بچه های پایه همه بیان!!!!
-
البته انشای من نیست اینو از تو کتاب آتش بدون دود دراوردم ولی در کل قشنگه و خودشم یه انشاس
-
-
ولی در کل فوق العاده است این متن عالیه
از عشق سخن باید گفت ، همیشه از عشق سخن باید گفت .عشق در لحظه پدید می آید ، دوست داشتن در امتداد زمان . این اساسی ترین تفاوت میان عشق و دوست داشتن است .
عشق ، معیارها را در هم می ریزد ؛ دوست داشتن بر پایه ی معیارها بنا می شود .
عشق ناگهان و ناخواسته شعله می کشد ، دوست داشتن از شناختن و خواستن سرچشمه می گیرد .
عشق ، قانون نمی شناسد ، دوست داشتن اوج ِ احترام به مجموعه ای از قوانین عاطفی ست .
عشق ، فوران می کند – چون آتشفشان ، و شره می کند – چون آبشاری عظیم ؛ دوست داشتن ، جاری می
شود – چون رودخانه ای بر بستری با شیب نرم .
عشق ، ویران کردن ِ خویشتن است ؛ دوست داشتن ، ساختنی عظیم .
عشق ، دق الباب نمی کند ، مودب نیست ، درویش نیست ، حسابگر نیست ، سربزیر نیست ، مطیع نیست ...
عشق ، دیوار را باور نمی کند ، مرگ را باور نمی کند ...
عشق در وهله ی پیدایی ، دوست داشتن را نفی می کند ، نادیده می گیرد ، پس می زند ، له می کند و می
گذرد. دوست داشتن نیز ، ناگزیر ، در امتداد زمان ، عشق را دود می کند ، به آسمان می فرستد، و
چون خاطره ای حرام ، فرشته ی مهربانی بر آن می گمارد .
از عشق ، سحر است ؛ دوست داشتن ، باطل السحر، عشق و دوست داشتن از پی هم می آیند ؛ اما هرگز در
یک خانه منزل نمی کنند .
عشق ، انقلاب است ؛ دوست داشتن ، اصلاح .
میان عشق و دوست داشتن ، هیچ نقطه ی مشترکی نیست . از دوست داشتن به عشق می توان رسید ؛ و از عشق به دوست داشتن ؛ اما به هر حال این حرکت از خود به خود نیست ؛ از نوعی به نوعی ست ، از خمیره ای به خمیره ای ...
و فاصله ای ست ابدی میان عشق و دوست داشتن ، که برای پیمودن این فاصله ، یا باید پرید ، یا باید
-
ولی در کل فوق العاده است این متن عالیه
از عشق سخن باید گفت ، همیشه از عشق سخن باید گفت .عشق در لحظه پدید می آید ، دوست داشتن در امتداد زمان . این اساسی ترین تفاوت میان عشق و دوست داشتن است .
عشق ، معیارها را در هم می ریزد ؛ دوست داشتن بر پایه ی معیارها بنا می شود .
عشق ناگهان و ناخواسته شعله می کشد ، دوست داشتن از شناختن و خواستن سرچشمه می گیرد .
عشق ، قانون نمی شناسد ، دوست داشتن اوج ِ احترام به مجموعه ای از قوانین عاطفی ست .
عشق ، فوران می کند – چون آتشفشان ، و شره می کند – چون آبشاری عظیم ؛ دوست داشتن ، جاری می
شود – چون رودخانه ای بر بستری با شیب نرم .
عشق ، ویران کردن ِ خویشتن است ؛ دوست داشتن ، ساختنی عظیم .
عشق ، دق الباب نمی کند ، مودب نیست ، درویش نیست ، حسابگر نیست ، سربزیر نیست ، مطیع نیست ...
عشق ، دیوار را باور نمی کند ، مرگ را باور نمی کند ...
عشق در وهله ی پیدایی ، دوست داشتن را نفی می کند ، نادیده می گیرد ، پس می زند ، له می کند و می
گذرد. دوست داشتن نیز ، ناگزیر ، در امتداد زمان ، عشق را دود می کند ، به آسمان می فرستد، و
چون خاطره ای حرام ، فرشته ی مهربانی بر آن می گمارد .
از عشق ، سحر است ؛ دوست داشتن ، باطل السحر، عشق و دوست داشتن از پی هم می آیند ؛ اما هرگز در
یک خانه منزل نمی کنند .
عشق ، انقلاب است ؛ دوست داشتن ، اصلاح .
میان عشق و دوست داشتن ، هیچ نقطه ی مشترکی نیست . از دوست داشتن به عشق می توان رسید ؛ و از عشق به دوست داشتن ؛ اما به هر حال این حرکت از خود به خود نیست ؛ از نوعی به نوعی ست ، از خمیره ای به خمیره ای ...
و فاصله ای ست ابدی میان عشق و دوست داشتن ، که برای پیمودن این فاصله ، یا باید پرید ، یا باید
-
ramses kabir چیو؟
@venom
-
@venom
ramses kabir مرررررسی
-
ramses kabir این ماله چه کتابیه؟؟
@samane-A کتاب آتش بدون دود فوق العاده است کتابش هفت جلده این جلد اولشه ولی همین یه جلدش حدود ۲۴۰ صفحه است و خیلی هم جملات نابی توش هست واقعا پیشنهاد میکنم بخونیش من اینو تو اینستا گذاشتم این بیشتر از عکسام لایک خورد
-
بچه ها جزوه دینی دوازهم انسانی کسی داره برام بفرسته؟؟
خیلی گشتم پیدا نکردم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سوال ۷ ...
الف الکلی ب خاطر وجود oh
ب ویتامین دی در چربی چون بخش ناقطبی بر قطبی غلبه داره و چربی ناقطبیه -
zzz r در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
سوال5؟؟؟؟؟؟
ب)این پلاستیک ها به دلیل استفاده از پلیمر سبز امکان تبدیل شدن به کود رادارند به همین دلیل ردپاشون کوچیک تره
-
@samane-A کتاب آتش بدون دود فوق العاده است کتابش هفت جلده این جلد اولشه ولی همین یه جلدش حدود ۲۴۰ صفحه است و خیلی هم جملات نابی توش هست واقعا پیشنهاد میکنم بخونیش من اینو تو اینستا گذاشتم این بیشتر از عکسام لایک خورد
ramses kabir در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
ممنون
حتما میخونمش
-
من رمان زیاد خوندم ولی چند تا رمان هست که خوب بودن یکیش جادوگر یکی دیگش آتش بدون دود یکی دیگه هم بلندی های بادگیر این آخریه خیلی عاشقانه است اگه بخوای واست کل داستانش رو لو بدم
-