راه ابریشم.
-
سلام. من یازدهمم و بسته راه ابریشم ویژه کنکور ۹۹ رو خریدم. میخواستم بپرسم که ایا مطالعه اون مشکلی که ایجاد نمیکنه؟؟
-
سلام خیر خیلی هم عالیه
-
سلام خیر خیلی هم عالیه
zeinabmaghsoudi ممنون بابت راهنمایی
-
zeinabmaghsoudi ممنون بابت راهنمایی
Mahdi Moghaddas خواهش میکنم فقط تستاشو چند بار مرور کن که ریاضیو به 100 برسونی
-
سلام ، ببخشید چند تا سوال داشتم ، ایا این دوره به درد بچه های ریاضی هم میخوره و اینکه همه مباحث سه پایه کامل گفته میشه؟ در ضمن پایه یازدهم هستم ، خوبه برای تابستون بگیرم؟
FCB61 در راه ابریشم. گفته است:
سلام ، ببخشید چند تا سوال داشتم ، ایا این دوره به درد بچه های ریاضی هم میخوره و اینکه همه مباحث سه پایه کامل گفته میشه؟ در ضمن پایه یازدهم هستم ، خوبه برای تابستون بگیرم؟
خب شما یه سری مباحثی دارید که تجربی نداره؛ مثل گسسته یا حتی هندسه(البته ما خیلی جزئی داریمش)
تنها چیزی که میتونه برای ریاضی پوشش بده به نظرم حسابانش هست که با ریاضی تجربی تقریبا یکیه...
واسه همین شاید اون کارایی که واسه تجربی داره،برای ریاضی نداشته باشه
ولی خوب بازم برای ریاضی هم حتی بی تاثیر نخواهد بود. -
سلام. من یازدهمم و بسته راه ابریشم ویژه کنکور ۹۹ رو خریدم. میخواستم بپرسم که ایا مطالعه اون مشکلی که ایجاد نمیکنه؟؟
Mahdi Moghaddas سلام شما راه ابریشم رو از پیله ها تهیه کردین؟؟ همین الان توی ی تاپیک دیگه هم پرسیدم اول اینکه لینکه صفرتاصد استاد ثابتی رو میخام دوم اینکه همون صفرتاصد برای من که رشتم تجربی نبوده کافیه یا راه ابریشم هم بگیرم واینکه توی این مدت وقت میشه همه رو ببینم وااااااای توروخدا یکی بدادم برسه😢😢😩😩
-
Mahdi Moghaddas سلام شما راه ابریشم رو از پیله ها تهیه کردین؟؟ همین الان توی ی تاپیک دیگه هم پرسیدم اول اینکه لینکه صفرتاصد استاد ثابتی رو میخام دوم اینکه همون صفرتاصد برای من که رشتم تجربی نبوده کافیه یا راه ابریشم هم بگیرم واینکه توی این مدت وقت میشه همه رو ببینم وااااااای توروخدا یکی بدادم برسه😢😢😩😩
Mahbobeh Zare سلام راه ابریشم بگیرید بله میشه تموم کرد
-
Mahbobeh Zare سلام راه ابریشم بگیرید بله میشه تموم کرد
zeinabmaghsoudi ممنون میشه لینک صفرتاصد استاد ثابتی رو اگه دارید بفرستین برام قبلا یکی از دوستان فرستادن یادم رفته توی کدوم تاپیک بود
-
zeinabmaghsoudi ممنون میشه لینک صفرتاصد استاد ثابتی رو اگه دارید بفرستین برام قبلا یکی از دوستان فرستادن یادم رفته توی کدوم تاپیک بود
Mahbobeh Zare بله حتما
https://alaatv.com/set/217 -
Mahbobeh Zare ببین اگه فک میکنی اموزش مشکلی نداری صفر تا صدارو بیخیال شو چون تو تورق راه ابریشم یه دور مرور میکنه استاد ثابتی ولی اگه به نظر خودت ضعیفی حتما نگاه کن
-
Mahbobeh Zare ببین اگه فک میکنی اموزش مشکلی نداری صفر تا صدارو بیخیال شو چون تو تورق راه ابریشم یه دور مرور میکنه استاد ثابتی ولی اگه به نظر خودت ضعیفی حتما نگاه کن
zeinabmaghsoudi t اره حتما نیاز به اموزش دارم خب من رشتم تجربی نبوده سال ۸۰ دیپلم حسابداری گرفتم
مگه توی راه ابریشم از پیله ها اموزش نمیدن؟؟ فرقش با فیلمای صفرتاصد چیه؟؟ -
zeinabmaghsoudi t اره حتما نیاز به اموزش دارم خب من رشتم تجربی نبوده سال ۸۰ دیپلم حسابداری گرفتم
مگه توی راه ابریشم از پیله ها اموزش نمیدن؟؟ فرقش با فیلمای صفرتاصد چیه؟؟Mahbobeh Zare پیله ها مسائل پایه ای مثل توان معادله حل کردن و ایناست ولی صفرتا صد باتوجه به کتاب اون درسو کامل تشریحی درس میده