زبان تخصصی
-
در سوال ۳ دلیل درستی گزینه ی c و نادرستی سایر گزینه ها را بگین.

دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
در سوال ۳ دلیل درستی گزینه ی c و نادرستی سایر گزینه ها را بگین.

دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
پری ناز
@خانوم-وكيل ممنون از منشن :heart_suit:سلام
(be open to (someone/something= یک اصطلاح هست به معنی خوش آمد گویی و استقبال و داشتن اصطلاحا آغوش بازی برای استقبال است
ترجمه جمله میشه : بازی های المپیک هر 4 سال یکبار در کشور انتخاب شده برگزار میشود و آنها از ورزشکارهای همه ملت ها استقبال میکنند
%(#ff0000)[رد گزینه A و B = ] برمبنای اینکه be open to اصطلاح هست و نباید گذشته بشه جمله هم گذشته نیست که حتی مارو به شک بندازه
%(#ff0000)[رد گزینه D = ] چون منظور از کشور اینجا در واقع گروهی از مردم است که استقبال میکنند پس it غلطه و باید بر اساس شرایط جمله از are استفاده بشه
%(#0c8718)[پس گزینه C درسته]
-
پری ناز
(be open to (someone/something= یک اصطلاح هست به معنی خوش آمد گویی و استقبال و داشتن اصطلاحا آغوش بازی برای استقبال است
ترجمه جمله میشه : بازی های المپیک هر 4 سال یکبار در کشور انتخاب شده برگزار میشود و آنها از ورزشکارهای همه ملت ها استقبال میکنند
%(#ff0000)[رد گزینه A و B = ] برمبنای اینکه be open to اصطلاح هست و نباید گذشته بشه جمله هم گذشته نیست که حتی مارو به شک بندازه
%(#ff0000)[رد گزینه D = ] چون منظور از کشور اینجا در واقع گروهی از مردم است که استقبال میکنند پس it غلطه و باید بر اساس شرایط جمله از are استفاده بشه
-
پری ناز
@sheyda-fkh ببخشید یه سوال دیگه سوال ۵ گزینه ی 1 و ۲ رو هم تحلیل کنید.

دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -

دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -

دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاببین یکم شک دارم ولی فکر میکنم گزینه 1 باشه
چون یدور جمله رو بخون اگه was made می آورد اونوقت نیاز به that /which پیدا میکرد
و چون نداره پس گرینه 1 میشه -
ببین یکم شک دارم ولی فکر میکنم گزینه 1 باشه
چون یدور جمله رو بخون اگه was made می آورد اونوقت نیاز به that /which پیدا میکرد
و چون نداره پس گرینه 1 میشه -
پری ناز من اصن معني جمله رو نميدونم بخواي سرچ ميكنم فعلشو ولي احساس ميكنم قبل نقطه چين فاعله نه مفعول به همين دليل بايد كاري روي عبارت بعد نقطه چين انجام بده
جواب كدومه؟ -
@خانوم-وكيل پری ناز

خب اول باید بدونیم
commemorated = بزرگداشت
was commemorated= بزرگداشته شد / گرامی داشته شدحالا معنی جمله : با commemorated
اولین ماراتن در سال 1896 ، (به عنوان)/(در) بزرگداشتِ شاهکارِ یک سربازِ یونانی که خبر پیروزی را از میدان نبرد در ماراتن به آتن میبرد برگزار شدمعنی جمله با was commemorated
اولین ماراتن در سال 1896 ،بزرگداشته شدشاهکار یک سرباز یونانی که خبر پیروزی را از میدان نبرد در ماراتن به آتن میبرد برگزار شدپس یه سادگی مشخصه که جواب گزینه B میشه :).
-
@خانوم-وكيل پری ناز

خب اول باید بدونیم
commemorated = بزرگداشت
was commemorated= بزرگداشته شد / گرامی داشته شدحالا معنی جمله : با commemorated
اولین ماراتن در سال 1896 ، (به عنوان)/(در) بزرگداشتِ شاهکارِ یک سربازِ یونانی که خبر پیروزی را از میدان نبرد در ماراتن به آتن میبرد برگزار شدمعنی جمله با was commemorated
اولین ماراتن در سال 1896 ،بزرگداشته شدشاهکار یک سرباز یونانی که خبر پیروزی را از میدان نبرد در ماراتن به آتن میبرد برگزار شدپس یه سادگی مشخصه که جواب گزینه B میشه :).
-
@خانوم-وكيل :face_with_tears_of_joy::heart_suit::ok_hand: