کتاب دستور زبان فارسی
-
سلام آلایی ها
دوستم میخواد کتاب دستور زبان بگیره ولی توی انتخاب بین دستور زبان نشر الگو و دستور زبان دکتر هامون سبطی گیر کرده و نمیدونه کدومش بهتره
البته من خودم نشر الگو دارم و بهش گفتم کتابه خوبی هست ولی از اون جایی که کتاب دکتر هامون سبطی رو نداشتم گفتم اینجا مطرح کنم شاید دوستانی که هر دو کتاب رو دیدن و مقایسه کردن نظر بهتری داشته باشن
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء -
اقای سبطی کارشون عالیه
من نظری درمورد نشر الگو ندارم
ولی کتاب اقای سبطی کاااااااملللل ترین کتابهZaraa یعنی شما خودتون کتاب دستور اقای سبطی رو دارید و ازش راضی هستین؟اخه شنیدم حجمش زیاده
درسته؟ -
Zaraa یعنی شما خودتون کتاب دستور اقای سبطی رو دارید و ازش راضی هستین؟اخه شنیدم حجمش زیاده
درسته؟حبه انگور_ اره من عید امسال خریدمش ...هم ارایه هم دستور زبانو .........این حجم زیاد بخاطر مثالهاییه که بعد از هر مبحث داده شده
حجمش زیاده اما خوندش لذت بخشه -
حبه انگور_ اره من عید امسال خریدمش ...هم ارایه هم دستور زبانو .........این حجم زیاد بخاطر مثالهاییه که بعد از هر مبحث داده شده
حجمش زیاده اما خوندش لذت بخشهZaraa ممنون
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دوستان اگه نظر دیگه ای دارین خوشحال میشم راهنمایی کنین -
Zaraa ممنون
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دوستان اگه نظر دیگه ای دارین خوشحال میشم راهنمایی کنینحبه انگور_ اصلا کتاب هامون سبطی قابل مقایسه نیست با بقیه عالیه همه تستارو میشه زد باهاش
-
حبه انگور_ اصلا کتاب هامون سبطی قابل مقایسه نیست با بقیه عالیه همه تستارو میشه زد باهاش
zeinabmaghsoudi اینجوری که شما میگین
کم کم خودمم دارم ترغیب میشم که نشر الگو رو بزارم کنار و برم کتاب اقای سبطی را بخرم -
سلام آلایی ها
دوستم میخواد کتاب دستور زبان بگیره ولی توی انتخاب بین دستور زبان نشر الگو و دستور زبان دکتر هامون سبطی گیر کرده و نمیدونه کدومش بهتره
البته من خودم نشر الگو دارم و بهش گفتم کتابه خوبی هست ولی از اون جایی که کتاب دکتر هامون سبطی رو نداشتم گفتم اینجا مطرح کنم شاید دوستانی که هر دو کتاب رو دیدن و مقایسه کردن نظر بهتری داشته باشن
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاءحبه انگور_ من هر دوشو دارم.معمولا اکثر بچه ها از کتاب آقای سبطی راضی ان چون خیلی جامع توضیح میده.اما من تدریسشون و بیشتر از کتابشون دوست دارم
با نشرالگو راحت تر مباحث و متوجه میشم به نظرم روان تر توضیح داده.حالا هر کس سلیقه ای داره بهتره خودش ببینه از کدوم بهتر میتونه یاد بگیره
-
حبه انگور_ اصلا کتاب هامون سبطی قابل مقایسه نیست با بقیه عالیه همه تستارو میشه زد باهاش
zeinabmaghsoudi یعنی پیشنهاد شما نشر الگو هست؟
فیلم های اقای سبطی منظورتون همینایی که داخل سایته؟ -
فیلم های اقای سبطی منظورتون همینایی که داخل سایته؟حبه انگور_ هر دو خوبن اما من نشر الگو رو معمولا استفاده میکنم و پیشنهاد میکنم.آره همین فیلمای تو سایت
-
حبه انگور_ هر دو خوبن اما من نشر الگو رو معمولا استفاده میکنم و پیشنهاد میکنم.آره همین فیلمای تو سایت
Maryam80 سپاس فراوان
-
اقای سبطی کارشون عالیه
من نظری درمورد نشر الگو ندارم
ولی کتاب اقای سبطی کاااااااملللل ترین کتابهZaraa سلام تمام کتاب فروشی های میدان انقلاب دارنش کتاب دکتر سبطی رو؟؟
-
کم کم خودمم دارم ترغیب میشم که نشر الگو رو بزارم کنار و برم کتاب اقای سبطی را بخرمحبه انگور_ در کتاب دستور زبان فارسی گفته است:
کم کم خودمم دارم ترغیب میشم که نشر الگو رو بزارم کنار و برم کتاب اقای سبطی را بخرممن خودم همین کارو کردم
-
فیلم های اقای سبطی منظورتون همینایی که داخل سایته؟حبه انگور_ اره همینایی که تو سایته خوبه ولی با کتاباشون دیگه نیاز به فیلم ندارین
-
Zaraa سلام تمام کتاب فروشی های میدان انقلاب دارنش کتاب دکتر سبطی رو؟؟
Mahbobeh Zare میتونین اینترنتی سفارش بدین
-
Mahbobeh Zare میتونین اینترنتی سفارش بدین
zeinabmaghsoudi توی چه سایتی
-
Zaraa سلام تمام کتاب فروشی های میدان انقلاب دارنش کتاب دکتر سبطی رو؟؟
Mahbobeh Zare اینتذنتی سفارش بدین بیست درصدم تخفیف داره
نمیدونم والا -
Mahbobeh Zare سایت چی بخونم خیلی عالیه
کل کتاباش از هر انتشاراتی بیست درصد تخفیف داره -
سلام آلایی ها
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاءحبه انگور_ واسه 1400 میخوان؟
-
این پست پاک شده!