همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
@dr.sobhan در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
Dr.Saraaa نه من خودمم آقای دکتر رحیمی رو گفتم که گیاهی رو ترکیبی از سه سال تدریس کنن
وای خدا
ببخشید -
سلا استاد خواهشا گیاهی رو تدریس کنید واقعا نیازه خوااااااااااهشا استاد
-
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۵، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام میشه لطفا زیست پیش رو اول تمام کنین(7.6.11.4.3) پیش
زیست دوم(گیاهی پایه دوم8.5.3.2.1)
زیست سوم(2.3.) -
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۵، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
iman azad در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
بچه ها برای ژنتیک مندلی و جمعیت این 2 تا کتاب اموزش خیلی عالیه نمونه هاشم ببینید .
سلام طبق قوانین انجمن تبلیغ درانجمن آلا %(#ff0000)[ممنوع] است .
پست های شما حذف وویرایش شد.
لطفا رعایت کنید -
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۵، ۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr.sobhan در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
Dr.Saraaa
حالا که اومدید زیر پست یه درخواستم شما بکنید باشد که استاد تدریس کنن
=))))
استاد..گیاهی -
دکتر رحیمی.....فصل 11 پیش و اتمام گیاهی لطفا!!!!!!!!!!!
-
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۵، ۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمی خوام خدایی نکرده ایراد بگیرماااااا
اما اگه یادتون باشه من دو ماه پیش گفتم رنتیک مبحث طولانیه
همه گفتین نه اقا فقط رنتیک درس بدین
الان مباحث مونده
رنتیکم انقد طولانی شده
تو رو خدا ناراحت نشین اما تو دلم بود دیگه -
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۵، ۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چه خوبه استاد همش میگن من و الا هواتونو داریم انرژی میگیرم
خیلییییییییییی ممنون از شما و الا
-
به نظر من اگه آقای رحیمی تا کنکور به جای تدریس به تست زنی بپردازن خیلی بهتره . چون مباحثی که هنوز تدریس نکردن سال گذشته توسط بقیه ی اساتید تدریس شده و فقط هنوز فصل۸ دوم تدریس نشده . سوالات زیست گزینه دو ۸۰% با کنکور ۹۵ تطابق خورده و اگه آقای رحیمی همین سوالارو حل کنن زیست کنکورمون تضمینه.
-
به نظر من اگه آقای رحیمی تا کنکور به جای تدریس به تست زنی بپردازن خیلی بهتره . چون مباحثی که هنوز تدریس نکردن سال گذشته توسط بقیه ی اساتید تدریس شده و فقط هنوز فصل۸ دوم تدریس نشده . سوالات زیست گزینه دو ۸۰% با کنکور ۹۵ تطابق خورده و اگه آقای رحیمی همین سوالارو حل کنن زیست کنکورمون تضمینه.
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۵، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهjavad.n.g در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
طراح زیست گزینه 2 اقا ی پازوکی هستن
-
بچه ها یه سوال سوالای زیست ازمون های ازمایشی رو از چه سالی شرو کنم ب حل کردن؟91ب بعد یا از 94ب بعد؟
-
بچه ها یه سوال سوالای زیست ازمون های ازمایشی رو از چه سالی شرو کنم ب حل کردن؟91ب بعد یا از 94ب بعد؟
royaaa از 93به بعد.
-
رحیمی ، رحم کن
تست زنی رو شروع کن بگو......
خخخخخخخ شرمنده!!! -
mpaahy
مقسی -
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۵، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام به همه دوستان الایی....
بچه ها میشه خواهش کنم اگه کسی هست که کتاب فاگوزیست رو داشته باشه فصل 6زیست سال 2رو قرار بده.مخصوصا ادامه فصل ینی انتقال مواد درگیاهان..خیلی بهش نیاز دارم مررسی از محبتتون...موفق باشید -
با سلام
من از بچه های فنی حرفه ایم و هیچی از زیست نمیتونستم بفهمم تا اینکه با این سایت آشنا شدم
خدا خیرتان بدهد صد در دنیا و هزار در آخرت , نمیتونم احساسمو با کلمات بیان کنم یعنی در واقع کلمات این قدرت رو ندارند که بتونند این احساسو بیان کنند
هم دکتر رحیمی و هم آقای پازوکی عالی هستند, هردوشانو با هم نگاه میکنم و یجورایی میشه گفت واسه من حکم مکمل رو دارند .
در بعضی مباحث خصوصا بخش دو پیش تک تک صحبتاشونو یاداشت میکنم و بارها و بارها بازخوانیشان میکنم و در کنارشون با کتاب درسی چک میکنم و بعد میرم سراغ تست
باورتان نمیشه تستا خیلی سبز رو خصوصا پیش دانشگاهیو رو هوا میزنمخیلی ممنون
ببخشید تا حالا نیومده بودم اینا رو بگم.با گوشیم نمیتونستم نظر ثبت کنم و دسترسی به کامپیوتر هم نداشتم.یه چیزی هم بگم که عدالت رعایت شده باشه : دکتر رحیمی گیاهی سوم رو خیلی خیلی عالیتر و راحتتر بیان کردن نسبت به آقای پازوکی ( که البته آقای پازوکی هم بعضی فصل ها رو عالی تر بیان میکنند )و لذا خواهش دارم از ایشون که ادامه گیاهی سوم رو تدریس بفرمایند.
خیلی دوستتون دارم.امیدوارم همیشه جاتون تو آغوش گرم خدا باشه. -
سلام بچه ها به نظرتون کدوم فصلهارو از از آقای پازوکی ببینیم کدوم فصلها رو از آقای رحیمی ؟
-
نوشتهشده در ۱۲ اسفند ۱۳۹۵، ۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دودمانه استاد .... دودمانه .... لطفا....