دیگه
نخونم ابروم میره(البته همینجوریش بی ابرو شدم دیگه)
@Amin-th اگه تا الان اونطوري نشده كه مي خواستيم دليل نداره از اين به بعد هم همونطوري باشه
دعا ميكنم به خودتون ياداوري كنين كه رمضان ماه اراده اس مطمئن باشين ميشه فقط بايد تكون بدين به خودتون و راه بيفتين
موفق باشين
سحر بخير
التماس دعا -
@Amin-th اگه تا الان اونطوري نشده كه مي خواستيم دليل نداره از اين به بعد هم همونطوري باشه
دعا ميكنم به خودتون ياداوري كنين كه رمضان ماه اراده اس مطمئن باشين ميشه فقط بايد تكون بدين به خودتون و راه بيفتين
موفق باشين
سحر بخير
التماس دعا@خانوم-وكيل در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
موفق باشين
سحر بخير
التماس دعامرسی
موفق باشید -
سلام..دیروز ۱۰ ساعت
...این زمان تلف شده من اگر کم بشه با روزه به ۱۲ ساعتم میرسم
شروع امروز:۵:۰۰ ..شاد باشید
-
سلام به همه دوستان خوب الایی
خوب دوستان در ادامه تاپیک قبلی ( طرح تغیر چهل روزه) این تاپیک رو زدیم که با توجه به تجربیاتی که کسب کردیم دیگه اون بد قولی های قبلی رخ نده اینجا مثل تاپیک قبلی همه میایم گزارش میدیم تو طول روز چه درسایی رو چقدر خوندیم و یسری نکات کاربردی در مورد نحوه درس خوندن و حرف های انگیزشی میزنم و .... قوانین همونه فقط یه چیز جدید از این به بعد طبق ساعتی که توافق میکنیم هممو باید تو روز یه ساعت مشخص یا بیشتر درس بخونیم اگه 2 روز متوالی زیر حرفمون زدیم دیگه از چالش اخراج میشیم این نکات هم دباره مینویسم برا تازه وارد ها
please pay attention
دوستانی که پشت کنکوری هستن چه اونایی که مدرسه میرن چه اونایی که نمیرن میدونید که از الان به مدت 1 ماه هممون مدرسه نمیریم پس این بهترین موقع هست که به قولی که میخوایم بدین پایبند باشیم چون شرایط هممون یکیه تقریبا حالا قولی که باید بدیم چیه ؟! اینکه از فردا یعنی شنبه هممون صبح زود بیدار شیم حالا بین 5 تا 7 یه سلامی به هم بکنیم درس خوندن رو استارت بزنیم تا تقریبا ساعت 11 شب بعد بیایم همه گزارش بدیم که اونایی که کم درس خوندن به خودشون بیان بقیه انگیزشون بیشتر بشه
فقط خواهش میکنم چت نکنید اگه پندی نصیحتی نکته ای چیزی هست که به درد بخوره بگید خیلی هم خوشحال میشیم ولی چت نکنید ممنون
MahdiNOVE ساعت 7 الوعده وفا
I'm awake -
@Z-H-Z کوشین پس؟!
-
@Z-H-Z کوشین پس؟!
-
@خانوم-وكيل
نه اخه با ایشون که اسمشم نمیدونم قرار داشتیم -
@خانوم-وكيل
نه اخه با ایشون که اسمشم نمیدونم قرار داشتیم -
@خانوم-وكيل اره همین کارو میکنم
البته من اسوه هستم -
@خانوم-وكيل اره همین کارو میکنم
البته من اسوه هستم -
@Miss-khoshkhoo ميدونم عزيزم تو رو كه يادم نرفته اسم زهرا رو نميدونستي واسه اون
اسپم نفرستيم اينجا بهتره@خانوم-وكيل اهاااا اوکی
فک کردم مخاطب قرار دادی -
سلام من 7بیدار شدم ولی نت مشکل داشت نتونستم بیام الان هم مشکل داره با داده اومدم داداشم بفهمه بد بختم
بای@Z-H-Z باشه عزیزم اشکالی نداره
-
@Miss-khoshkhoo ميدونم عزيزم تو رو كه يادم نرفته اسم زهرا رو نميدونستي واسه اون
اسپم نفرستيم اينجا بهتره@خانوم-وكيل اسپم ینی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
یک ونیم دینی
یک ونیم فیریک -
@Golenarges بچه ها اسپم ینی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
@Miss-khoshkhoo در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
ینی پیامی که خارج از موضوع تاپیک باشه