اسید و باز
-
-
banoo در اسید و باز گفته است:
moein در اسید و باز گفته است:
گزينه ١
پاسخ تشریحیشو میفرستین؟
-
-
گزينه ١
پاسخ تشریحیشو میفرستین؟
-
-
گزينه ١
پاسخ تشریحیشو میفرستین؟
ببخشيد من اينو تو سرويس حل كردم بعد نتم پريد نتونستم ج بدم
بهرحال تشريحيشو
بلد نيستم -
گزينه ١
پاسخ تشریحیشو میفرستین؟
بهرحال تشريحيشو
بلد نيستمmoein در اسید و باز گفته است:
گزينه ١
پاسخ تشریحیشو میفرستین؟
بهرحال تشريحيشو
بلد نيستممیشه اونی رو که بلد نیستین و باهاش به جواب رسیدین و بفرستین؟
-
-
m.jafari9877 در اسید و باز گفته است:
گزینه 4؟
درسته
-
واسه اسید باز از فیلمای پارسال استفاده میکنید؟
-
http://uupload.ir/files/652j_1488816425604.jpeg
من و ابهاماتم در اسيد و بازمرسيو هركي ج داد
@دانش-آموزان-آلاء -
http://uupload.ir/files/652j_1488816425604.jpeg
من و ابهاماتم در اسيد و بازمرسيو هركي ج داد
@دانش-آموزان-آلاءmoein
سوال اول)در مورد اسید های تک پروتون دار و چند پروتون دار که مشخصه هیدروژن اسیدی اگه به مثالی بر خوردی که واضح نبوده بگو,در مورد اسید های آلی هم فقط هیدروژن متصل به اکسیژن
سوال دوم)منظورت رو خوب نفهمیدم,اصلا تعریف آبکافت واکنش یون با آب هست,صفحه هایی که تناقض دیدی بین کتاب و مبتکران رو بگو که بهتر منظورت رو بفهمم
سوال سوم)تو مبتکران گفته در آمینو اسید ها در حالت جامد بین عامل اسیدی و بازی مبادله پروتون صورت میگیرد و به همین دلیل هست که آمینو اسید ها,جامد های یونی قوی هستند
ولی تو آب یعنی در حالت محلول پیوند پروتون با عامل بازی میشکنه و پروتون دوباره به اکسیژن عامل اسیدی وصل میشه و باعث پیوند هیدروژنی با مولکول های آب میشه -
moein
سوال اول)در مورد اسید های تک پروتون دار و چند پروتون دار که مشخصه هیدروژن اسیدی اگه به مثالی بر خوردی که واضح نبوده بگو,در مورد اسید های آلی هم فقط هیدروژن متصل به اکسیژن
سوال دوم)منظورت رو خوب نفهمیدم,اصلا تعریف آبکافت واکنش یون با آب هست,صفحه هایی که تناقض دیدی بین کتاب و مبتکران رو بگو که بهتر منظورت رو بفهمم
سوال سوم)تو مبتکران گفته در آمینو اسید ها در حالت جامد بین عامل اسیدی و بازی مبادله پروتون صورت میگیرد و به همین دلیل هست که آمینو اسید ها,جامد های یونی قوی هستند
ولی تو آب یعنی در حالت محلول پیوند پروتون با عامل بازی میشکنه و پروتون دوباره به اکسیژن عامل اسیدی وصل میشه و باعث پیوند هیدروژنی با مولکول های آب میشهReza.Tah در اسید و باز گفته است:
moein
ولی تو آب یعنی در حالت محلول پیوند پروتون با عامل بازی میشکنه و پروتون دوباره به اکسیژن عامل اسیدی وصل میشه و باعث پیوند هیدروژنی با مولکول های آب میشهسوال اول...اتانول و عامل فنول مثلا
سوال دوم...تو ص٧٩ يونش آمونياكو گفته ك در جهت برگشت ميشه آبكافتش ك با OH انجام شده
سوال سوم...حله -
Reza.Tah در اسید و باز گفته است:
moein
ولی تو آب یعنی در حالت محلول پیوند پروتون با عامل بازی میشکنه و پروتون دوباره به اکسیژن عامل اسیدی وصل میشه و باعث پیوند هیدروژنی با مولکول های آب میشهسوال اول...اتانول و عامل فنول مثلا
سوال دوم...تو ص٧٩ يونش آمونياكو گفته ك در جهت برگشت ميشه آبكافتش ك با OH انجام شده
سوال سوم...حلهmoein
اتانول رو مطمئن نیستم ولی فنول رو معلم یه اشاره ای کرده بود که هیدروژن اسیدی داره
قاعدتا اگه اتانول استثنا باشه نباید ازش سوال طرح بشه ولی اگر تو سوال من ببینم هیدروژن اسیدی فرضش میکنم چون در غیر این صورت دیگه تو محدوده کتاب نیست
آمونیاک و آمین ها که اصلا نمک نیستن که بخوان یون سازنده داشته باشن,پایین تعریف آبکافت تو صفحه 84 گفته یه نمک براساس یون های سازنده اش میتواند اسیدی یا بازی یا خنثی باشد,آمونیاک و آمین ها که یون سازنده ندارن,نکته بعدی هم این که تو صفحه 79 OH با NH4 واکنش نمیده بلکه این دو تا با هم به صورت نمک در میان و نمکشون در آب, آبکافت میشه و باعث تعادل میشه.واکنش واقعی که تو کتاب اومده به این صورته:
NH4OHدرتعادل است باNH3+H2O -
http://uupload.ir/files/xqio_capture.jpg
فرایند حل این تست چجوریاست ؟؟؟
باید مول مصرفی رو با مول ثانویه جمع کنی بعد تبدیل به جرم کنی بعد تقسیم به جرم کل محلول در صد ؟؟؟ -
http://uupload.ir/files/xqio_capture.jpg
فرایند حل این تست چجوریاست ؟؟؟
باید مول مصرفی رو با مول ثانویه جمع کنی بعد تبدیل به جرم کنی بعد تقسیم به جرم کل محلول در صد ؟؟؟Vampire_Hunter
١٤.٦ درصد؟! -
Vampire_Hunter
١٤.٦ درصد؟!moein
درست که هست !
واسه 6 اسفنده..تجربی...
مشابهه اش تو ریاضی هم اومده بود...
منتهی من روش حل میخام !!!
):