-
اقای اقاجانی لطفن یکم سریعتر ویویوعارو بزارید رو سایت:((خیلی عقبیم ما. با ویدیوعا ۹۶تون داریم میریم جلو کلی فصل دگ از شیمی مونده:((( الانم اسفندیم
میترسم نرسیم تموم کنیم:(( ب ازموناعم ک نمیرسم اصن اینشکلی:(( فصل ۳ و ۴ پیشم صفره صفم منتظر ویویوعا شما موندم فقد
-
نوشتهشده در ۷ اسفند ۱۳۹۵، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط astmn5975uhfkep انجام شده
نترسید.شجاع باشید.
ترس از چیزی که اتفاق نیافتاده و قرار نیست بیافته خیلی بده.
اگه خیلی میترسید سال قبل ایشون هست. ولی نترسید!!میرسید.
اصلا روایت داریم:نترسیدن.رسیدن(از پشت کتابای پیک گلواژه درش آوردم) -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ اسفند ۱۳۹۵، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اسید ها و باز ها کی شروع میشه ؟؟ اصلن درسنامه خیلی سبز توی اسید ها و باز ها نمیفهمم
-
اسید ها و باز ها کی شروع میشه ؟؟ اصلن درسنامه خیلی سبز توی اسید ها و باز ها نمیفهمم
نوشتهشده در ۷ اسفند ۱۳۹۵، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهspitter spiter در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بله منم درسنامه نمی فهمم کلا!!!!!یه کار کن از سال پیش ایشون ببین .خیلی باحاله
-
spitter spiter در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
کلاً 2 فصلِ آخر شیمی پیش رو گفتن بعد از تدریس میکنن!
-
نوشتهشده در ۷ اسفند ۱۳۹۵، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به نظر من دیگ نیازی نیست هر روز بیاین بپرسین اسید و باز کی تدریس میشه
فیلمای پارسالشون خیلی خوبن اونارو ببینین! -
ببخشید چرا استاد مباحث سوم و استوکیومتری درس نمیدن؟
-
به نظر من دیگ نیازی نیست هر روز بیاین بپرسین اسید و باز کی تدریس میشه
فیلمای پارسالشون خیلی خوبن اونارو ببینین!دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ اسفند ۱۳۹۵، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Saraaa با فیلمای پارسال راحت نیستم
سری جدید خیلی بهتره -
Dr.Saraaa با فیلمای پارسال راحت نیستم
سری جدید خیلی بهترهنوشتهشده در ۷ اسفند ۱۳۹۵، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهspitter spiter در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سری جدید خیلی بهترهاسید بازش خوبه.!!امتحان کن
-
سری جدید خیلی بهترهنوشتهشده در ۷ اسفند ۱۳۹۵، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهspitter spiter در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سری جدید خیلی بهترهمن هم فیلمای پارسال رو دیدم و هم امسال(مباحث سینتیک و..) هیچ فرقی با هم ندارن
اگ میخواین راحت باشین ک باید بمونین بعد عید تازه اسید و باز رو شروع کنین:/ -
نوشتهشده در ۷ اسفند ۱۳۹۵، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهabbas-ioukar در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
میدن داداش فقط یکم صبر داشته باش.
-
نوشتهشده در ۷ اسفند ۱۳۹۵، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ویدو 67 اخرش مبحث نیمه کاره تمام می شود بدو هیچ تیتراز پایانی لطفا رسیدگی کنید
-
سلام شما بهترنین
-
دوستان كسي ميدونه نمك هاي آب پوشيده كي تدريس ميشه يا لينك همين مبحثو از سالايه قبل داره اينجا بذاره، ممنون ميشم، آخه من تدريس پارسالو دارم نمكهاي آبپوشيده ضبطش مشكل داشت
-
دوستان كسي ميدونه نمك هاي آب پوشيده كي تدريس ميشه يا لينك همين مبحثو از سالايه قبل داره اينجا بذاره، ممنون ميشم، آخه من تدريس پارسالو دارم نمكهاي آبپوشيده ضبطش مشكل داشت
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۳۹۵، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHaDs در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/21/4766
من دیدم این قسمتو.ضبطش هیچ مشکلی هم نداشت -
سلام .کسی میدونه چرا هر سه کیفیت ،پایین هستند؟کسی بلده چطور میشه درستش کرد؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ اسفند ۱۳۹۵، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام سایت الگو 30% تخفیف گذاشته
موج ازمون الگو خوبه بخرم؟ -
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۳۹۵، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام .
ببخشین جلسه ی 67 انرژی شبکه بلور قسمت اول فیلمش ناقصه. -
موج ازمون الگو خوبه بخرم؟نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۳۹۵، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهt.mohammadmahdi1999gmail.com در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
موج ازمون الگو خوبه بخرم؟گاج 50 تا زده بود.
الگو همینطوریشم کتاباش گرونه!نامرد باید بیشتر میزد -
موج ازمون الگو خوبه بخرم؟نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۳۹۵، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهt.mohammadmahdi1999gmail.com در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
موج ازمون الگو خوبه بخرم؟برای جمع بندی خیلی خوبه
9 تا سی دی هم داره