زیست
-
چون مارها مهردارن
-
گیرنده نوری زیر چشم دارن
-
چون مارها مهردارن
fatemeh8181 مارها فرومون ترشح میکنن ولی این گفته برخلاف
-
جواب گزینه دو هست باید بین غلط و غلط تر انتخاب کنی که 2 مطلوب تره حالا تحلیلم اینه گزینه 1 از اونجایی که پرفورین در دفاع غیراختصاصی دیده میشه و همه جانوارنم دفاع غیر اختصاصی دارند پس این خط میخوره
2 پادتن برای دفاع اختصاصیه که در مهره داران دیده میشه و در حشرات نه اونیم که در شب گرده افشانی داره طبق کتاب خفاشه که مهره داره از اونجایی که بقیه جاندار ذکر نشده توی کتاب میشه اینو درست گرفت
3 که 100 درصد غلطه چون مار میتونه فرومون ترشح کنه
4 حشراتم گیرنده شیمیایی دارند پس اینم 100 درصد غلطه
بین یک و دو من که ترجیح دادم دو رو انتخاب کنم حالا خود دانید -
جواب گزینه دو هست باید بین غلط و غلط تر انتخاب کنی که 2 مطلوب تره حالا تحلیلم اینه گزینه 1 از اونجایی که پرفورین در دفاع غیراختصاصی دیده میشه و همه جانوارنم دفاع غیر اختصاصی دارند پس این خط میخوره
2 پادتن برای دفاع اختصاصیه که در مهره داران دیده میشه و در حشرات نه اونیم که در شب گرده افشانی داره طبق کتاب خفاشه که مهره داره از اونجایی که بقیه جاندار ذکر نشده توی کتاب میشه اینو درست گرفت
بین یک و دو من که ترجیح دادم دو رو انتخاب کنم حالا خود دانید -
@Zahra-gh20 کدوم سوال مد نظرته
Hesam Mohammadi هردو
-
بین یک و دو من که ترجیح دادم دو رو انتخاب کنم حالا خود دانیدHesam Mohammadi اینم گفته فرمون ترشح میکنه
-
این پست پاک شده!
-
میشه یکی جواب بده
اپ-کاتالیزورهای-آلاء بچه-های-همخوانی دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا