بازگشایی مدارس
-
-
zzz r بله بنظر من همینجوری میشه.اخه شما ببینین فاصله گذاریی باید باشه با این وجود یه مدرسه مگه چقدر میخاد کلاس داشته باشع .از کجا معلوم با این حجم از دانش اموز در ی کلاس دوباره اون شهر به حالت اوجش نرسه اونوقت دوباره وضعیت میشه قرمز و دلایل دیگه..بنظرم تعطیله تا سال بعد.میدونین الان اونا موندن تو نحوه برگزاری امتحان و کنکور و ممکنه حتی تاریخ امتحانات عوض بشه..
-
zzz r بله بنظر من همینجوری میشه.اخه شما ببینین فاصله گذاریی باید باشه با این وجود یه مدرسه مگه چقدر میخاد کلاس داشته باشع .از کجا معلوم با این حجم از دانش اموز در ی کلاس دوباره اون شهر به حالت اوجش نرسه اونوقت دوباره وضعیت میشه قرمز و دلایل دیگه..بنظرم تعطیله تا سال بعد.میدونین الان اونا موندن تو نحوه برگزاری امتحان و کنکور و ممکنه حتی تاریخ امتحانات عوض بشه..
کوثر جلالی اینجوری بقیه شهر ها که مدرسه نمیرن بی انصافیه
-
کوثر جلالی اینجوری بقیه شهر ها که مدرسه نمیرن بی انصافیه
aylar mo خب اره دیگه.هیچ جا مدارس بازگشایی نمیشه
-
نه باو نترسید ما شهرمون سفید یکی ازشهرستانشم شنبه مدارس بازشدن ولی گفتن هرکس ایراد داره بیاد بپرسه بره
-
ن بابا حالا حالا ها باز نمیشه
-
نه باو نترسید ما شهرمون سفید یکی ازشهرستانشم شنبه مدارس بازشدن ولی گفتن هرکس ایراد داره بیاد بپرسه بره
fatemeh8181 واااقعا؟؟؟؟من جایی نشنیدم مدارس جایی باز شده باشن؟/ شاید مجوز گرفتن یا غیر قانونی؟؟
-
ن بابا حالا حالا ها باز نمیشه
zeinabmaghsoudi نمد واقعا ولی من حرفم اینه که اگ قرار ب باز شدنه الان فایده نداره بهتره دیگ باز نشه اگرم قصد باز کردن داشتن زودتر از اینا اقدام میکردن الان واقعا فایده نداره اگههههههه بشه
-
نگران نباشید مدارس تا سال بعد تحصیلی تعطیل هستند.امتحانات همه جا هم 17 خرداد برگزار میشه البته باز احتمالش هس تعویق بیفته اما احتمالش خییلی کمه.این بازگشایی مدارس شاید واس مناطق خییلی محروم وشاید جاهایی ک صعب العبور باشد اتفاق بیفته ک ب اینترنت دسترسی ندارند.وتعداد هم کمه اینو وزیر اموزش پرورش گفت پراگراف اول هم نظر خودمه.مطمن باشید نظر وزارت بهداشت هم هس
-
@Erfan-11 این در واکنش ب چه پستی بود
-
رییس جهمر اعلام کردن که در 27 اردیبهشت در شهرای سفید و کم خطر مدارس باز می شوند و یک ماه بعد امتحانات نهایی میدهند
الان به نظرتون اون شهرایی که قرمزن چییی ینی باید وضعیت درسی شهرای سفید و قرمز باهم فرق کنه اینجوری ک نمیشه؟این پست پاک شده! -
این پست پاک شده! -
کوثر جلالی درباره بازگشایی یه توضیحی داده بودین...واسه اون...پستی که من گذاشته بودمم حذف کردن.#این_بود_آزادی_؟؟