b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
شیمی گروه۳
-
صورتی ها شبهِ فلزن
رمزگذاریهم کردم اگِ حواستونجم باشه و دقت کنید.
fatemeh ganjkhanloo -
-
دوستان من پایه یازدهمم به نظرتون بهتره تو تابستون دهم و یازدهم رو مرور کنم یا 12 رو پیش خوانی کنم البته برا درس شیمی و غیره
-
maryam.r.p مرسی ممنون ازت
-
fatemeh ganjkhanloo خواهش میکنم
دو ماه و نیم بزار برای مرور دهم و یازدهم و بقیه اش پیشخوانی دوازدهم -
fatemeh ganjkhanloo در شیمی گروه۳ گفته است:
دوستان من پایه یازدهمم به نظرتون بهتره تو تابستون دهم و یازدهم رو مرور کنم یا 12 رو پیش خوانی کنم البته برا درس شیمی و غیره
۱۲روپیشخوانی کنیدو تست ترکیبی همزمان با دهم و ۱۱بزنید.
۱۰و۱۱ اینطوری مرورمیشن همزمان...
ینی۳پایهبطور فعال همخونده میشن هم مرور. -
ممنون دوستان
-
به نظرتون دیر نیس برا شروع من تا حالا نه دهم خوب خوندم نه یازدهم نمی دونم میرسونم تابستونو یا نه
به نظرتون چقد زمان لازمه -
fatemeh ganjkhanloo هیچ وقت دیر نیست تو اگه بخوای و اراده کنی صفر صفر هم که باشی میتونی
-
fatemeh ganjkhanloo بستگی به خودت هر چی ساعت مطالعه بیشتر خب زمان کمتری به نتیجه های خوب میرسی
-
maryam.r.p اخه میدونی چن تا از فامیلای من از راهنمایی شروع کردن نمونه هم میخوندن ساعت مطالعه خیلی بالا هم داشتن ولی متاسفانه ....
-
fatemeh ganjkhanloo خب باید کنکوری درس بخونی برنامه مشخص و با کیفیت وبا تمرکز زیاد
-
maryam.r.p انشالله موفق باشین تجربی هستین ایا
-
maryam.r.p اخه میدونی چن تا از فامیلای من از راهنمایی شروع کردن نمونه هم میخوندن ساعت مطالعه خیلی بالا هم داشتن ولی متاسفانه ....
زیادخوندن مهمِّ
ولی ازاونمهم تر سنجیدهخوندنه
ینی اینکه بدونی تو چ مقطعی اززمان چ درسو مبحثیروبخونی..کیمرورکنی..برنامه ی کوتاه مدت..بلندمدت..تستِ زیاد..
همهی اینادرکنارساعت مطالعه ی بالا جواب میده. -
-
maryam.r.p پس سخت تر شد سال بعد کنکورتون انشالله اون دانشگاهی باشین که دلتون میخواد و رشته پزشکی البته اگه دوس داشته باشین
-
Flight دقیقا امیدوارم موفق باشین
سلامت باشین.
همچنین :))