خرید و فروش سوالات کنکور
-
MAHAk خواهش میکنم عزیزم.زیاد ب حاشیه ها ک تو رو از راه اصلی باز میداره توجه نکن وذهنتو نبر اون سمت
کوثر جلالی :rainbow:
-
کوثر جلالی درسته دقیقا همینطوره
zeinabmaghsoudi :hibiscus: MAHAk :rose:
-
باید بگم همچین چیزی واقعا برای سال اخری ها چ نهم چ دوازدهم هس متاسفانه چون خودم ب چشمم دیدم ولی مطمععععنم برای کنکور این طور نیست
البته برای سال اخری ها معمولا کلاه برداریه
دیییدم ک میگم -
سسلام دوستای گل آلایی عزیز:beating_heart: بچه ها یه سوال ذهنم درگیر کرده نمیدونم شاید گفتنش اینجا درست نباشه امیدوارم تاپیک قفل نشه ولی اگرم شد دوست دارم قبلش درگیری های ذهنیم برطرف بشه:cat_face_with_tears_of_joy: بچه ها توی تلگرام خیلیا ادعای فروش سوالات کنکور رو میکنند بعضی از بچه ها هم هستند که مدام اسم بعضی افراد رو میارند و میگن فلان دوستم از آقا یا خانم xسوالای کنکور رو خریده و ما هم الان میخایم بخریم:neutral_face: میدونم احتمالش خیلی کمه ولی لطفااا ذهنم رو پاکسازی کنید از این موضوع:dizzy_face: :beating_heart: :rainbow: ستاره ی آرزومون درخشان:glowing_star: :green_heart:
-
بعدم من خبر دارم که سوالایه نهاییو که میخان بفرستن مدارس با کلی مهرو پاکت و اینا بعد چنتا سربازم به همراش... خو ببین نهایی اینه کنکور ک اصلاااا امکان نداره
-
من با سوالات نهایی کاری ندارم
ولی در مورد کنکور به شخصه دیدم که چطور با اسکورت و دم و دستگاه دارن سوالاتو جابجا میکنن
میدونی طراح سوالات از وقتی که شروع بع طرح سوال میکنن تا اخر ازمون قرنطینه اند -
سسلام دوستای گل آلایی عزیز:beating_heart: بچه ها یه سوال ذهنم درگیر کرده نمیدونم شاید گفتنش اینجا درست نباشه امیدوارم تاپیک قفل نشه ولی اگرم شد دوست دارم قبلش درگیری های ذهنیم برطرف بشه:cat_face_with_tears_of_joy: بچه ها توی تلگرام خیلیا ادعای فروش سوالات کنکور رو میکنند بعضی از بچه ها هم هستند که مدام اسم بعضی افراد رو میارند و میگن فلان دوستم از آقا یا خانم xسوالای کنکور رو خریده و ما هم الان میخایم بخریم:neutral_face: میدونم احتمالش خیلی کمه ولی لطفااا ذهنم رو پاکسازی کنید از این موضوع:dizzy_face: :beating_heart: :rainbow: ستاره ی آرزومون درخشان:glowing_star: :green_heart:
-
MAHAk گپ اقای امینی راد با اقای صنیعی تهرانی تو قسمت نمونه فیلم های همایش طلایی شیمی رو ببین خیلی قشنگ اونجا راجع به این موضوع صحبت کردن.