دیپلم تجربی89 هستم . کمککککک
-
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۴، ۲۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام .من دیپلم تجربی سال 89 هستم . خیلی دلم میخواد کنکور بدم . بچه یک ساله دارم . منطقه 2 هستم . خیلی وقته از درس دور بودم . یه هفته هس یه چیزایی دارم میخونم ولی سر در گمم.یه برنامه میخوام . درسای ریاضی آقای شامیزاده رو دانلود کردم تا و ادبیات دارم میخونم. آخه طول روز خیلی وقت ندارم . از ساعت 7 صب تا 12 ظهر . میخام یکی یه برنامه بهم بده ( ینی بدونم چه درسی بخونم و چقدر ) رتبه 10000 منطقه 2رو میخام .
-
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۴، ۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باید اول روی زیست و شیمی سرمایه گذاری کنی. چرا رفتی سراغ ریاضی و ادبیات؟
-
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۴، ۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با سلام
من می تونم به شما وبلاگ بسیار مفید [استراتژی مطالعه][0] را معرفی کنم که خیلی در زمینه مشاوره می تونه به شما کمک کنه.
ضمنا شما برای شروع به یک برنامه بلند مدت احتیاج داری که برای این کار می تونی برنامه یک از آزمونها رو از سایتشون دانلود کنی و بر اساس همون پیش بری.
اگر هم تبلت یا گوشی هوشمند اندرویدی داری کلی اپلیکیشن مفید کنکوری از کافه بازار می تونی دانلود کنی که بیشترشون رایگانه مثل اپلیکیشن نیمکت.
ان شاء الله که موفق باشی و بیشتر از چیزی که مد نظرت هست به دست بیاری و رتبه ی خیلی بهتری کسب کنی.[0]: http://nomre.blog.ir
-
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۴، ۲۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون. برنامه ها خیلی وقت گیرن .من فقط تا بچم خوابه میتونم بخونم . رتبه 10000 برای رشته ای ک میخوام برم کافیه.ریاضی ک خیلی واسه تجربی خوبه .کسی نمیخواد بعد از ماه رمضون شروع کنه با روزی 5 ساعت ؟ ک برای منم برنامه بریزه؟