درس خواندن با اموزش مجازی
-
Saba Tayebi
سلام گلم به نظر من پیش خوانی ممکنه مشکلتو حل کنه ، چون یکی از علتای عقب افتادن متمرکز شدن بیش از حد رو مباحثی هست که برای بار اول یاد میگیریم . و البته پراکنده خوانی هم قطعا تو اتلاف وقت بی تاثیر نیست باید منابعت کمتر بشه . منظور به شیوه ای نباشه که یه بخش از زمانتو صرف دنبال کردن مطالب به صورت مجازی و یه بخش دیگه رو هم صرف منطبق کردنشون با کتابا بکنی . همون اول با کتابا مطالعتو شروع کن تا یه چهارچوب و دید کلی از موضوعات جدید تو ذهنت شکل بگیره بعد اشکالات یا ابهامات از مطالبی رو که فکر میکنی به توضیح بیشتری نیاز دارن رو یه جا مشخص کن تا تکلیفت از پیگیری اون بخشا مشخص باشه و حین تعویض منبع موضوع جدیدی از توش در نیاد و دچار سردرگمی نشی:smiling_face: :winking_face: -
Zaraa
آره خب حتما:ok_hand_light_skin_tone: :slightly_smiling_face: پیش خوانی به زمان زیادی نیاز نداره قرار نیست با عمقی خوندن مطلب اشتباه گرفته بشه:upside-down_face: -
unlimited مشکل اینه دبیرا فکر میکنن ما لم دادیم تو خونه و بیکاریم هرروز همشون یه تومار جزوه میدنو درسایی ک درحالت عادی سه جلسه طول میکشید تو یه جلسه درس میدن میدن....
-
Zaraa
چیزی که دبیرا تدریس میکنن قطعا مطالب کتاب هست و نقش کلیدی اونا اشاره به نکات پر اهمیت تر و رفع اشکاله پس میشه به همش رسید:winking_face: -
unlimited اینو بگم بهتون ما امتحانامون همش تستن...تست کنکور فلان سالو.......خخ با خوندن کتاب کفایت میکنه
Zaraa
خب اگه میگی مشکل جزوه های بالا بلند و تومار ماننده که باید اول مطلبو یاد بگیری بعد نکته بخونی والا راهش همینه بعدم خوبه که بار کنکورو دارن از رو دوشتون بر میدارن شمام در کنارش یکم تست بزنی حله وقتی مبحث به مبحث باشه دستونم باز تره بیشتر کار کنین که انقدر غر نزن به صلاحته :face_with_tears_of_joy: -
unlimited اینو بگم بهتون ما امتحانامون همش تستن...تست کنکور فلان سالو.......خخ با خوندن کتاب کفایت میکنه
Zaraa
بعدم من نگفتم با خوندن کتاب کفایت میکنه که:face_with_rolling_eyes:
مسئله پیش خوانی بود که کلا روش مناسبیه و خیلی کمک کنندس هم زمان یادگیری رو کمتر میکنه و هم تو کیفیت یادگیری موثره حتما امتحان کنید:ok_hand_medium-light_skin_tone: -
Zaraa
بعدم من نگفتم با خوندن کتاب کفایت میکنه که:face_with_rolling_eyes:
مسئله پیش خوانی بود که کلا روش مناسبیه و خیلی کمک کنندس هم زمان یادگیری رو کمتر میکنه و هم تو کیفیت یادگیری موثره حتما امتحان کنید:ok_hand_medium-light_skin_tone: -
unlimited بازم حرف من زمانشه😁😂😂
زمان اینهمه درسو دارم من؟؟🙄😂😬😬😬😬
مثلا تفکر چی داره که میگه باید خلاصه درسارو بنویسی(خداخودش میدونه هردرسش چقد طولانیه)😬😬Zaraa
بازم حرف من اینه که پیش خوانی زمان بر نیست بخدااا:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: کتاب باز کن ببین چی گفته ببند برو عین بچه خوب نکته معلمتو بخون:nerd_face: تموم شد رفت ...
آره حداقل برای اختصاصی هات داری هر کدوم مثلا هر 10 صفحه شاید ربع ساعتم نشه قرار نیست نکته دراری یا قشنگ بشینی برای بار اول تحلیل کنی فقط میخوای کیفیت مطالعاتیت بالا تر بره چون میگن با زیاد کرد دفعات مرور بیشتر از بالا بردن تایم مطالعاتی نتیجه میگیرید چون هر بار توجهتون به چیزای جدیدتری جلب میشه.
بعدم خب مدرسه نمیری که خسته بشی قبول کن وقتت بیشتره:face_with_tears_of_joy: حتما اینو بارها از معلما هم شنیدی و قطعا حرصتو در میاره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: تو هم دیگه سعی کن باهاشون کنار بیای تا تموم شه:expressionless_face:
تفکرو هم شبی نصفه شبی جا بده شرش کم شه:grinning_face_with_sweat: -
Zaraa
بازم حرف من اینه که پیش خوانی زمان بر نیست بخدااا:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: کتاب باز کن ببین چی گفته ببند برو عین بچه خوب نکته معلمتو بخون:nerd_face: تموم شد رفت ...
آره حداقل برای اختصاصی هات داری هر کدوم مثلا هر 10 صفحه شاید ربع ساعتم نشه قرار نیست نکته دراری یا قشنگ بشینی برای بار اول تحلیل کنی فقط میخوای کیفیت مطالعاتیت بالا تر بره چون میگن با زیاد کرد دفعات مرور بیشتر از بالا بردن تایم مطالعاتی نتیجه میگیرید چون هر بار توجهتون به چیزای جدیدتری جلب میشه.
بعدم خب مدرسه نمیری که خسته بشی قبول کن وقتت بیشتره:face_with_tears_of_joy: حتما اینو بارها از معلما هم شنیدی و قطعا حرصتو در میاره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: تو هم دیگه سعی کن باهاشون کنار بیای تا تموم شه:expressionless_face:
تفکرو هم شبی نصفه شبی جا بده شرش کم شه:grinning_face_with_sweat: -
Zaraa
آقا اصن زمان بره:face_with_tears_of_joy:
(:chicken: :index_pointing_up_light_skin_tone: :man_s_shoe:)