بچه های پایه همه بیان!!!!
-
بچه ها من فردا شیمی امتحان دارم
کمک ک میکنین؟!
به کمکتون نیاز دارم
امروزو اونقدر جزوه نوشتم که از شیمی جاموندم -
zahra_ypreplied to Soleyman.h_o_ on ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soley در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
zahra_yp
چونکه دامنه مشتق اعداد منفی هست و ازونجایی که به ازای هر عدد منفی جوابش منفی میشه ، پس مشتق همیشه منفی یعنی نزولیمیگم یه بار اینو چک کن
تو گروهمون گفتن صعودی میشه -
Soleyman.h_o_replied to zahra_yp on ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra_yp نمرتو بهت گفتن بهم بگو اگه میشه ببینم اصن کمکی کردم یا ن
-
Soleyman.h_o_replied to zahra_yp on ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra_yp نه چه اذیتی ، فقط ممکنه من بعضی هارو عجله ای رفته باشم اشتباهی شده باشه حواسم نبوده باشه دیگه ببخش
-
zahra_ypreplied to Soleyman.h_o_ on ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soley خیلیییی ممنون
واقعا دستتون درد نکنه
ببخشید اگه اذیت شدینAmin.th مرسی بازم بودی
@venom عاشقتم که با این تایپیک ماهت -
Soleyman.h_o_replied to Soleyman.h_o_ on ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soley اون عدد صفر توی دامنه مشتق نیست چون مخرج صفر میشه
-
Soleyman.h_o_replied to zahra_yp on ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra_yp
چونکه دامنه مشتق اعداد منفی هست و ازونجایی که به ازای هر عدد منفی جوابش منفی میشه ، پس مشتق همیشه منفی یعنی نزولی -
Amin.threplied to Soleyman.h_o_ on ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin.th ربع سوم نمیشه چونکه sin و cos با توجه به رادیکال مثبت باشند
صحیح...
-
zahra_ypreplied to Soleyman.h_o_ on ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra_yp سوال ۱ ؟؟ همون g_f اونو تشریحی شو بلد نیستم چجوری بنویسم الان یادم نمیاد شرمنده
نمی خوام بفرستم فقط توضیحشو میخوام
-
Soleyman.h_o_replied to zahra_yp on ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra_yp سوال ۱ ؟؟ همون g_f اونو تشریحی شو بلد نیستم چجوری بنویسم الان یادم نمیاد شرمنده
-
Soleyman.h_o_replied to zahra_yp on ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra_yp اره رادیکال ۱۴۴ میشه ۱۲
-
zahra_ypreplied to Soleyman.h_o_ on ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soley جواب رادیکال میشه ۱۲ دایره دوم
-
zahra_ypreplied to Soleyman.h_o_ on ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soley میشه جواب سوال ۱ هم بفرستی؟
-
Soleyman.h_o_replied to zahra_yp on ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra_yp
شرمنده دیر شد همون ساعت ۹ نیم باید میفرستادم -
فقط دایره ها هیچ تقاطعی ندارند با همدیگه؟
-
دشمنت شرمنده مرسی از همتون زحمت کشیدین
-
@Soley دبیر فرصت میده بلدی حلش کن
شرمنده زهرا
پست 12499 از 14679