سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
امینی یا ثابتی ؟؟؟ مسئله این است!
-
من استاد ثابتی رو دیدم عالی هستن
برا هندسه تحلیلی و دیفرانسیل -
فقط آقای ثابتی
-
آقای ثابتی صفر تا صد برای تجربی فکر کنم ندارن ولی آقای امینی دارن
-
دریا دریایی آقای ثابتی صفر تا صد برا تجربیا داره
-
دریا دریایی در امینی یا ثابتی ؟؟؟ مسئله این است! گفته است:
آقای ثابتی صفر تا صد برای تجربی فکر کنم ندارن ولی آقای امینی دارن
برا نظام جدید دارن
-
miss.besharati
صفر تا صد دارن ؟؟ -
سلام ، ببین گل ، من ریاضیم و خوب طبعا پیشنهادم بهت اقای ثابتی هست البته فیلم های اقای امینی رو ندیدما ولی خب اقای ثابتی فوق العاده است ،
-
قطعا آقای ثابتی
-
ولی خب به تشریحی یا تستی خوندن و چه پایه ای بودن هم مربوطه.. من به دخترخاله ی خودم ک دهمه فیلمهای اقای امینی رو دانلود کردم دادم که بعد از دیدن اونا فیلمهای اقای ثابتی رو بدم...باز نظر دوستان رو هم بپرسین...موفق باشین
-
دریا دریایی در امینی یا ثابتی ؟؟؟ مسئله این است! گفته است:
miss.besharati
صفر تا صد دارن ؟؟بله برا نظام جدید تجربی صفر تا صد دارن
اینم لینکش
https://alaatv.com/set/217 -
miss.besharati
تشکر -
دوستان بنظرتون من حالا میخام راه ابریشم رو بگیرم میرسم توی این سه ماه ریاضی رو جمع کنم ؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید
-
Mahbobeh Zare به خودت بستگی داره.اگه مباحث رو بلد باشی و فقط بخوای تست کار کنی، میرسی.اما اگه تازه میخوای شروع به یادگیری کنی یکم دیره و بنظرم نمیرسی.من راه ابریشم رو دارم و در حال حاضر علاوه بر آموزش، یک پنجم راه ابریشم رو هم دیدم و با برنامه ای که ریختم اگه روزی یک تا دو ساعت براش وقت بزارم،یک ماه مونده به کنکور تموم میشه
-
Mahbobeh Zare در امینی یا ثابتی ؟؟؟ مسئله این است! گفته است:
دوستان بنظرتون من حالا میخام راه ابریشم رو بگیرم میرسم توی این سه ماه ریاضی رو جمع کنم ؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید
بقول دوستمون بستگی به خودتون داره.. من خودم ریاضیم صفر بود واسه همون طول میکشه دیدن فیلمها چون هی باید بزنم عقب و نکات و بنویسم و درک کنم... ..ولی بعده اینک یه فیلم و با دقت نگاه کردم نیازی به دوباره دیدن نیست و نکته هایی که یادداشت کردمو بخونم کافیه بنظرم در صورتی میشه که چندتا مبحثی که باهاش راحتی و بهتر درک میکنی و جدا کنی که اون چند تا مبحثو عالی ببندی تا اینکه کل مباحث رو نصف نیمه بلد باشی......مثال میزنم من میخاستم مبحث لگاریتم رو حذف کنم با اینکه همه مگفتن آسونه واسه من یکم نامفهوم بود بعد از دیدن راه ابریشم بنظرم مبحثی که قشنگ روش تسلط کافی رو دارم همونه...///موفق باشی دوست عزیز