بیکاری+بی حوصلگی+کنکوری+هنر
-
سلام سلام
سلام به همه دوستان آلایی امیدوارم حال تک تکتون خوب باشه:smiling_face_with_halo:
من از 1تیر سال98 شروع کردم کنکوری خوندنو خوب پیش اومدم پیشرفت کردم:flexed_biceps: تا اینکه سروکله این 19 پیدا شد
اولش خوب بود ولی الان دیگه داره حوصله م سر میره هر کاری میتونستم کردم که برگردم اما فعلا که نشده:expressionless_face:
از دیروز بیکار بودم موضوع تاپیکو با هم جمع کردم شد این:backhand_index_pointing_down: :backhand_index_pointing_down:
اگه به دردتون خورد یا خوشتون اومد برا منم دعا کنین به راه راست هدایت شم:beaming_face_with_smiling_eyes:

من برای حشرات هم این کارو کردم همین جا گذاشتم با یه اکانت دیگه بود پیداش نمیکنم برا همین دوباره میزارم :backhand_index_pointing_down:

صاحب این تاپیک شدیدا به دعای خیر شما نیازمند است -
aylar mo باشه چشم من تا آخر شب امروز سعی میکنم عکس های واضح تر بگیرم:smiling_face: :smiling_face_with_halo:
-
سلام سلام
سلام به همه دوستان آلایی امیدوارم حال تک تکتون خوب باشه:smiling_face_with_halo:
من از 1تیر سال98 شروع کردم کنکوری خوندنو خوب پیش اومدم پیشرفت کردم:flexed_biceps: تا اینکه سروکله این 19 پیدا شد
اولش خوب بود ولی الان دیگه داره حوصله م سر میره هر کاری میتونستم کردم که برگردم اما فعلا که نشده:expressionless_face:
از دیروز بیکار بودم موضوع تاپیکو با هم جمع کردم شد این:backhand_index_pointing_down: :backhand_index_pointing_down:
اگه به دردتون خورد یا خوشتون اومد برا منم دعا کنین به راه راست هدایت شم:beaming_face_with_smiling_eyes:

من برای حشرات هم این کارو کردم همین جا گذاشتم با یه اکانت دیگه بود پیداش نمیکنم برا همین دوباره میزارم :backhand_index_pointing_down:

صاحب این تاپیک شدیدا به دعای خیر شما نیازمند است -
Fa D ببین میتونی با کم اسکنر عکس بگیری بعد به صورت پی دی اف بزاری اونجوری کیفیتش عالیه و به صورت اسکن شده هستن و خیلیم کاربردی میشن
ممنون از کمکت🌹🙃