کتاب ریاضی جمع بندی خیلی سبز کسی داره ؟
-
بچه ها
خواهش می کنم
من واقعا مشکل مالی دارم و اگه بخرمش و اشتباه باشه به جز وقت که نابود می شه پول رو هم ک می شه کتاب بدرد بخور بخرم خراب کردم اگه کسی داره لطفا نظرشو بگه :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
بیا پی وی
-
بچه ها
خواهش می کنم
من واقعا مشکل مالی دارم و اگه بخرمش و اشتباه باشه به جز وقت که نابود می شه پول رو هم ک می شه کتاب بدرد بخور بخرم خراب کردم اگه کسی داره لطفا نظرشو بگه :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@طلوع-درخشان من جمع بندی ندارم ولی برای پایه و دوازدهم خریدم خوبه
-
برای ریاضی سه کتاب بهتون پیشنهاد میکنم خوب هستن
اول کتاب ریاضیات جامع خیلی سبز
دوم کتاب ریاضیات با طعم گلابی
و سوم کتاب ایکیو ی گاج -
بچه ها
خواهش می کنم
من واقعا مشکل مالی دارم و اگه بخرمش و اشتباه باشه به جز وقت که نابود می شه پول رو هم ک می شه کتاب بدرد بخور بخرم خراب کردم اگه کسی داره لطفا نظرشو بگه :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@طلوع-درخشان
سلام من این کتاب رو دارم ولی خب یه فصل لگاریتمشو خوندم کامل کتاب رو ندیدم ولی چیزی که دستم اومد اینه که اگه ریاضی ت تقریبا متوسط به بالا یا عالی هست ینی پایه هاشو بلد باشی این کتاب خوبه درسنامه های مختصر با مثال داره بعدشم سوالاتی از کنکور یا سوالات تالیفی مهم و تقریبا جون داری هست برای هر درسی بین 30تا70 تا تقریبا سوال داره اخر کتاب هم 3تا ازمون جامع داره .
کتاب هایی که دوستان گفتن هم خیلی خوبه به خصوص جامع مهر وماه که خیلی تعریفشو شنیدم اگه وقت داری و درسای دیگه رو خوب خوندی این کتابا خیلی خوبن ولی اگه وقتشو نداری و ریاضی رو تقریبا بلدی کتاب جمع بندی ریاضی خیلی سبز خوبه .اگه بتونی فشرده و هر روز بخونی میکروطلایی بهتره
نظر من بود بازم هرجور صلاح میدونی -
@طلوع-درخشان
سلام من این کتاب رو دارم ولی خب یه فصل لگاریتمشو خوندم کامل کتاب رو ندیدم ولی چیزی که دستم اومد اینه که اگه ریاضی ت تقریبا متوسط به بالا یا عالی هست ینی پایه هاشو بلد باشی این کتاب خوبه درسنامه های مختصر با مثال داره بعدشم سوالاتی از کنکور یا سوالات تالیفی مهم و تقریبا جون داری هست برای هر درسی بین 30تا70 تا تقریبا سوال داره اخر کتاب هم 3تا ازمون جامع داره .
کتاب هایی که دوستان گفتن هم خیلی خوبه به خصوص جامع مهر وماه که خیلی تعریفشو شنیدم اگه وقت داری و درسای دیگه رو خوب خوندی این کتابا خیلی خوبن ولی اگه وقتشو نداری و ریاضی رو تقریبا بلدی کتاب جمع بندی ریاضی خیلی سبز خوبه .اگه بتونی فشرده و هر روز بخونی میکروطلایی بهتره
نظر من بود بازم هرجور صلاح میدونی -
بچه ها
خواهش می کنم
من واقعا مشکل مالی دارم و اگه بخرمش و اشتباه باشه به جز وقت که نابود می شه پول رو هم ک می شه کتاب بدرد بخور بخرم خراب کردم اگه کسی داره لطفا نظرشو بگه :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@طلوع-درخشان سلام منم مشاورم همین کتاب رو بهم معرفی کرد و قبلا هم از معلم ریاضیم تعریفش رو شنیدم..خیلی خوبه👌