یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
-
سلام
زیست۱:۳۰
فیزیک۱:۴۵
ریاضی۲:۲۰
شیمی۲:۲۰
زبان فارسی۳۰مین
دینی۱
جمع ۹:۲۵
پ.ن:من هروقت تصمیم گرفتم با قدرت برم یه مطالعه خوب داشته باشم نشداصن ساعت مطالعم از چیزی که در حالت عادی بود هم پایین تر اومد
فک کنم باید به قول اون دوست خوبمون با ثبات تصمیم بگیرم درس نخونم ببینم چی میشه
یاحق
شروع ۵:۴۵ -
پ.ن۲:ایشالله امروز خوابم نبره یهو بعد بلند شم ببینم ۱ساعت رفته
-
@خانوم-وكيل من امروز به همون ۱۱همیشگیم برسم خیلی هنر کردم دوست خوبم
-
سلام ببخشید بچه ها من دیشب یادم رفت گزارش بدم
درس های۱۳ ،۱۸،۱۷،۱۶،۱۵،۱۴ ادبیات رو خوندم که فک کنم یه پنج ساعتی شد .
امروز هم فارسی امتحان دارم -
سلام به همه دوستان خوب الایی
خوب دوستان در ادامه تاپیک قبلی ( طرح تغیر چهل روزه) این تاپیک رو زدیم که با توجه به تجربیاتی که کسب کردیم دیگه اون بد قولی های قبلی رخ نده اینجا مثل تاپیک قبلی همه میایم گزارش میدیم تو طول روز چه درسایی رو چقدر خوندیم و یسری نکات کاربردی در مورد نحوه درس خوندن و حرف های انگیزشی میزنم و .... قوانین همونه فقط یه چیز جدید از این به بعد طبق ساعتی که توافق میکنیم هممو باید تو روز یه ساعت مشخص یا بیشتر درس بخونیم اگه 2 روز متوالی زیر حرفمون زدیم دیگه از چالش اخراج میشیم این نکات هم دباره مینویسم برا تازه وارد ها
please pay attention
دوستانی که پشت کنکوری هستن چه اونایی که مدرسه میرن چه اونایی که نمیرن میدونید که از الان به مدت 1 ماه هممون مدرسه نمیریم پس این بهترین موقع هست که به قولی که میخوایم بدین پایبند باشیم چون شرایط هممون یکیه تقریبا حالا قولی که باید بدیم چیه ؟! اینکه از فردا یعنی شنبه هممون صبح زود بیدار شیم حالا بین 5 تا 7 یه سلامی به هم بکنیم درس خوندن رو استارت بزنیم تا تقریبا ساعت 11 شب بعد بیایم همه گزارش بدیم که اونایی که کم درس خوندن به خودشون بیان بقیه انگیزشون بیشتر بشه
فقط خواهش میکنم چت نکنید اگه پندی نصیحتی نکته ای چیزی هست که به درد بخوره بگید خیلی هم خوشحال میشیم ولی چت نکنید ممنون
-
من هرکار که میکنم نمیتونم از 8 ساعت بیشتر کنم اگه صبح بتونم 7 ازخواب پاشم 10 ساعتا میخوم
-
من هرکار که میکنم نمیتونم از 8 ساعت بیشتر کنم اگه صبح بتونم 7 ازخواب پاشم 10 ساعتا میخوم
علی طهماسبی روزي ١٠ دقيقه بيشتر بخونين
-
سلام به همه دوستان خوب الایی
خوب دوستان در ادامه تاپیک قبلی ( طرح تغیر چهل روزه) این تاپیک رو زدیم که با توجه به تجربیاتی که کسب کردیم دیگه اون بد قولی های قبلی رخ نده اینجا مثل تاپیک قبلی همه میایم گزارش میدیم تو طول روز چه درسایی رو چقدر خوندیم و یسری نکات کاربردی در مورد نحوه درس خوندن و حرف های انگیزشی میزنم و .... قوانین همونه فقط یه چیز جدید از این به بعد طبق ساعتی که توافق میکنیم هممو باید تو روز یه ساعت مشخص یا بیشتر درس بخونیم اگه 2 روز متوالی زیر حرفمون زدیم دیگه از چالش اخراج میشیم این نکات هم دباره مینویسم برا تازه وارد ها
please pay attention
دوستانی که پشت کنکوری هستن چه اونایی که مدرسه میرن چه اونایی که نمیرن میدونید که از الان به مدت 1 ماه هممون مدرسه نمیریم پس این بهترین موقع هست که به قولی که میخوایم بدین پایبند باشیم چون شرایط هممون یکیه تقریبا حالا قولی که باید بدیم چیه ؟! اینکه از فردا یعنی شنبه هممون صبح زود بیدار شیم حالا بین 5 تا 7 یه سلامی به هم بکنیم درس خوندن رو استارت بزنیم تا تقریبا ساعت 11 شب بعد بیایم همه گزارش بدیم که اونایی که کم درس خوندن به خودشون بیان بقیه انگیزشون بیشتر بشه
فقط خواهش میکنم چت نکنید اگه پندی نصیحتی نکته ای چیزی هست که به درد بخوره بگید خیلی هم خوشحال میشیم ولی چت نکنید ممنون
۹۹/۲/۱۸
️عربی
تست:ترجمه ۰۰:۳۵دقیقه
تعداد تست:۲۰️ریاضی
تست:تابع ۲:۰۰ساعت
تعداد تست:۱۶️زیست۳
مطالعه وتست:فصل۱و۲و۷ ۱:۳۰
تعداد تست:۲۴️دینی۳
تست:جمعبندی و درس ۸ ۰۰:۴۰
تعداد تست:۴۵️شیمی۱و۳
تست و مطالعه:فصل۱ ۱:۱۵
تعداد تست:۱۰جمع ساعت مطالعه:۶:۰۰ ساعت
جمع تعداد تست:۱۱۵ -
سلام رفقا
شرمنده جمع،من امروزو دیروز هیچی نخوندم...ولی به جاش به فیلم دیدم که وااققععاا کیف کردم(اصنم پشیمون نیسم)
ایشالا بتونم جبران کنم -
-
پنجشنبه ١٨ ارديبهشت
بچه رزمنده ٩ ساعت
@نابغه-قرن ٨ ساعت
Bio ٧ ساعت
@خانوم-وكيل ٥ ساعت
Bad Fighter ٤ ساعت
@jahad-20 ٤ ساعت -
پنجشنبه ١٨ ارديبهشت
بچه رزمنده ٩ ساعت
@نابغه-قرن ٨ ساعت