b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
شیمی دوم
-
Reza.Tah در شیمی دوم گفته است:
m.jafari9877
مگه میشه آخه یه عنصر بار داشته باشه و یون نباشه!منظور من مفهوم یون بودن نبود
وقتی میگیم یون پتاسیم، +1 هست یعنی اینکه پتاسیم اصولا بعد از اینکه یک الکترون از دست بده به پایداری میرسه
اما این دلیل بر این نیست که ما پتاسیم +2 نداریم!
ما پتاسیم +10 هم داریم و میتونیم بسازیمش -
Reza.Tah
مشکل منم همین تناقضیه ک بین مبتکران و کتاب درسیه..مبتکران گفته تیتانیوم +4 تشکیل نمیشه ولی خب هم کتاب درسی همون جدول 51 و هم کلیپ تدریس شیمی همین سایت گفته ک تیتانیوم بار +4 داره....اینکه وجود داره یا وجود نداره با اینکه توی طبیعت تشکیل نمیشه دو تا چیز کاملا مجزا هستن
بار های بیشتر از 4 توی طبیعت به صورت خود به خود ایجاد نمیشن
ولی در آزمایشگاه میتونن ساخته بشن در شرایط خاص -
m.jafari9877
خب این چه ربطی داشت؟
تو طبیعت که دو بار مثبت و ده بار مثبت پتاسیم نداریم که,بله تو آزمایشگاه میتونیم بین گازای نجیب و عنصر های دیگه هم حتی پیوند ایجاد کنیم
منم قبول دارم اینو
ولی پتاسیم فقط یه بار مثبت تشکیل میده که پایدار شه
در واقع همون رسیدن به آرایش 8 تایی رو گفتی برای بار الان -
mona966
کتابم برای همون سالی هست که دوم دبیرستان بودم
شاید کتاب درسی خواسته عدد اکسایش های متداول اون عنصر هارو با هنصر های دیگه نمایش بده تو اون جدول
آخه اینکه یون 3 بار بیشتر وجود نداره تو شرایط طبیعی قطعیه
یا شاید منظور کتاب درسی این بوده که تو شرایط آزمایشگاه این یون هارو ما ساختیم و استفاده میکنیم که این دومی احتمالش بیشتره -
Reza.Tah در شیمی دوم گفته است:
m.jafari9877
خب این چه ربطی داشت؟
تو طبیعت که دو بار مثبت و ده بار مثبت پتاسیم نداریم که,بله تو آزمایشگاه میتونیم بین گازای نجیب و عنصر های دیگه هم حتی پیوند ایجاد کنیم
منم قبول دارم اینو
ولی پتاسیم فقط یه بار مثبت تشکیل میده که پایدار شه
در واقع همون رسیدن به آرایش 8 تایی رو گفتی برای بار الانالان ما مس +1 داریم
به آرایش هشتایی میرسه؟ -
m.jafari9877
عنصر های واسطه پایداریشون بستگی به زیر لایه d داره خب
فقط عنصر های گروه 3 هستن که بین عناصر واسطه به آرایش 8 تایی میرسن
ولی بازم این قاعده که بار بیشتر از 3 تو طبیعت ندارن درسته -
m.jafari9877
ببینید وقتی تست کنکور میاد مطالب کتابو میاره نه اینکه شرایط ازمایشگاهی ک اصلا هیچ تاکید خاصی تو کتاب درسی دربارش نیست فقط تو کتابای کمک درسی گفته شده...
واسه کنکور باید بدونیم ک گروه یک فقط بار +1 داره نه بیشتر...
بار +50 هم نداریم حتی اگه بخوایم عدد اکسایشو در نظر بگیریم بیشترین عدد اکسایش مربوط به منگنز ک +7 و سوال کنکور بود -
Reza.Tah
ببینید تست کنکور ک بهمون نمیگه طبیعت یا ازمایشگاه... الان کتاب درسی و کلیپ اموزشی اینجا بهمون میگه ک بار +4 +5 +6 تو فلزهای واسطه هست ...ک اقای اقاجانی گفتم ک بار +6 تست کنکور بوده ولی مشکل میتکرانه ک چرا اینطور گفته ؟؟ -
بچه ها اگه دانش اموز هستید لطفا از دبیراتون بپرسید ممنونتون میشم..
من جز اینجامتاسفانه ب جایی دسترسی ندارم ک سوالمو بپرسم -
m.jafari9877
ببینید وقتی تست کنکور میاد مطالب کتابو میاره نه اینکه شرایط ازمایشگاهی ک اصلا هیچ تاکید خاصی تو کتاب درسی دربارش نیست فقط تو کتابای کمک درسی گفته شده...
واسه کنکور باید بدونیم ک گروه یک فقط بار +1 داره نه بیشتر...
بار +50 هم نداریم حتی اگه بخوایم عدد اکسایشو در نظر بگیریم بیشترین عدد اکسایش مربوط به منگنز ک +7 و سوال کنکور بودبار +50 نداریم؟ :|
بار -50 شاااید نداشته باشیم (در سطح علمی من نمیگنجه نمیدونم) ولی بار +50 داریم :|دوما:
نصف مطالب در مورد شرایط آزمایشگاهی هست توی کتاب!! کی گفته نمیاد توی کنکور؟!
من فقط میخاستم بگم بار +50 هم داریم که منظورم رو به آقا رضا برسونم اصلا پاسخ سوال شما رو نداده بودم!