ساعت مطالعه در روز
-
باسلام و عرض خسته نباشید
من و برادرم در رشته های انسانی و تجربی در سال دهم مشغول به تحصیل هستیم.
ما باید در روز حداقل هرکدام روزی چند ساعت درس بخوانیم و چگونه درس بخوانیم -
چ پایه ای؟
دانش-آموزان-آلاء -
چ پایه ای؟
دانش-آموزان-آلاء@venom
باسلام
دهم انسانی و تجربی -
@venom
باسلام
دهم انسانی و تجربیهادی فراهانی لازم نیست خیلی روی خودتون فشار بیارین . از 4 ساعت شروع کنین و به 6 ساعت برسونین. سال کنکور هم بین 8 تا 10 ساعت کافیه .
فعلا روی تموم کردن کتاباتون تمرکز کنین و تابستونتون رو روی تست زدن و تسط پیدا کردن رو مباحث دهم بذارین . اگر دوره کردن کتاب های دهم رو تموم کردین و همچنان وقت زیادی آوردین، مباحث سال بعد رو پیش پیش با آلا شروع کنین . امیدوارم که موفق بشین ... -
سلام وقتتون بخیر من یازدهم تجربی هستم خواستم بدونم که باید چند ساعت و چطور در روز درس بخونم و تا نتیجه ی خوبی بگیرم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید -
سلام وقتتون بخیر من یازدهم تجربی هستم خواستم بدونم که باید چند ساعت و چطور در روز درس بخونم و تا نتیجه ی خوبی بگیرم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنیدفاطمه محمدی 2 اینکه میپزسید چندساعت یکم اشتباهه ی نفر ی صفحه رو ۵ دقیقه میخونه ی نفر ی ساعت...
باید درحدی بخونی ک الان ک تایم ازادته ده و یازده رو جمع کنی..
همین
این کار با روزی ۴ ساعت میشه با روزی ۱۰ ساعت هم میشه -
ممنون میشم راهنمایی کنیدفاطمه محمدی 2 ببین بستگی به خودت داره که توی چه تایمی درس رو یاد بگیری.به نظر من نمیشه که یه ساعت مطالعه واحد رو برای همه مشخص کرد.
برای اینکه به ساعت مطالعه مطلوب و مشخص خودت هم برسی ،زمان زیادی نیازه تا خودت رو توی چند روز با ساعت های مطالعه مختلف بسنجی.