ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
ببخشید بانو میشه بیشتر توضیح بدبد چون منم این مشکل رو دارم . به کدوم ادمین باید اطلاع بدم واز طریق تلگرام یا مستقیم از خود صفحه ی اینتر نتی آلا/
mpaahy در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ببخشید بانو میشه بیشتر توضیح بدبد چون منم این مشکل رو دارم . به کدوم ادمین باید اطلاع بدم واز طریق تلگرام یا مستقیم از خود صفحه ی اینتر نتی آلا/
من پست رو از کانال کپی کردم اینجا
من این مشکلو ندارم
تو بیوی کانال آی دی ادمین هست
اینجا هم @ادمین یا sohrab فکر کنم بتونین پیام بدین
اما گمونم از طریق تلگرام زودتر جواب بگیرین -
mpaahy در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
من پست رو از کانال کپی کردم اینجا
من این مشکلو ندارم
تو بیوی کانال آی دی ادمین هست
اینجا هم @ادمین یا sohrab فکر کنم بتونین پیام بدین
اما گمونم از طریق تلگرام زودتر جواب بگیرین -
اقا سعید منم مثل شما بودم ، راستش دبیرمون تمرینای کتابم حل نمیکرد ، هیچی یادمون نمیداد ، من خودمم یادگیریم طوریه ک حتمن باید دبیر توضیح بده تا متوجه بشم ! مطمئن باش اگه فیلما رو ببینی بعدش تست بزنی همه چی درست میشه ، فقط یکم زمان میبره !
-
سلام چرا فیلم های جدید قرار نمیگیره
-
مشکلی پیش اومده بره ضبط فیلما؟استاد مشتق و کاربرد مشتق امیدم ب شماس توروخدا اگه میشه زودتر تدریس کنید ازشم خیلی سوال میاد ی دنیا ممنوووووون
-
ممنون از راهنمایی تون. پس من کتاب خیلی سبز بگیرم با اون شروع کنم بعد با تستهای مهر و ماه کاملش کنم.
سلام چرا ریاضی ناقصه؟میشه کلیه مباحث مثل انتگرال هم فیلمشو بزارین . مرسی
-
استادشمابهترینین
-
سلام استادخسته نباشید کلا میدونم چهارم ها بعد از عید نمیرن و ما هنوز تومدرسه به انتگرال نرسیدیم و فقط امیدم شما هستید بی شوخی اشتیاق من وهمه دوستان روبرای بازگشت به راه ریاضی رو و فکر کردن به درصد های بالا کمک کردین
خیلی زیبا بود بعد از اون همه شکست یه نتیجه خوب بگیرم با تدریس شما واقعا شما عالی هستید یه دنیا سپاس -
تو رو خدا یکم زود باشید کنکور خیلی نزدیکه
-
با سلام
چند جلسه مونده استاد؟
جلسات دیگه رو کی می زارید؟
این مباحث شامل هندسه و آمر هم هست؟ -
سلام میخواستم بدونم استاد هندسه رو هم تدریس میکنند
-
سلام
استاد منتظر مشتق هستیمااا...خواهشا هرچه زودتر بزارید واقعا وقت داره تموم میشه ..کنکور نزدیکه دیگ.. -
دوستان اینجااستاددیگه ای هست که فصل5 پیش رودرس داده باشه خیلی نیازدارم خواهشاکمک کنین
-
من اگه بایه استادشروع کنم نمیتونم بااستاددیگه ای ادامه بدم کاش ادامه مباحث روسریع ترتدریس می کردن
-
استاد چرا ديگه ادامه نميدين، ما همه چشم انتظار آموزشتون هستيم
-
خواهشا اقای امینی یه مشتق وانتگرال رو هم تدریس کنید ممنون همین دوتا بقیه روخودمون میخونیم ممنون
-
استاد ما چشم انتظار تدررررررررررریس تمام ریاضی هستیم
-
مخصوصا کاربرد مشتق و هندسه