سوال زیست / انسولین
-
در انسولین فعال برخلاف پیش انسولین سه زنجیره غیر پپتیدی دیده میشود ؟ ص غ اگه صحیح لطفلا تو ضیح بدین ممنون .2 اک گه رنا بسپاراز خاصیت نوکلئازی نداره پس عمل پیراش چگونه انجام میشه؟
تجربیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
در انسولین فعال برخلاف پیش انسولین سه زنجیره غیر پپتیدی دیده میشود ؟ ص غ اگه صحیح لطفلا تو ضیح بدین ممنون .2 اک گه رنا بسپاراز خاصیت نوکلئازی نداره پس عمل پیراش چگونه انجام میشه؟
تجربیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاgoli solimany در سوال زیست / انسولین گفته است:
تجربیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
تجربیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاgoli solimany
۱. انسولین فعال ۲ رشته پلی پپتیدی %(#ff0000)[کوتاه] است
اما پیش انسولین کلا یک رشته پلی پپتیدی
%(#ff0000)[بلند] است۲.مطمئن نیستم اما فکر کنم فعالیت نوکلئازی ینی اینکه نوکلئوتید تولید کنه.اما رنا بسپاراز اینکارو نمیکنه.بلکه فقط پیوند فسفودی استرو میشکونه.
بازم میگم مطمئن نیستم -
goli solimany
۱. انسولین فعال ۲ رشته پلی پپتیدی %(#ff0000)[کوتاه] است
اما پیش انسولین کلا یک رشته پلی پپتیدی
%(#ff0000)[بلند] است۲.مطمئن نیستم اما فکر کنم فعالیت نوکلئازی ینی اینکه نوکلئوتید تولید کنه.اما رنا بسپاراز اینکارو نمیکنه.بلکه فقط پیوند فسفودی استرو میشکونه.
بازم میگم مطمئن نیستم@Maedeh-hashemi فعالیت نوکلئازی یعنی توانای شکستن پیوند فسفودی استر ولی رنا پلی مراز توانای سکستن پیوند فسفودی را ند.اربلکه توانای تشکیل پوند فسفودی رادارد.ولی دنا پلیمراز هم فعالیت نوکلئازی دارد هم فعالیت پلی مرازی فعالیت پلی مراز یعنی توانای تشکیل پیوند فسفودی استر.من میخوام بدنم تو پیرایش وقتی رونوشت اینترون حذف میشه وپوند فسفودی استر شکسته میشه .این پوند کی میشکنه ودوباره بعداز حذف رونوشتهای اینترو نی کی پیوند تشکیل میده
-
@Maedeh-hashemi فعالیت نوکلئازی یعنی توانای شکستن پیوند فسفودی استر ولی رنا پلی مراز توانای سکستن پیوند فسفودی را ند.اربلکه توانای تشکیل پوند فسفودی رادارد.ولی دنا پلیمراز هم فعالیت نوکلئازی دارد هم فعالیت پلی مرازی فعالیت پلی مراز یعنی توانای تشکیل پیوند فسفودی استر.من میخوام بدنم تو پیرایش وقتی رونوشت اینترون حذف میشه وپوند فسفودی استر شکسته میشه .این پوند کی میشکنه ودوباره بعداز حذف رونوشتهای اینترو نی کی پیوند تشکیل میده
goli solimany
اولن ک هیچ جای کتاب نپرسیده ک کی این فرایند پیرایشو انجام میده.پس ماهم لازم نیس بدونیم
اما تو اینترنت خوندم ک مجموعه ای تشکیل شده از رنا و پروتئین ک بهش میگن ریبونوکلئوپروتئین فرایند پیرایش رو انجام میده
در نتیجه رنابسپاراز فعالیت نوکلئازی نداره