پرسش پاسخ زیست
-
Bio منم همین سوال رو دارم ولی آقاموقاری توی کلیپ ۶۷ زیست دهم چندین بار میگن کلاهک چوب پنبه ای ست...
-
Bio
اولا که کاش پل ارتباطی بود بین ما و ایشون، که بتونیم سوالامون رو از ایشون بپرسیم...
دوما معلومه که زیست آقای موقاری رو ندید... وگرنه به همین سادگی از حرف شون رد نمی شدید و نمی گفتید اشتباهه... -
@M-reza313 من خودم دیدم اما آقای موقاری هم معصوم نیستن،توی کارگاه یازدهم هم اشتباه داشتن،اینم اشتباهه قطعا
Bio آره خب اینم حرفیه... ولی یه احتمال دیگه هم میتونه باشه...
اینکه از لحاظ کنکوری، همه ی بافت های چوب پنبه ای مرده محسوب میشن(چون خود کتاب مستقیما به این قضیه اشاره کرده)؛ولی از لحاظ علمی، بافتی چوب پنبه ای هم میتونیم پیدا کنیم که زندهست... -
اینکه از لحاظ کنکوری، همه ی بافت های چوب پنبه ای مرده محسوب میشن(چون خود کتاب مستقیما به این قضیه اشاره کرده)؛ولی از لحاظ علمی، بافتی چوب پنبه ای هم میتونیم پیدا کنیم که زندهست... -
@M-reza313 با سلام دوست عزیز قسمت پایینی کلاهک چوپ پنبه ای شده قسمت بالایی کلاهک هنوز زندست و ترکیبات پلی ساکاریدی ترشح میکنه
-
@M-reza313 بله همونی که فرو میریزه و باز دوباره تشکیل میشه
Hesam Mohammadi دمت گرم داش
-
Bio چه جالب منم ولی امسال شرکت نکردم پارسال مرحله دوم قبول دیگه قبول نشدم . مرحله 2 قبول شدن المپیاد زیست خیلی سخته منم بیخیالش شدم خیلی وقت گیره
Hesam Mohammadi به هیجانش می ارزه!!!!!!!!!
-
@M-reza313 من خودم دیدم اما آقای موقاری هم معصوم نیستن،توی کارگاه یازدهم هم اشتباه داشتن،اینم اشتباهه قطعا
-
Hesam Mohammadi دمت گرم داش
-
Bio راجب جایگزین شدنش درست در میاد دیگه پایینی که فرو میریزه و جایگزین میشه چوپ پنبه ای هست و بالاش که زندست دوباره اون رو تشکیل میده هیج عیبی تو کارش نیست
Hesam Mohammadi آره این درسته
-
سلام دوستان..پروکاریوت ها هلیکاز ندارن؟؟
-
maryam111 من دوازدهم نیستم اما فک کنم که نه چون هلیکاز برای همانند سازی DNA توی مرحله S کاربرد داره که برای مرحله اینترفاز چرخه یاخته ای هست پس از اونجایی که پروکاریوت ها تقسیم هسته نمیدند هلیکازم بکارشون نمیاد البته این چیزیه که من طبق پایه یازدهم بلدم دوازدهم چی داره رو دیگه نمیدونم