سوال از زیست 1-مکانیسم باد گلو
-
رفقا سلام.یه کم گیج شدم.جهت حرکت حنجره،اپی گلوت و زبان کوچک موقع باد گلو چطوریه؟ممنون میشم توضیح بدین :(
-
-
از اونجا که جایی بهش اشاره نشده اما من اینطور فکر میکنم که دقیقا باید شبیه به بلع باشه چون فقط مسیر شون برعکس میشه ما تو بلع غذا رو وارد مری و تا آخر میبردیم حالا توی باد گلو از آخر مری میاریم تا بالا
Hesam Mohammadi فک میکنم همی طوره حتما مثل استفراغ ک مری و دهان باز و بقیه راه ها بسته اس
-
Hesam Mohammadi فک میکنم همی طوره حتما مثل استفراغ ک مری و دهان باز و بقیه راه ها بسته اس
-
جایی چیزی ندیدم درموردش ولی فکر میکنم زبان کوچک وحنجره پایین واپی گلوت بالا هست وراه ها کلا بازه.چون فقط واسه خروج هوای اضافه ایه که با غذا بلعیده شده .راه نای و بینی موقع بلع بسته هستن تا اختلال بوجود نیاد و مثلا غذا اشتباها نره توی نای راه تنفس و ببنده.برای خروج هوا دلیلی برای بسته شدن نداره فکر میکنم.بعید میدونم جنبه سوالی برای کنکور داشته باشه ها
-
-
یا ابوالفضل ... این سوالا چیه میپرسین :anguished_face: :anguished_face: :anguished_face: :anguished_face: :anguished_face: :anguished_face: :anguished_face: :anguished_face: :anguished_face: :anguished_face: :anguished_face:
-
@سما-نویدفر قبول دارم سوالی نیست که بخوان باهاش اذیت کنند مارو
-
این بحث در کتاب درسی مطرح نشده ولی مکانیسم بادگلو خروج هوا از راه نای و با لرزش تار های صوتی حنجره و ایجاد صدا همراه است.طی این مکانیسم حنجره با پس به سمت پایین و اپی گلوت به سمت بالا قرار می گیره تا راه نای باز بماند و هوا از دهان و بینی خارج می شوود پس زبان کوچک نیز پایین است.