-
سلام دوستان من پشت کنکوریم سال قبل شیمی 10 درصد جواب دادم برای امسالم خوب نخوندم ولی میخوام این 4ماه رو بخونم به نظرتون میشه شیمی رو مبحثی خوند؟مثلا چه مبحث هایی بخونم برای درصد 30؟
اگه میتونید حواب بدید ممنون
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۵، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarmin.tajrobi
برای ریاضی.،همین ریاضی پیش تموم مبحث هایی رو قبلا خوندیم رو داره به جز حد...به همین ریاضی پیش مسلط بشید -
armin.tajrobi
برای ریاضی.،همین ریاضی پیش تموم مبحث هایی رو قبلا خوندیم رو داره به جز حد...به همین ریاضی پیش مسلط بشیددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۵، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط royaaa انجام شدهمیدونم اینجا جاش نیست ولی
اگ توی ریاضی ضعیف هستین کل فیلمای انسانی رو ک استاد امینی تدریس کردن رو ببینید بعد برید سراغ فیلمای تجربی و تست زیاد بزنید این پیشنهاد استاد امینی هستش -
میدونم اینجا جاش نیست ولی
اگ توی ریاضی ضعیف هستین کل فیلمای انسانی رو ک استاد امینی تدریس کردن رو ببینید بعد برید سراغ فیلمای تجربی و تست زیاد بزنید این پیشنهاد استاد امینی هستش -
سلام با تشکر از استاد دلسوز ایران زمین جناب اقای اقا جانی.
استاد در جلسه 6 مبحث ارایش الکترونی یون فلزهای واسطه /cuبا یه بار مثیت و 2بار مثبت نوشتین /سوالم اینجا هست برحسب اموزشی که دادین sظرفیتش 2 هست ولی اینجا نوشتین 1 /شما گفتین ابتدا ارایش الکترونی به حالت خنثی رسم میکنیم بعد به تعدادبار مثبت از زیر لایه s وپس از ان از زیر لایه d الکترون کم میکنیم /میشه یه توضیح بدین چرا s یه ظرفیت در نظر گرفتین و از d کم کردین -
سلام با تشکر از استاد دلسوز ایران زمین جناب اقای اقا جانی.
استاد در جلسه 6 مبحث ارایش الکترونی یون فلزهای واسطه /cuبا یه بار مثیت و 2بار مثبت نوشتین /سوالم اینجا هست برحسب اموزشی که دادین sظرفیتش 2 هست ولی اینجا نوشتین 1 /شما گفتین ابتدا ارایش الکترونی به حالت خنثی رسم میکنیم بعد به تعدادبار مثبت از زیر لایه s وپس از ان از زیر لایه d الکترون کم میکنیم /میشه یه توضیح بدین چرا s یه ظرفیت در نظر گرفتین و از d کم کردینkobra abbasi دقت کنید مس استثنا است
-
ممنونم اصلا توجه نکرده بودم به استثنا بودنش
-
ممنونم اصلا توجه نکرده بودم به استثنا بودنش
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۵، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهkobra abbasi
دلیل استثنا بودنشم که میدونید دیگه؟ -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۵، ۱۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چون پایذار نیست
-
اره بلدم با اموزش های خوب استاد/پیش میاد ذهن هنگ کنه
-
سلام دوستان یه کتاب تست خوب واسه شیمی غیر از مبتکران چی هست؟
-
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۵، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
shivvaa در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام فار عالیه .
-
سلام فار
-
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۵، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
shivvaa در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
آی کیو
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۵، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لطفا یکی به من بگه کتاب شیمی 3 استاد اقا جانی رو از کجا تهیه کنم؟
-
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۵، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها فار بهتره یا موج؟
-
بچه ها فار بهتره یا موج؟
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۵، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهahmad.mola در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها فار بهتره یا موج؟
جون هر کی دوس دارین این سوالا رو نپرسین به خدااااااا
من موج دارم این جمله رو که میبینم استرس میوفته به جونم
اما
من سوالای شیمی 94 قلم چی رو گرفتم حل کنم
کتاب موجم داشتم
دیدم دقیقا سوالا یا مشابه بود یا عینا خود سوالای قلم چی بود
اگه نخوام بگم 100 در صد اما 60 یا 70 درصد موج سوالای قلم چی و اون خفنای سنجش -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۵، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون ک انقد جواب میدین:|
-
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۵، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من با این سوالا مخالفم
ی کتاب داشته باش ولی بخون ببین چی گفته چندین کتاب جمع میکنین ولی ی صفحش نمیخونه طرف
اگه برا کتاب بااشه ک بهترینش المپیادیه ولی چ فایده ک مفهوم کتاب درسی درک نشده -
من با این سوالا مخالفم
ی کتاب داشته باش ولی بخون ببین چی گفته چندین کتاب جمع میکنین ولی ی صفحش نمیخونه طرف
اگه برا کتاب بااشه ک بهترینش المپیادیه ولی چ فایده ک مفهوم کتاب درسی درک نشدهنوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۵، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmasoud در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
من با این سوالا مخالفم
اگه برا کتاب بااشه ک بهترینش المپیادیه ولی چ فایده ک مفهوم کتاب درسی درک نشدهتکبیررررررررر
-
من با این سوالا مخالفم
اگه برا کتاب بااشه ک بهترینش المپیادیه ولی چ فایده ک مفهوم کتاب درسی درک نشدهنوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۵، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmasoud در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
من با این سوالا مخالفم
اگه برا کتاب بااشه ک بهترینش المپیادیه ولی چ فایده ک مفهوم کتاب درسی درک نشدهاقا مسعود الکی حرف نمیزنه هاااااااااا
اینو یه رتبه کنکور داره میگه
:|
الان چقدر بهت احترام گذاشتم
حالا هی منو مسخره کن