برنامه ریزی برای زبان
-
Hesam Mohammadi در برنامه ریزی برای زبان گفته است:
با سلام خدمت شما من سطح advance کانون زبانم و قرار بود ترم بهار آخرین ترمو تموم کنم که کرونا نذاشت بگذریم راجب زبان باید بهت بگم اتفاقا یادگیری لغت از گرامر سخت تره گرامر رو میشه یاد گرفت و حتما این کاری که میگم رو بکن اما فقط نیاز به یک نفر داری که زبانش خوب باشه کتاب های inside reading رو بگیر کار کن هم ریدینگ و هم ووکب و هم گرامرت با هم دیگه قوی میشند فوق العادست اما به یک نفر حتما احتیاج داری
@venom
Hesam Mohammadi ممنون
-
Hesam Mohammadi ممنون
-
@venom خواهش میکنم

خب راستشو بخواین من نقطه عطف مشکل زبانمو پیدا کردم اونم نخوندن بود انقدر این درسو واسه خودم بزرگ و سخت کرده بودم که حتی میترسیدم شروع کنم یه صفحه خوندن از یه جایی به بعدهم گفتم دیگه بسه هرچی نخوندی بسم الله و گرفتم وشروع کردم نشستم از همون راهنمایی تمام گرامرا رو در آوردن و دوباره خوندن روزی یه کلوز تست و ریدینگ خوندن هر روز کلمه های روز قبلو تکرار کردنو کلمه های جدید خوندن .جمله ساختن و ... الان هنوزم اون قدرا درصدم بالا نیست ولی از منفی لااقل رسوندمش به ده پونزده درصد این واسه من ینی پیشرفت

-
خب راستشو بخواین من نقطه عطف مشکل زبانمو پیدا کردم اونم نخوندن بود انقدر این درسو واسه خودم بزرگ و سخت کرده بودم که حتی میترسیدم شروع کنم یه صفحه خوندن از یه جایی به بعدهم گفتم دیگه بسه هرچی نخوندی بسم الله و گرفتم وشروع کردم نشستم از همون راهنمایی تمام گرامرا رو در آوردن و دوباره خوندن روزی یه کلوز تست و ریدینگ خوندن هر روز کلمه های روز قبلو تکرار کردنو کلمه های جدید خوندن .جمله ساختن و ... الان هنوزم اون قدرا درصدم بالا نیست ولی از منفی لااقل رسوندمش به ده پونزده درصد این واسه من ینی پیشرفت

-
Mahbobeh Zare با سلام اگه راهکار زبان میخای همونی که گفتم رو انجام بده اگه کنکور زیر 70 زدی هر چی به من میخای بگی بگو
Hesam Mohammadi خب دوست عزیز شما میگی نیاز به نفر دومی هم هس من هیچ دوستی ندارم همسرم هم اصلا علاقه ای نداره از طرفی هم مشغله کاری
-
Hesam Mohammadi خب دوست عزیز شما میگی نیاز به نفر دومی هم هس من هیچ دوستی ندارم همسرم هم اصلا علاقه ای نداره از طرفی هم مشغله کاری
Mahbobeh Zare خب شما که برای کنکور نمیخای برنامه ی Rosseta stone رو دریافت کن البته نسخه هکیش که تو اینترنت هست رو تهیه کنی چون بعد اون پولی میشه
-
Mahbobeh Zare خب شما که برای کنکور نمیخای برنامه ی Rosseta stone رو دریافت کن البته نسخه هکیش که تو اینترنت هست رو تهیه کنی چون بعد اون پولی میشه
Hesam Mohammadi اتفاقا دارم برای کنکور میخونم
-
Hesam Mohammadi میشه بنده رو فالو کنید
-
Hesam Mohammadi اتفاقا دارم برای کنکور میخونم
Mahbobeh Zare پس راهی که میگم رو باید بری اگه که صفری

️
️