سوال زیست جانوری
-
Flight
یه لحظه فک کردم خودتون تشریحش کردین طفلکو:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@f-noori7979 در سوال زیست جانوری گفته است:
Flight
آیا ملخو تشریح کردین خودتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیر
چ ربطی داره😅Flight
پس فک کنم سواله مشکل داره -
Flight
خیلی خوبه به همین رویه ادامه بدین -
Flight
پس فک کنم سواله مشکل داره -
Flight
خیلی خوبه به همین رویه ادامه بدین -
Flight
پس فک کنم سواله مشکل دارهن دیگه
سوال حل شد..
اونی ک شما فرمودین درسته
منظورش احتمالا همون دندونه های کیسه معده هستش
من حواسم نبود..

Flight
خب کیسه معده که جذب نداره جذب تو معدس -
Flight
خب کیسه معده که جذب نداره جذب تو معدس@f-noori7979 در سوال زیست جانوری گفته است:
Flight
خب کیسه معده که جذب نداره جذب تو معدساگ منظورش این باشه ک غذا از توی کیسه حرکت کرده
ینی(بعد از این ساختار ک دندانه دار هستش)وارد معده شده سوال غلطه
پ.ن:میدونم کیسه جذب نداره
سوال گفته وارد محلی ک جذب میکنه میشه.ینی معده -
Flight
خب کیسه معده که جذب نداره جذب تو معدساگ منظورش این باشه ک غذا از توی کیسه حرکت کرده
ینی(بعد از این ساختار ک دندانه دار هستش)وارد معده شده سوال غلطه
پ.ن:میدونم کیسه جذب نداره
سوال گفته وارد محلی ک جذب میکنه میشه.ینی معدهFlight
جواب سواله اول میشه گزینه یک؟ -
Flight
جواب سواله اول میشه گزینه یک؟ -
Flight
باشه
ممنون -
Flight
باشه
ممنون -
پری ناز در سوال زیست جانوری گفته است:
پری ناز سلام این رو هم تحلیل کنین.

دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاجاندار مدنظر ملخ هستش.
قسمت دوم --> ملخ داری 3 جفت پا هست ک اندازشون متفاوته پس گزینش غلطه
قسمت سوم---> غذا بعد از دهان وارد چینه دان میشه
ک محل ذخیره ی موقت غذا هستش. ن جذب..
جذب غذا فقط توی معده هست برای ملخ
قسمت چهارم--->ملخ حشره است.حشرات هم جزو جاندارانی هستن ک برای دفع مواد ذائدشون ب آب کمتری احتیاج دارن و مصرف میکنن
پس با رد گزینه میفهیم ک گزینه ی اول درسته
:digit_one: ↪Flight گزینه سوم درسته .تو گزینه1 گفته در هر چشم یک عدسی و یک قرنیه ولی در هر واحد بینایی یک عدسی و یک قرنیه داریم.علت درستی سه هم اینه که گفته ساختار دندانه دار لوله گوارش آرواره ها جزء لوله گوارش نیستن پس منظورش پیش معده هست که بعدش معده هست ومحل جذب مواد غذاییه
-
Flight گزینه سوم درسته .تو گزینه1 گفته در هر چشم یک عدسی و یک قرنیه ولی در هر واحد بینایی یک عدسی و یک قرنیه داریم.علت درستی سه هم اینه که گفته ساختار دندانه دار لوله گوارش آرواره ها جزء لوله گوارش نیستن پس منظورش پیش معده هست که بعدش معده هست ومحل جذب مواد غذاییه
Maryam80
غذا بعد پیش معده میره تو کیسه های معده -
Maryam80
غذا بعد پیش معده میره تو کیسه های معده -
میشه یکی گزینه ها رو تحلیل کنه؟

دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاپری ناز
چرا انقدر سخته این:face_without_mouth:
اصلا مطمئن نیستم حدسامو میگم که اگه کسی نظری داره بگه به یه نتیجه ای برسیم :
گزینه 1 :فشار اسمزی دو سمت غشا تقریبا برابره(اگه منظور از پیرامون داخل سلول باشه)پس غ
هیچ نظری برای غلط بودن دو ندارم چون خودمم بین 2 و 4 موندم :neutral_face:
گزینه3:کتاب گفته همه ی مهره داران ایمنی اختصاصی دارن اما فکر نمیکنم منظورش این باشه که دقیقا مثل انسان همون روند و داشته باشن
گزینه4:لقاح داخلی مهره دار آبزی منظورش کوسه هست که نوعی ماهیه و قلبشم دو حفره ای .دهلیز هم خون و پمپ میکنه به بطن در سطح شکمی پس گمونم همین درسته -
پری ناز
چرا انقدر سخته این:face_without_mouth:
اصلا مطمئن نیستم حدسامو میگم که اگه کسی نظری داره بگه به یه نتیجه ای برسیم :
گزینه 1 :فشار اسمزی دو سمت غشا تقریبا برابره(اگه منظور از پیرامون داخل سلول باشه)پس غ
هیچ نظری برای غلط بودن دو ندارم چون خودمم بین 2 و 4 موندم :neutral_face:
گزینه3:کتاب گفته همه ی مهره داران ایمنی اختصاصی دارن اما فکر نمیکنم منظورش این باشه که دقیقا مثل انسان همون روند و داشته باشن
گزینه4:لقاح داخلی مهره دار آبزی منظورش کوسه هست که نوعی ماهیه و قلبشم دو حفره ای .دهلیز هم خون و پمپ میکنه به بطن در سطح شکمی پس گمونم همین درستهMaryam80 به مدیر کانال گفتم جواب ها رو بذاره حالا اگه فرستاد بهتون میگم. ببخشید یه سوال دیگه این که در کرم خاکی دریچه های قلب در جهت یکسانی باز می شوند یعنی چی؟ حسم میگه که این درست نیست ولی این مال همون کانال ست که چندتا دانشجوی پزشکی درستش کردن.
-
پری ناز
جواباشونو میدونین؟ -
Flight
در مورد طول پاهاشون کجا خوندین این مطلبو؟ -
Maryam80 به مدیر کانال گفتم جواب ها رو بذاره حالا اگه فرستاد بهتون میگم. ببخشید یه سوال دیگه این که در کرم خاکی دریچه های قلب در جهت یکسانی باز می شوند یعنی چی؟ حسم میگه که این درست نیست ولی این مال همون کانال ست که چندتا دانشجوی پزشکی درستش کردن.
پری ناز کتاب که شکل دقیقی از جزئیات و دریچه های قلب کرم خاکی نذاشته.من فکر میکنم چون توی قلب لوله ای یا همون رگ پشتی جهت جریان خون از انتهای بدن به سمته سر هست میگه دریچه ها در جهت یکسانی باز میشن چه دریچه ای که رگ باهاش خون و به سمت قلب میاره و چه دریچه ای که رگ باهاش خون و از قلب خارج میکنه هر دو باید به سمت جلوی بدن باز شن.مثل میترال که وقتی خون دهلیز با انقباضش میره تو بطن به سمت بطن باز میشه