ریاضی تجربی رضا شامیزاده کلاس کنکور(2) (94-93)
-
در بعضی جلسات فیلمبردار از استاد جا میمونه انگار که خوابش برده و در بعضی جلسات انقدر دوربین رو تکون میده که انگار زلزله اومده
Ata90 در ریاضی تجربی رضا شامیزاده کلاس کنکور(2) (94-93) گفته است:
در بعضی جلسات فیلمبردار از استاد جا میمونه انگار که خوابش برده و در بعضی جلسات انقدر دوربین رو تکون میده که انگار زلزله اومده
این فیلما قدیمیه روز به روز فیلمبرداری داره بهتر میشه.خوشبختانه تو فیلمای جدید همچین چیزی نیست(عالیه مگه نه؟)
-
من دارم این کلاس رو دنبال می کنم استاد شامی زاده عالی تدریس کرده اند اما متاسفانه به نظرمی آید در برخی مباحث ناقصی وجود دارد و از کلاس های استاد فیلمبرداری نشده است
-
جلسه 8
زمان:56 دقیقه
-بررسی و یادآوری کلی معادله درجه دو
-نکات اصلی و کلی معادله درجه دو(حاصل ضرب و جمع و تفریق دو ریشه)
-حل مثال از نوع سوالاتی که در آن : یک معادله درجه دو میدهند و براساس روابط ریشه های آن سوال مطرح میکنند.
-حل مثال از نوع سوالاتی که در آن:ریشه ها را میدهند و در مورد معادله سوال مطرح میکنند. -
فکر میکنم ناقص فیلمبرداری شده،یه سری از مباحث(مثل فصل های 2-3-4 هندسه) در فیلم ها نیست.
-
فکر میکنم ناقص فیلمبرداری شده،یه سری از مباحث(مثل فصل های 2-3-4 هندسه) در فیلم ها نیست.
amirkhan11 نه قضییه این بود آقای شامی زاده هم دیفرانسیل رو درس می دادند و هم هندسه
بعد دانش آموزان تجربی رو سر فصل های مشترک می بردن تو کلاس دیف ریاضی ها می شوندند، بنابراین فیلمش تو قسمت دیف هست
بعد اینجا فیلم هایی قرار گرفت که آقای شامی زاده برای تجربی ها ویژه تر تدریس کردند و دلیلش هم احتمالا تفاوت دو رشته با هم بود. -
جلسه 8
زمان:56 دقیقه
-بررسی و یادآوری کلی معادله درجه دو
-نکات اصلی و کلی معادله درجه دو(حاصل ضرب و جمع و تفریق دو ریشه)
-حل مثال از نوع سوالاتی که در آن : یک معادله درجه دو میدهند و براساس روابط ریشه های آن سوال مطرح میکنند.
-حل مثال از نوع سوالاتی که در آن:ریشه ها را میدهند و در مورد معادله سوال مطرح میکنند.amirkhan11 در ریاضی تجربی رضا شامیزاده کلاس کنکور(2) (94-93) گفته است:
جلسه 8
سلام ممنون توضیحات شما با سایت اضافه می شود
-
amirkhan11 نه قضییه این بود آقای شامی زاده هم دیفرانسیل رو درس می دادند و هم هندسه
بعد دانش آموزان تجربی رو سر فصل های مشترک می بردن تو کلاس دیف ریاضی ها می شوندند، بنابراین فیلمش تو قسمت دیف هست
بعد اینجا فیلم هایی قرار گرفت که آقای شامی زاده برای تجربی ها ویژه تر تدریس کردند و دلیلش هم احتمالا تفاوت دو رشته با هم بود.sohrab ممنون از پاسختون.
-
سلام بچه ها
من تازه میخام این درسو با فیلم های آقای شامی زاده شروع کنم.
چون جزوه نداره ، باید خودم هرچی استاد سر کلاس میگه رو بنویسم دیگه؟ درسته؟
بعد هم باید کتاب مهر و ماه رو بگیرم؟(خودم گاج نقره ایی دارم)
میدونم دیره برا شروع ریاضی این موقع سال ، ولی به نظرتون آدم با تدرس آقای شامی زاده و تست زدن در حد متوسط ؛ تا چه درصدی میتونه بالا بره؟ -
خواهش میکنم استاد ریاضی های دیگری هم بیارید
یه استادی که واقعا با شور و شوق درس بده
من امسال ریاضیم ضعیف شده .بااین ویدیو ها (برخلاف سایر ویدیوها)نتونستم زیاد سطحمو ارتقا بدم -
من امسال ریاضیم ضعیف شده .بااین ویدیو ها (برخلاف سایر ویدیوها)نتونستم زیاد سطحمو ارتقا بدمgood student در ریاضی تجربی رضا شامیزاده کلاس کنکور(2) (94-93) گفته است:
من امسال ریاضیم ضعیف شده .بااین ویدیو ها (برخلاف سایر ویدیوها)نتونستم زیاد سطحمو ارتقا بدمسلام
استاد امینی رادامسال ریاضیو تدریس میکنند.
استادثابتی هم دیفرانسیلو تدریس میکنند که مطالب مشترک باتجربی زیاد داره میتونید استفاده کنید. -
سلام
یکم با شور و شوق درس بدید :| -
good student در ریاضی تجربی رضا شامیزاده کلاس کنکور(2) (94-93) گفته است:
من امسال ریاضیم ضعیف شده .بااین ویدیو ها (برخلاف سایر ویدیوها)نتونستم زیاد سطحمو ارتقا بدمسلام
استاد امینی رادامسال ریاضیو تدریس میکنند.
استادثابتی هم دیفرانسیلو تدریس میکنند که مطالب مشترک باتجربی زیاد داره میتونید استفاده کنید.فااطمه
ممنون -
فااطمه
ممنون -
همگرایی دنباله ها ( دنباله ی همگرایی) که تو جلسات 22 تا 24 تدریس شده؛ مال تجربی ها هم هس یا مخصوص رشته ریاضیه؟