از دست آزمون دادن ....
-
سلام
درس هامو تا حالا خوندم و می شه گفت حدودا یه بار هم مرور کردم(بعضی قسمتها که نمی دونم تو کنکور میاد یا نه هم اعصاب خورد کرده هااااا)ولی نمیدونم چرا اصلا درصدهام خوب نیس (منظور از خوب ینی زیر ۵۰۰ یا تهش ۱۰۰۰ کشوری)نمیگم حالا خیلی خفن هستم و همه درس ها رو مرور کرو ولی درصدهام رو میانگین ۴۰ الی ۵۰ با اینکه از اول سال هم می خوندم ولی اصلا نمی تونم درست ازمون بدم و حقم رو از ورقه بگیرم!
واقعا از لحاظ روانی داره فشار میاره اخه من که از اول سال دارم میخونم حتی نصفه و نیمه چون واقعا ۱۰۰٪یا ۹۰٪ و عالی نخوندم ولی بالاخره خوندم نمیتونم خوب آزمون بدم واقعا کمک کنین داره منو روانی می کنه
رشته ام ریاضیه
واقعا نمیدونم من توهم زدم و دارم خوب ازمون نمیدم یا مشکل اینه که واقعا همین قدر خوندم! -
سلام
درس هامو تا حالا خوندم و می شه گفت حدودا یه بار هم مرور کردم(بعضی قسمتها که نمی دونم تو کنکور میاد یا نه هم اعصاب خورد کرده هااااا)ولی نمیدونم چرا اصلا درصدهام خوب نیس (منظور از خوب ینی زیر ۵۰۰ یا تهش ۱۰۰۰ کشوری)نمیگم حالا خیلی خفن هستم و همه درس ها رو مرور کرو ولی درصدهام رو میانگین ۴۰ الی ۵۰ با اینکه از اول سال هم می خوندم ولی اصلا نمی تونم درست ازمون بدم و حقم رو از ورقه بگیرم!
واقعا از لحاظ روانی داره فشار میاره اخه من که از اول سال دارم میخونم حتی نصفه و نیمه چون واقعا ۱۰۰٪یا ۹۰٪ و عالی نخوندم ولی بالاخره خوندم نمیتونم خوب آزمون بدم واقعا کمک کنین داره منو روانی می کنه
رشته ام ریاضیه
واقعا نمیدونم من توهم زدم و دارم خوب ازمون نمیدم یا مشکل اینه که واقعا همین قدر خوندم!Mahdi Bababeik ازمونات و خوب تحلیل کن و جاهایی که اشکال داری و دوباره بخون.غلطات زیاده یا نزده هات؟
-
سلام
رشته ام ریاضیه
واقعا نمیدونم من توهم زدم و دارم خوب ازمون نمیدم یا مشکل اینه که واقعا همین قدر خوندم!Mahdi Bababeik برای امتحان تشریحی شما نمراتتون خوبه؟
-
Mahdi Bababeik برای امتحان تشریحی شما نمراتتون خوبه؟
Zaraa
میشه گفت تشریحی اصلا حل نمیکنم -
Mahdi Bababeik ازمونات و خوب تحلیل کن و جاهایی که اشکال داری و دوباره بخون.غلطات زیاده یا نزده هات؟
aylar mo
غلط ها -
Zaraa
میشه گفت تشریحی اصلا حل نمیکنمMahdi Bababeik نقطه ضعف
بقول یکی از عزیزای انجمن.....شما تسلط کافی ندارین -
Mahdi Bababeik برای امتحان تشریحی شما نمراتتون خوبه؟
Zaraa
کلا برام ازمون تشریحی مهم نبوده تاحالا ندادم و تو این اوضاع کرونا هم فقط تستی(اونم با ۱۰۰ تا بد بختی)میشه زرگزار کرد -
سلام
رشته ام ریاضیه
واقعا نمیدونم من توهم زدم و دارم خوب ازمون نمیدم یا مشکل اینه که واقعا همین قدر خوندم!Mahdi Bababeik
سلام من پیشنهاد می کنم آزمون غیرحضوری توو خونه مطابق شرایط آزمون زیاد حل کنید مثلا دوروز در میون
تا جایی که میشه آزمون حل کنید میتونید از آزمونای موسسات دیگه یا همون موسسه ولی سالای قبلش استفاده کنید
بعدش هم خوب تحلیل کنید ببینید ایراد کار کجاست مثلا من توو شیمی باید تست زماندار بیشتر حل کنم یا حفظیاتشو هی مرور کنم یا مثلا فیزیک مبحث صوت باید تستای سطح بالاتری حل کنم یا دینی رو مرور نکرده بودم
ایراداتتون دو در هر درس حتما یادداشت کنید و بنویسید بعد یکی یکی درستش کنید -
aylar mo
غلط هاMahdi Bababeik این یعنی اون مبحث و خوندی ولی مسلط نیستی . چون خوندی فکر میکنی بلدی و تست و میزنی و اکثرا تو دام تست میوفتی . مبحث هایی و که غلط زدی و دوباره بخون
-
Zaraa
کلا برام ازمون تشریحی مهم نبوده تاحالا ندادم و تو این اوضاع کرونا هم فقط تستی(اونم با ۱۰۰ تا بد بختی)میشه زرگزار کردMahdi Bababeik مشکلتون همینه
همه چیو جدی بگیرید
نگید بلدم بلدم