تولید مثل گیاهان
-
raminrahimi در تولید مثل گیاهان گفته است:
درود
با توجه به شکل ص۱۸۹. مخروط ماده. دو تخمک دارد. که در ان کیسه گرده وجود دارد و هاگدان مخصوص سرخس و خزه است ،اگر طراح سوال هاگدان را =کیسه گرده در نظر گرفته درسته!!!!!!!!
متوجه شدید؟؟دوستان من اشتباه کردم. الان متوجه شدم چی نوشتم. ،،،درسته اصلا مخروط ماده. کیسه گرده نداره بنده. خیلی رفتم تو افساید اصلا حواسم نبود شما ب بزرگی خودتون عفو کنید
bolded textتو شکل صفحه 189 من نمیتونم دوتا تخمک رو تشخیص بدم کجاش معلومه دوتا تخمک ؟>
nastaran78 در تولید مثل گیاهان گفته است:
درود
با توجه به شکل ص۱۸۹. مخروط ماده. دو تخمک دارد. که در ان کیسه گرده وجود دارد و هاگدان مخصوص سرخس و خزه است ،اگر طراح سوال هاگدان را =کیسه گرده در نظر گرفته درسته!!!!!!!!
متوجه شدید؟؟دوستان من اشتباه کردم. الان متوجه شدم چی نوشتم. ،،،درسته اصلا مخروط ماده. کیسه گرده نداره بنده. خیلی رفتم تو افساید اصلا حواسم نبود شما ب بزرگی خودتون عفو کنید
bolded textتو شکل صفحه 189 من نمیتونم دوتا تخمک رو تشخیص بدم کجاش معلومه دوتا تخمک ؟>
کتاب من قربونش برم مال 92 _93
اما تو عکسی که داره مخروط ماده رو کشیده و از اون یه تخمک نشون داده البته تو الگو هم دیدم باز فقط عکس یه تخمک رو کشیده -
nastaran78 در تولید مثل گیاهان گفته است:
این جوری نوشته
هر فلس در سطح بالایی خود 2 عدد تخمک(هاگدان ماده) دارد
@دکتر-عاطی
raminrahimi
به طور کلی هر ساختاری که از اون هاگ ایجاد بشه درنهایت .....دارای هاگدان هس
کیسه گرده در بازدانگان 2 عدد هس پس دارای 2 هاگدان نر هس
تخمک در نهان دانگان 2 عدد هس پس دارای 2 هاگدان ماده هس@دکتر-عاطی دقیقا کجا گفته تخمک در بازدانگان دوتاست؟ توی شکل 190 از روی مخروط ماده یه فلس رو جدا کرده و تو اون فلس یه یه تخمک «همون هاگدان !!» رو نشون داده!
-
@دکتر-عاطی دقیقا کجا گفته تخمک در بازدانگان دوتاست؟ توی شکل 190 از روی مخروط ماده یه فلس رو جدا کرده و تو اون فلس یه یه تخمک «همون هاگدان !!» رو نشون داده!
reyhane_r در تولید مثل گیاهان گفته است:
@دکتر-عاطی دقیقا کجا گفته تخمک در بازدانگان دوتاست؟ توی شکل 190 از روی مخروط ماده یه فلس رو جدا کرده و تو اون فلس یه یه تخمک «همون هاگدان !!» رو نشون داده!
سلام خوشگلم
من اینو از جزوه ی اقای ارامفر خوندم
-
سلام دوستان
به نظرتون چرا این جمله درسته من که متوجه نمیشم
هر یک از برگ های تغییپر شکل یافته مخروط ماده ی سال اول حامل 2 هاگدان است
ممنون میشم راهنماییم کنید
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاءnastaran78
سلام نسترن خانوم عزیز. پوزش بابت تاخیر در جواب واینکه دیشب ناقص توضیح دادماگر ب شکل زیر توجه کنید متوجه میشید که سوال درسته من فقط دیشب وقت نداشتم ک کامل توضیح بدم
+خط میخی بنده را عفو. کنید اگر خوانا نبود. بگید توضیح بدم image url) -
nastaran78
سلام نسترن خانوم عزیز. پوزش بابت تاخیر در جواب واینکه دیشب ناقص توضیح دادماگر ب شکل زیر توجه کنید متوجه میشید که سوال درسته من فقط دیشب وقت نداشتم ک کامل توضیح بدم
+خط میخی بنده را عفو. کنید اگر خوانا نبود. بگید توضیح بدم image url)raminrahimi 
-
سلام خوشگلم
ب شکل مخروط دانه توجه کنید
-
reyhane_r ب شکل مخروط دانه توجه کنیدbolded text
-
سلام خوشگلم
@دکتر-عاطی فکر کنم مرجع کنکور کتابه نه جزوه!
-
raminrahimi 
-
درود
nastaran78 نسترن خانوم ب شکل مخروط. دانه توجه کنید. متوجه میشید
-
raminrahimi فکر کنم منظورتون تخمک_2n _بوده !!!!! :0
-
raminrahimi فکر کنم منظورتون تخمک_2n _بوده !!!!! :0
reyhane_r تخمک. اسپوروفیته. 2nهم هست. دو عدد هم هست.
 ) -
 )raminrahimi نخیر اینجا رو که نباید ببینید شما همین عکس رو از اسپوروفیت به بعد نگاه کنید ...اسپوروفیت بالغ بعد مخروط ماده بعد فلس که روش یککک تخمکه.....
-
 )raminrahimi شما دارید مخروط دانه رو نگاه میکنید باید مخروط ماده رو ببینید که بالای صفحست
-
خب من دیگه از این بیشتر توضیح نمیدم دیگه خود دانی
فقط ی راهنمایی
لقاح بازدانگان مضاعفه یا ساده؟؟؟ خب ساده. پس چرا اینجا دوتا دانه داریم؟؟!!!!!!!!!! در صورتی که دو تخمک. داشته باشیم. ،،،،،،نظر شما هم احترام داره. حالا دیگه خودتون. هرجور دوس دارید.!
موفق باشید -
خب من دیگه از این بیشتر توضیح نمیدم دیگه خود دانی
فقط ی راهنمایی
لقاح بازدانگان مضاعفه یا ساده؟؟؟ خب ساده. پس چرا اینجا دوتا دانه داریم؟؟!!!!!!!!!! در صورتی که دو تخمک. داشته باشیم. ،،،،،،نظر شما هم احترام داره. حالا دیگه خودتون. هرجور دوس دارید.!
موفق باشیدraminrahimi چون تو عکسی که شما دادید از مخروط دانه دوتافلس نشون داده شده
-
reyhane_r خیلی ممنون ریحانه خانوم،،حالا دیگه مسخره میکنید. ..گفتم خیلی با عجله جواب دادم. که اونطوری نوشتم. و الا. میدونم که کیسه گرده مخصوص نره. و ماده یکی از سلول های پارانشیم خورش میوز کرده یکی باقی میمونه و با میتوز اندوسپرم ب وجود میاد و... !!!!!!!!!!!
raminrahimi بهتر بود میگفتی با n بار میتوز
-
این پست پاک شده!
-
nastaran78
+خط میخی بنده را عفو. کنید اگر خوانا نبود. بگید توضیح بدم image url)raminrahimi در تولید مثل گیاهان گفته است:
nastaran78
+خط میخی بنده را عفو. کنید اگر خوانا نبود. بگید توضیح بدم image url)کاملا توضیسحات شما رو متوجه شدم ولی اینطریه میتونیم بگیم کتاب تناقض داره
چون یه جا دیگه یکی نشون داده
فک کنم خانوم ریحانه هم درست میگن
به هر حال ممنونم