یه سوال از زبان دوازدهم
-
فرق میان کلمه poem با کلمه poetry چیه ؟ هردوشون که یک معنی رو میدن
-
فرق میان کلمه poem با کلمه poetry چیه ؟ هردوشون که یک معنی رو میدن
hossein_sh poem بمعنای شعر و poetry به معنای شاعرانه
-
hossein_sh poem بمعنای شعر و poetry به معنای شاعرانه
@Soley توی کتاب درسی یک جمله داریم که میگه
Hafez is mostly remembered for a special type of poetry
هم دبیرمون و هم حضرت گوگل این کلمه را شعر معنی کرده
اصلا معنی شاعرانه به ترجمه نمیخوره -
@Soley توی کتاب درسی یک جمله داریم که میگه
Hafez is mostly remembered for a special type of poetry
هم دبیرمون و هم حضرت گوگل این کلمه را شعر معنی کرده
اصلا معنی شاعرانه به ترجمه نمیخورهhossein_sh همه ی کلمات انگلیسی همیشه یه معنی رو نمیدن potry معانی زیادی داره مثل فن شعر هنر شعر_ شاعرانه _ خود شعر هم معنی میشه
-
hossein_sh همه ی کلمات انگلیسی همیشه یه معنی رو نمیدن potry معانی زیادی داره مثل فن شعر هنر شعر_ شاعرانه _ خود شعر هم معنی میشه
@Soley حرف شما درسته ولی حتما باید یک فرقی میان کلمه poetry و poem (در معنی شعر) باشه مگر نه چه لزومیتی داشت که بیان بگن poetry معنی شعر هم میده
حتما باید یک فرقی میان این شعر با اون شعر باشه مگر نه از کلمه poem استفاده میکردند نه poetry -
@Soley حرف شما درسته ولی حتما باید یک فرقی میان کلمه poetry و poem (در معنی شعر) باشه مگر نه چه لزومیتی داشت که بیان بگن poetry معنی شعر هم میده
حتما باید یک فرقی میان این شعر با اون شعر باشه مگر نه از کلمه poem استفاده میکردند نه poetryhossein_sh اگ فرق ریزشو میخای ، فکر کنم poem اشعاری هستند که یا قافیه دارند یا ندارند ، میتونن چنتا کلمه باشن فقط مث اشعار عادی یا شعری ک خودمون بعضی موقع ها میسازیم
اما poetry شعریه که منتقل شده و حتما قافیه داره و استادان بزرگ میسازن اونو ، و دارای مفهوم های خوب و اینا هست -
hossein_sh اگ فرق ریزشو میخای ، فکر کنم poem اشعاری هستند که یا قافیه دارند یا ندارند ، میتونن چنتا کلمه باشن فقط مث اشعار عادی یا شعری ک خودمون بعضی موقع ها میسازیم
اما poetry شعریه که منتقل شده و حتما قافیه داره و استادان بزرگ میسازن اونو ، و دارای مفهوم های خوب و اینا هست@Soley میتونیم بگیم poem یک حالت کلی از شعره و poetry یه زیر مجموعه از شعره ؟
چون وقتی کتاب میخواست شعر غزل حافظ(که یک زیر شاخه از شعره) را معرفی کنه از کلمه poetry استفاده کرده -
@Soley میتونیم بگیم poem یک حالت کلی از شعره و poetry یه زیر مجموعه از شعره ؟
چون وقتی کتاب میخواست شعر غزل حافظ(که یک زیر شاخه از شعره) را معرفی کنه از کلمه poetry استفاده کردهhossein_sh نمیدونم دیگه اوناشو
-
چون وقتی کتاب میخواست شعر غزل حافظ(که یک زیر شاخه از شعره) را معرفی کنه از کلمه poetry استفاده کردهhossein_sh در یه سوال از زبان دوازدهم گفته است:
چون وقتی کتاب میخواست شعر غزل حافظ(که یک زیر شاخه از شعره) را معرفی کنه از کلمه poetry استفاده کردهبرعكس گفتين
اينو تو سايت ديفرنس بيتوين ديدم :
• A poem is the fundamental unit of poetry. It can thus be said that poetry is made of poems -
hossein_sh @maxca @خانوم-وكيل
خب
سوال خیلی قشنگیه من خودمم نمیدونستم رفتم و تحقیق کردمpoety = شعری برای تخلیه افکار و احساسات شاعر است و لازم نیست لزوما از قوانین نظم و برخورداری از قافیه استفاده کنه صرفا شعر است یعنی ارزش ادبی نداره
poem = یه اثر هنری است فاقیه داره نظم و ترتیب داره شامل آرایه میشود درواقع ارزش ادبی داره
این تفاوت خیلی جزئی هست عموما فرقی نمیکنه از کدوم کلمه استفاده کنید :).
-
hossein_sh @maxca @خانوم-وكيل
خب
سوال خیلی قشنگیه من خودمم نمیدونستم رفتم و تحقیق کردمpoety = شعری برای تخلیه افکار و احساسات شاعر است و لازم نیست لزوما از قوانین نظم و برخورداری از قافیه استفاده کنه صرفا شعر است یعنی ارزش ادبی نداره
poem = یه اثر هنری است فاقیه داره نظم و ترتیب داره شامل آرایه میشود درواقع ارزش ادبی داره
این تفاوت خیلی جزئی هست عموما فرقی نمیکنه از کدوم کلمه استفاده کنید :).
@sheyda-fkh شعر های حافظ بار ادبی بالایی داره پس چرا کتاب درسی از لفظ poetry براش استفاده کرده
-
hossein_sh در یه سوال از زبان دوازدهم گفته است:
چون وقتی کتاب میخواست شعر غزل حافظ(که یک زیر شاخه از شعره) را معرفی کنه از کلمه poetry استفاده کردهبرعكس گفتين
• A poem is the fundamental unit of poetry. It can thus be said that poetry is made of poems@خانوم-وكيل پس کتاب درسی اشتباه کرده برای شعر حافظ لفط poetry اورده
-
hossein_sh در یه سوال از زبان دوازدهم گفته است:
• A poem is the fundamental unit of poetry. It can thus be said that poetry is made of poems@خانوم-وكيل فکر نکنم برعکس گفته باشم چون الان ترجمه کردم توی خط اول گفته poem واحد اساسی poetry است (اگه درست. ترجمه کرده باشم)
باز هم ممنون بابت پاسخگویت -
@خانوم-وكيل فکر نکنم برعکس گفته باشم چون الان ترجمه کردم توی خط اول گفته poem واحد اساسی poetry است (اگه درست. ترجمه کرده باشم)
باز هم ممنون بابت پاسخگویتhossein_sh اخه اون جمله رو بخونين من عينا كپي كردم