تولید مثل گیاهان
-
سلام دوستان
به نظرتون چرا این جمله درسته من که متوجه نمیشم
هر یک از برگ های تغییپر شکل یافته مخروط ماده ی سال اول حامل 2 هاگدان است
ممنون میشم راهنماییم کنید
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلام دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاءnastaran78 خوب اصلا هاگدان ندارن در کل
-
سلام دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاءnastaran78 اینا دانه عامل پراکنششونه
-
درود
با توجه به شکل ص۱۸۹. مخروط ماده. دو تخمک دارد. که در ان کیسه گرده وجود دارد و هاگدان مخصوص سرخس و خزه است ،اگر طراح سوال هاگدان را =کیسه گرده در نظر گرفته درسته!!!!!!!!
متوجه شدید؟؟دوستان من اشتباه کردم. الان متوجه شدم چی نوشتم. ،،،درسته اصلا مخروط ماده. کیسه گرده نداره بنده. خیلی رفتم تو افساید اصلا حواسم نبود شما ب بزرگی خودتون عفو کنید
bolded text -
مخروط ماده که کیسه گرده نداره
هر مخروط ماده شامل برگ های تغییر شکل یافته اس به نام پولک یا فلس
در سطح بالایی هر پولک دو نخمک وجود داره
که به طور کلی تخمک نارس در نهان دانه و باز دانه سفت ...پوسته.....پارانشیم خورش داره
که در نهان دانگان دو پوسته و در باز دانگان 1 پوسته داره
کیسه گرده مخصوص مخروط نر نه ماده ........ -
سلام دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاءnastaran78 سلام عزیزم ،برگ تغییر شکل یافته یعنی پولک! که اجتماعشون مخروط رو به وجود میاره که روی مخروط ماده تخمک هست و زیر مخروط نر کیسه گرده یا همون هاگدان ! یعنی واژه هاگدان ماله نره واصلا ربطی به ماده و سال اول نداره
-
درود
با توجه به شکل ص۱۸۹. مخروط ماده. دو تخمک دارد. که در ان کیسه گرده وجود دارد و هاگدان مخصوص سرخس و خزه است ،اگر طراح سوال هاگدان را =کیسه گرده در نظر گرفته درسته!!!!!!!!
متوجه شدید؟؟دوستان من اشتباه کردم. الان متوجه شدم چی نوشتم. ،،،درسته اصلا مخروط ماده. کیسه گرده نداره بنده. خیلی رفتم تو افساید اصلا حواسم نبود شما ب بزرگی خودتون عفو کنید
bolded textraminrahimi در تخمک کیسه گرده است؟؟؟؟؟
-
مخروط ماده که کیسه گرده نداره
هر مخروط ماده شامل برگ های تغییر شکل یافته اس به نام پولک یا فلس
در سطح بالایی هر پولک دو نخمک وجود داره
که به طور کلی تخمک نارس در نهان دانه و باز دانه سفت ...پوسته.....پارانشیم خورش داره
که در نهان دانگان دو پوسته و در باز دانگان 1 پوسته داره
کیسه گرده مخصوص مخروط نر نه ماده ........Na dostan man asan havasam nabood chi neveshtam sharmande
-
Na dostan man asan havasam nabood chi neveshtam sharmande
raminrahimi در تولید مثل گیاهان گفته است:
گیدمیگم راسر شماش !!!!!!! شتمنوشنچی چدم میدفهمف ندمخونخرو رنم متنمان الا@دکتر-عاطی ا
بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
گیدمیگم راسر شماش !!!!!!! شتمنوشنچی چدم میدفهمف ندمخونخرو رنم متنمان الا@دکتر-عاطی ا
بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
@دکتر-عاطی font farsim ghati karde namidoonam CH margeshe!!!!
-
احساس خطر کردم یه دفه -
raminrahimi در تخمک کیسه گرده است؟؟؟؟؟
reyhane_r name bebakhshid kheili ba ajale j dadm DG in shod sooti dadm
-
احساس خطر کردم یه دفه@دکتر-عاطی khhhhhhhhh
-
reyhane_r name bebakhshid kheili ba ajale j dadm DG in shod sooti dadm
raminrahimi خواهش میکنم ، حالا آخرش چی شد؟ تو تخمک کیسه گرده هست؟؟؟؟؟؟
-
raminrahimi خواهش میکنم ، حالا آخرش چی شد؟ تو تخمک کیسه گرده هست؟؟؟؟؟؟
reyhane_r خیلی ممنون ریحانه خانوم،،حالا دیگه مسخره میکنید. ..گفتم خیلی با عجله جواب دادم. که اونطوری نوشتم. و الا. میدونم که کیسه گرده مخصوص نره. و ماده یکی از سلول های پارانشیم خورش میوز کرده یکی باقی میمونه و با میتوز اندوسپرم ب وجود میاد و... !!!!!!!!!!!
-
reyhane_r خیلی ممنون ریحانه خانوم،،حالا دیگه مسخره میکنید. ..گفتم خیلی با عجله جواب دادم. که اونطوری نوشتم. و الا. میدونم که کیسه گرده مخصوص نره. و ماده یکی از سلول های پارانشیم خورش میوز کرده یکی باقی میمونه و با میتوز اندوسپرم ب وجود میاد و... !!!!!!!!!!!
raminrahimi نه مسخره چیه؟!!... آخه یه طوری با دلیل ومدرک و شماره صفحه آدرس دادید که شک کردم!
-
همه گیاهی رو خوندین،دمتون گرم:bowtie:
-
دوستان این عین جمله کتاب نشر الگو هستش و تخمک رو معادل هاگدان گرفته
چی شد الان حالا اگه منظورش تخمک باشه درست هستش ؟؟ چچوری ؟؟؟
@دکتر-عاطی
raminrahimi -
این جوری نوشته
هر فلس در سطح بالایی خود 2 عدد تخمک(هاگدان ماده) دارد
@دکتر-عاطی
raminrahimi -
درود
bolded textraminrahimi در تولید مثل گیاهان گفته است:
درود
bolded textتو شکل صفحه 189 من نمیتونم دوتا تخمک رو تشخیص بدم کجاش معلومه دوتا تخمک ؟>