بچه های پایه همه بیان!!!!
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چهارمی
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gol roz صورت و مخرجو در مزدوج صورت ضرب کنین بعدش
-
برای سوال 6
-
برای سوال 6 ما میایم میگیم که عدد صحیح درون جزئ صحیح حد نداره ولی تو جزئ صحیح دو از چپ که بزاریمم یک میاد بیرون که منهای دو میشه منهای یک این برای صورت
برای مخرجم که جای گزاری میکنیم میشه منهای یک که منهای یک در منهای یک میشه + 1 -
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gol roz در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
Gol roz صورت و مخرجو در مزدوج صورت ضرب کنین بعدش
حلش کردم مرسیییییییی
-
برای سوال 6 ما میایم میگیم که عدد صحیح درون جزئ صحیح حد نداره ولی تو جزئ صحیح دو از چپ که بزاریمم یک میاد بیرون که منهای دو میشه منهای یک این برای صورت
برای مخرجم که جای گزاری میکنیم میشه منهای یک که منهای یک در منهای یک میشه + 1نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzzz r در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
برای مخرجم که جای گزاری میکنیم میشه منهای یک که منهای یک در منهای یک میشه + 1مرسییییییییییی تشکر
-
خواهش
-
تموم؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Bad Fighter خداروشکر ببخشید نتم قطع شد نتونستم کلشو براتون بنویسم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Bad Fighter خواهش میکنم
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه اصلا عیبی نیست
عالی بود -
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فقط مشکوک میزنه منی که تاالان بالاترین نمره ریاضیم 16 بوده
ریاضیم افتضاحهه -
فقط مشکوک میزنه منی که تاالان بالاترین نمره ریاضیم 16 بوده
ریاضیم افتضاحههفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBad Fighter من فیزیکم افتضاحه
-
Bad Fighter من فیزیکم افتضاحه
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGol roz در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
من امسال بهتر شدم
از 14 سال قبل شدم
18.5 -
من امسال بهتر شدم
از 14 سال قبل شدم
18.5فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBad Fighter خوشبهحالتون
-
Bad Fighter خوشبهحالتون
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGol roz در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
Bad Fighter خوشبهحالتون
خب ولی ریاضیم گنده
حالم ازش به هم میخوره
هم فیزیک هم ریاضی
فقططططططططط
زییییییست -
Bad Fighter خوشبهحالتون
خب ولی ریاضیم گنده
حالم ازش به هم میخوره
هم فیزیک هم ریاضی
فقططططططططط
زییییییستفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBad Fighter من ریاضی و شیمیم عالیه
-
Bad Fighter من ریاضی و شیمیم عالیه
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده