گیاهی یازدهم
-
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
ی سوال داشتم
بنده امروز مشغول حل کردن ی سوال از کنکور ۹۷ بودم سوالاتی که مرتبط با گیاهی یازدهم بودش
و به ی سوال برخوردم که ذهنم رو به ی موضوعی مشغول کرد و گفتم که شما دوستان بپرسم که شما به من کمک کنید
که در کل سوالم این هست که آیا هر وقت دانه رویان تشکیل شد مگه تو شرایط سخت همیشه قرار داره که باید واکنش های متابولیسمی رویان به حداقل برسه؟
ممنون میشم پاسخ بدید -
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
ی سوال داشتم
بنده امروز مشغول حل کردن ی سوال از کنکور ۹۷ بودم سوالاتی که مرتبط با گیاهی یازدهم بودش
و به ی سوال برخوردم که ذهنم رو به ی موضوعی مشغول کرد و گفتم که شما دوستان بپرسم که شما به من کمک کنید
که در کل سوالم این هست که آیا هر وقت دانه رویان تشکیل شد مگه تو شرایط سخت همیشه قرار داره که باید واکنش های متابولیسمی رویان به حداقل برسه؟
ممنون میشم پاسخ بدیدسهیل افشاری من جوابتونو میدم اما این بحث کاج اصلا تو کتابای نظام جدید مطرح نیست!
علتش اینه که دانه کاج حدود 7سال طول میکشه تا بتونه از درخت والد جدا بشه و جداگانه رشد کنه، یعنی دانه تشکیل میشه اما تازمانی که توانایی رویشو بدست بیاره 7سالی طول میکشه به همینخاطر متابولیسمش کم میش -
سهیل افشاری من جوابتونو میدم اما این بحث کاج اصلا تو کتابای نظام جدید مطرح نیست!
علتش اینه که دانه کاج حدود 7سال طول میکشه تا بتونه از درخت والد جدا بشه و جداگانه رشد کنه، یعنی دانه تشکیل میشه اما تازمانی که توانایی رویشو بدست بیاره 7سالی طول میکشه به همینخاطر متابولیسمش کم میشBio خیلی از شما ممنونم بخاطر پاسخ کاملتون
-
Bio خیلی از شما ممنونم بخاطر پاسخ کاملتون