استارت کنکور
-
با سلام خدمت دوستان گرامی
دوستان کنکوری،برای کنکور از همین الان شروع کنید.یا حداقل از بعد ماه رمضون استارتشو بزنید.نمیخوام از کنکور غول بسازم ولی الان تو تابستان راحت میتونید ضعف هایتان را گرفته و پایه ی خود را قوی تر کنید.اگر به خودتون بگید زوده حالا تا پاییز،پاییزم میگی حالا تا زمستون،زمستونم میگی عید،عیدم میگی یه هفته مونده به کنکور،اونوقتم میگی شب کنکور:21:
وقتی الان میتونی خودتو بندازی جلو واسه چی اینکارو نکنی.یه سال سختی بکش ولی بعد حالشو ببر.تو هفتاد سال زندگیت(انشاالله هزار سال عمر کنی.یه سال واسه شروع ساختن زندگیت انصافن زیاد نیست.انصافی تو کل یه سالشم که نمیخونی):67:
امیدوارم موفق باشید و زمانی به خودت نیای که دیر شده.تیک تاک تیک تاک ثانیه ها داره میگذره.به همه نشون بده چه کاره ای و ثابت کن خودتو
یا علی:113: -
اقاي نوروزي توي فصل موج مكانيكي فاز اوليه چشمه موج رو فقط براي حالت 0 بايد بلد باشيم ؟
-
سلام.دوست عزیز اون برا فصل نوسانه نه موج مکانیکی
-
اخه توي كتاباي تست توي كمان سينوس در تابع موج فاز اوليه منبع موج رو هم اورده اند
-
اون تست قدیمیه ویرایش نشده.اونايي كه توي فصل نوسان فاز اوليه داشته.فاز اوليه رو حذف كرده.الان كتابارو نگاه كنيد.اونايي كه توي فصل نوسان فاز اوليه داشته.فاز اوليه رو حذف كرده.جلوي تست نوشته "با تغيير".تستاي كنكورو ميگم.ولي موج نه.مثلا نمودارايي كه از موج ميده.از مبدأ شروع نشده.فاز اوليه داره
ا
-
@m.a.n;14492 said:
اون تست قدیمیه ویرایش نشده.اونايي كه توي فصل نوسان فاز اوليه داشته.فاز اوليه رو حذف كرده.الان كتابارو نگاه كنيد.اونايي كه توي فصل نوسان فاز اوليه داشته.فاز اوليه رو حذف كرده.جلوي تست نوشته "با تغيير".تستاي كنكورو ميگم.ولي موج نه.مثلا نمودارايي كه از موج ميده.از مبدأ شروع نشده.فاز اوليه داره
ا
ممنون...........
-
@m.a.n;14462 said:
با سلام خدمت دوستان گرامی
دوستان کنکوری،برای کنکور از همین الان شروع کنید.یا حداقل از بعد ماه رمضون استارتشو بزنید.نمیخوام از کنکور غول بسازم ولی الان تو تابستان راحت میتونید ضعف هایتان را گرفته و پایه ی خود را قوی تر کنید.اگر به خودتون بگید زوده حالا تا پاییز،پاییزم میگی حالا تا زمستون،زمستونم میگی عید،عیدم میگی یه هفته مونده به کنکور،اونوقتم میگی شب کنکور:21:
وقتی الان میتونی خودتو بندازی جلو واسه چی اینکارو نکنی.یه سال سختی بکش ولی بعد حالشو ببر.تو هفتاد سال زندگیت(انشاالله هزار سال عمر کنی.یه سال واسه شروع ساختن زندگیت انصافن زیاد نیست.انصافی تو کل یه سالشم که نمیخونی):67:
امیدوارم موفق باشید و زمانی به خودت نیای که دیر شده.تیک تاک تیک تاک ثانیه ها داره میگذره.به همه نشون بده چه کاره ای و ثابت کن خودتو
یا علی:113:ان شاالله*
ولی الان تا میام تو ماه رمضون درس بخونم غیر از اینکه سردرد و بی حوصلم کار دگ ای نمیتونم کنم
استرسش هم از یه طرف داره دیوونم میکنه -
@mohammad.sh;14496 said:
ان شاالله*
ولی الان تا میام تو ماه رمضون درس بخونم غیر از اینکه سردرد و بی حوصلم کار دگ ای نمیتونم کنم
استرسش هم از یه طرف داره دیوونم میکنهماه رمضون به خاطر روزه بودن یه خورده درس خوندن سخته و خیلی کم میشه درس خوند،
برای همین دبیرستان برنامه ی هر دو کلاسش از مرداد ماه شروع میشه اما به این معنی نیست که نباید درس خوند، لذا :برای کلاس 1 چند ساعت فیلم ویژه ی ماه رمضان رو سایت قرار داده شد که به بچه های دبیرستان هم همین ها داده شده
برای کلاس 2 گفته شد که از سری فیلم های صفر تا صد سوم دبیرستان را نگاه کنید تا بعد از شروع کلاس ها این مباحث سریع تر تدریس شوند و بیشتر از این مباحث تست حل شود.
( بازم تاکید می کنید، اول، دوم و سوم دبیرستان در کلاس های کنکور ما که از مرداد ماه شروع میشه، تدریس می شوند ) -
sohrab;14534 said:
ماه رمضون به خاطر روزه بودن یه خورده درس خوندن سخته و خیلی کم میشه درس خوند،
برای همین دبیرستان برنامه ی هر دو کلاسش از مرداد ماه شروع میشه اما به این معنی نیست که نباید درس خوند، لذا :برای کلاس 1 چند ساعت فیلم ویژه ی ماه رمضان رو سایت قرار داده شد که به بچه های دبیرستان هم همین ها داده شده
برای کلاس 2 گفته شد که از سری فیلم های صفر تا صد سوم دبیرستان را نگاه کنید تا بعد از شروع کلاس ها این مباحث سریع تر تدریس شوند و بیشتر از این مباحث تست حل شود.
( بازم تاکید می کنید، اول، دوم و سوم دبیرستان در کلاس های کنکور ما که از مرداد ماه شروع میشه، تدریس می شوند )آقا سهراب بر چه مبنایی دانش آموزان به دو کلاس تقسیم شدند؟ مثلا سطح دانش آموزان؟
-
سلام دوستان. یه حرف هایی هست دوست دارم بگم. از نظرمن بدبختر از قشر کنکوری توایران نداریم قبلا هرننه قمری میرفت خواننده میشد الان مد شده میرن مشاوره کنکور میشن بعد از کنکورم غول ساختن برای این که درامد بیشتری داشته باشن ویه چند تا ادم بی سوادو کردن مدیر ومشاور اموزشگاه ...بعضی هام گول تبلیغ های رنگ و وارنگشونو میخورن که هرموسسه ایی میاد میگه رتبه ی 1 کنکور برای موسسه ی من بود چون تو ازمون های موسسه ی من شرکت میکرد شد رتبه ی1 کنکور . نمیخوام بگم ازمون تاثیری نداره ولی نه اونقدری که این ها بزرگش کردن. من خودم تویکی از این موسسات بودم تا دلتون بخواد کلاس رفتم ولی حداقل باکس هایی کارکردم که خوب بودن(ازنظر دبیر میگم که خوب بودن البته به جز 2 3تاشون که بهتره درباره شون سکوت کنم) ولی خدایش نمیرفتم بهتربود چون باعث افت من شدن. تعداد کلاس های بالا وکمبود زمان بهم ضربه زد. بعضی از بچه هام از اول سال دنبال کتابن که تا اخرسال فقط چند صفحه اش خونده میشه وبقیه گوشه کتابخونه خاک میخوره.(این ها فقط حواشی کنکور بود که ما بهش توجه میکنیم) از اول سال با1یا نهایتا 2 منبع پیش برو سعی کن اونارو خوب بخونی وحداکثر استفاده رو ببری اینجوری خیلی بهتره. مهمترین شخص برای کنکور که میتونه کمکت کنه خودتی چون بهتر از هرشخصی توانایی هاتو میشناسی ومیتونی باعث پیشرفت خودت بشی وبه هدفت نزدیکتربشی پس دنبال حواشی کنکور نباش فقط حواست به اصل کنکور باشه چون بعضی وقت ها یادمون میره به اصل کنکور که درست درس خوندن توجه کنیم وفقط وارد حواشی میشیم. از امکانات سایتم خوب استفاده کن چون واقعا دبیرای خوبی داره وعالی کارمیکنن وبرای سایت واقعا زحمت میکشن پرچمشون خیلی بالاس