موفقیت مجموعه ای از تلاش های کوچک است که هر روز و هر روز تکرار شده اند
-
Morteza Khodaie @f-noori7979 zeynab 17 @venom shivawab سلام چت های شما محدود شدن به کسایی که دنبال میکنید. از تنظیمات قسمت حریم خصوصی اصلاحش کنید.
-
@1011 بی زحمت نگاه کنین ببینین درست شد
Morteza Khodaie در موفقیت مجموعه ای از تلاش های کوچک است که هر روز و هر روز تکرار شده اند گفته است:
@1011 بی زحمت نگاه کنین ببینین درست شد
نه متاسفانه درست نشده
@miss-besharati در موفقیت مجموعه ای از تلاش های کوچک است که هر روز و هر روز تکرار شده اند گفته است:
خب از کی شروع میکنیم؟
@miss-besharati در موفقیت مجموعه ای از تلاش های کوچک است که هر روز و هر روز تکرار شده اند گفته است:
خب از کی شروع میکنیم؟
@f-noori7979 در موفقیت مجموعه ای از تلاش های کوچک است که هر روز و هر روز تکرار شده اند گفته است:
@1011
از فردا باید ساعت مطالعمونو بزاریم؟نه مهم نیست _ انشالله از امروز
-
تست کنکور
در همه ابیات به جز بیت......جهش ضمیر ،به شیوه بلاغی مشاهده می شود
یکم روز بر بنده ای دل بسوخت که می گفت و فرماندهش می فروخت
دلم از پرده بشدحافظ خوش گوی کجاست تا به قول وغزلش ساز نوایی بکنیم
گمان مبر که بداریم دستت از فتراک بدین قدر که تو از ما عنان بگردانی
عنان مپیچ که گر می زنی به شمشیرم سپر کنم سر و دستت ندارم از فتراکگزینه صحیح 2
-
سلام من هم میتونم شرکت کنم؟
مثل ابر بهار -
سلام من هم میتونم شرکت کنم؟
مثل ابر بهارLightning سلام باعث خوشحالیه
اما @1011 بچه هارو اضافه کرده پیامتون رو که ببینن عضوتون می کنن -
تست کنکور(سراسری91)
در همه ابیات به جز بیت ...... مفعول مقدم بر سایر ارکان جمله است
گر خون من و جمله عالم تو بریزی
اقرار بیاریم که جرم از طرف ماست
جان در قدم تو ریخت سعدیوین منزلت از خدای می خواست
روز رویش چو برانداخت نقاب شب زلفگفتی از روز قیامت شب یلدا برخاست
درد دل دوستان،گر تو پسندی رواستهرچه مراد شماست،غایت مقصود ماست
گزینه3
-
نکته شیمی:از فصل اول یازدهم
رابطه بین نور فلزاتی که با کلر واکنش میدهند و شعاع اتمی آن ها ، رابطه ای مستقیم است.(ص۱۱،۱۲)
درست یا غلط؟
ید در دمای ۴۰۰ درجه سانتی گراد واکنش می دهد.
.
هالوژن ید در دمای بالاتر از ۴۰۰ درجه سانتیگراد واکنش می دهد بنابر این غلطنکته : از گروه ۱ تا ۱۲ جدول عناصر تنها طلا به صورت کلوخه ها و رگه هایی در لابلای خاک یافت میشود. درواقع در بین تمامی فلزات فقط طلا...
نکته : در عناصر دسته d ، رقم یکان عدد اتمی آنها بجز فلز مس مشخص کننده تعداد الکترون های لایه آخر می باشد.
-
جریمه کاهش ساعت مطالعه2/9:
صفاتی کهing و ed دارن در حالت تفضیلی و عالی همیشه more و the most میگیرن.
اتم های Nو Cو O در ترکیبهای مولکولی به آرایش هشت تایی دست پیدا میکنن اما اگه به این هدفشون نرسن کم تر از هشت الکترون قبول میکنن و هیچ وقت به بیشتر از هشت الکترون نمیرسن.
درصد جرمی کربن و هیدروژن در همه آلکن ها و سیکلوآلکانها با هم برابره.
در بین الکنها و آلکانها و آلکینها فقط اتین تعداد کربن و هیدروژن برابر داره.
در دو مولکول 2-هپتانون و بنزآلدهید یک اتم کربن وجود داره که هیدروژن نداره. -
سلام من مثل ابر بهارم با یه حساب دیگه چون اون حساب واسم بالا نمیاره با یه حساب دیگه اومدم نمی دونم دقیقا مشکلش از کجاست گفتم که بدونید بدقول نیستم اگه ممکنه با این حساب عضوم کنید توی گروه
ممنونآفتاب در موفقیت مجموعه ای از تلاش های کوچک است که هر روز و هر روز تکرار شده اند گفته است:
سلام من مثل ابر بهارم با یه حساب دیگه چون اون حساب واسم بالا نمیاره با یه حساب دیگه اومدم نمی دونم دقیقا مشکلش از کجاست گفتم که بدونید بدقول نیستم اگه ممکنه با این حساب عضوم کنید توی گروه
ممنونسلام ببخشید پیامتون رو تازه دیدم.
کاش منشن می کردین. -
ممنون -
جریمه کاهش ساعت مطالعه2/16:
کاتالیزگرهای واکنش های شیمی پایه
1.محلول هیدروژن پراکسید در دمای اتاق به کندی تجزیه شده و گاز اکسیژن تولید میکند با افزودن دو قطره محلول پتاسیم یدید سرعت واکنش را افزایش چشمگیری می دهد در این واکنش یون یدید کاتالیزگر و یون پتاسیم نقش یون ناظر را دارد.
2.محلول هیدروژن و اکسیژن در حضور کاتالیزگر پلاتین به سرعت باهم واکنش داده و آب تولید میکنن.
3.واکنش تعادلی تهیه آمونیاک از گازهای نیتروژن و هیدروژن در حضور کاتالیزگر آهن انجام میشود.
4.واکنش گاز اتن با اب درحضور کاتالیزگر سولفوریک اسید انجام میشود.
5.هیدروژن دار کردن آلکن ها در حضور نیکل انجام میشود.
6.واکنش گاز اتن با گاز کلر در حضور آهن(111)کلرید جامد صورت میگیرد.
7.واکنش استری شدن در حضور یک اسید قوی مثل سولفوریک اسید انجام میشود.
8.واکنش پلیمری شدن اتن در حضور کاتالیزگر محتوی تیتانیم و آلومینیم به عنوان اجزای اصلی و چند جزء فرعی دیگر انجام میشود.
شده از این به بعد خودمو بکشم نمیزارم ساعت مطالعم بیاد پایین -
@طلوع-درخشان در موفقیت مجموعه ای از تلاش های کوچک است که هر روز و هر روز تکرار شده اند گفته است:
سلام وقت بخیر می شه من رو هم توی گروه اضافه کنید @1011
سلام ، بله عضو شدید.