-
سلام دوستان
اگه فیلمای پارسال استاد رو ببینم مثل این فیلما کامل هستند؟؟اخه ابنجا یکم پیشروی کند هستش میخام زودتر تموم کنم -
سلام دوستان
اگه فیلمای پارسال استاد رو ببینم مثل این فیلما کامل هستند؟؟اخه ابنجا یکم پیشروی کند هستش میخام زودتر تموم کنم@Mohamad.amina در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان
اگه فیلمای پارسال استاد رو ببینم مثل این فیلما کامل هستند؟؟اخه ابنجا یکم پیشروی کند هستش میخام زودتر تموم کنمبله کاملن
-
سلام به نظرتون چ کتابی تستوی تالیفیش در حد قلمچیه
-
سلام کیا امروز ازمون دادن؟؟
-
باسلام
آیا کسی میدونه چطور میشه سوالات دوپینگ کن شیمی2 کتاب استاد آقاجانی رو تهیه کرد و یا کی ایشون قراره این سوالات روبر روی سایت قرار بدن؟ -
الو دوستان کسی جلسه ی 67شیمی رو دان کرده؟مشکلی نداشت آخرش؟ مرسیتون میشم جواب بدید.
-
سلام,کسی میدونه بخش 3 شیمی پیش کی تدریس میشه؟اگه فعلا تدریس نمیشه فیلمای پارسال رو بگیریم,میشه یکی جواب بده
-
سلام,کسی میدونه بخش 3 شیمی پیش کی تدریس میشه؟اگه فعلا تدریس نمیشه فیلمای پارسال رو بگیریم,میشه یکی جواب بده
spitter spiter h'سلام تدرسش میره برا بعد عید.
-
سلام استاد.اگه میشه جزوه ای رو که تدریس می کنید و رو سایت بزارید
-
سلام فکر میکنم ویدیو جلسه شصت و هفتم مشکل داره استاد دارن درس میدن یهویی تموم میشه !!!
-
@دکتر-محبوبه واقعا.... واسه منم همینجوره .
-
سلام میکنم خدمت آقا سهراب عزیز>فیلم های جلسه 67و68هردوشون مشکل دارن میشه درستشون کنید.ممنون
-
بچه ها خط ویژه مسایل گاج جامع س یا فقط مختص پیشه؟
-
خیلی کنده خیلی تا کنکور97هم تموم نمیشه بابا
-
سلام ویدیو جلسه 67 مشکل داره استاد دارن توضیح میدن یه دفه قطع میشه
ما مثلا بخوایم اتاق رو سامانه در نظر بگیریم و پنجره رو مرز ما بین سامانه و محیط باشه یعنی محیط و سامانه از طریق پنجره در ارتباط باشه تبادل انرژی و ماده صورت میگیره
اگه میشه اینجا ماده و انرژی رو مشخص کنین
و اگه پنجره ما بسته باشه چی اون موقع سامانه بسته میشه فقط تبادل انرزی صورت میگره اینجا انرژیمون چیه؟
@ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
این عبارت:
کاتالیزگر واکنش تولید الکل ضدعفونی از ساده ترین آلکن، متعلق به دسته ای ترکیب ها است که میتوانند از نفت خام تولید شود
گفته درسته، دلیلش هم این بوده که چون اسیده پس هستش داخل نفت خام
میدونم متن کتاب گفته آمینو اسید ها هم یکی از اجزا داخل نفت خام هست
ولی سولفوریک اسید که آمینو اسید نیست
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم