یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
-
-
MahdiNOVE
یه سوال ساعت ۵ تا ۷ که نوشتین یعنی بعد سحری بیدار میمونین؟@Hadise-Ahmadi-p ن اون واسه قبل ماه مباركه
بچه رزمنده نصفممون نيستن توش كهببخشيد نت نداشتم
-
سلام رفقا
زیست۲
شیمی۲:۳۰
فیزیک۲:۳۰
ریاضی۱:۲۵
آرایه۳۰مین
قرابت۳۰مین
کل۹:۲۵
شرمنده من دیروز یه کاری پیش اومد مجبور شدم از خونه برم بیرون به خاطر همین به اون قولم عمل نکردمالبته برنامم تموم شد ولی خب تعداد تستم اومد پایین...امروز درست میشه
من گذشته رو نمیشه برگردونم پس میرم جلو تا جایی که میتونم -
@Hadise-Ahmadi-p ن اون واسه قبل ماه مباركه
بچه رزمنده نصفممون نيستن توش كهببخشيد نت نداشتم
@خانوم-وكيل
ولی برنامه هایی که میفرستن برای هر روزشونه دیگه -
@خانوم-وكيل
ولی برنامه هایی که میفرستن برای هر روزشونه دیگه -
دیروز حدود 6 ساعت زیست خوندم یک ساعت هم ریاضی
آخر هم فهمیدم معلمم به پدرم که اون موقع گوشیش خاموش بوده زنگ زده واسه پرسش الان هم میخواد نمره مستمر کم کنه بعد از حدود یک ساعت به این نتیجه رسیدم که نمره واسم اصلا مهم نباشه ولی بعدش که بیشتر فکر کردم فهمیدم یادگیری هم واسم مهم نیست ینی تو این دوران کرونا اینقدری که من الکی نمرم کم شد و الکی غیبت خوردم هیشکی نخورده راستی اینم بگم که من معمولا همیشه مدرسه میرفتم ینی تا قبل کرونا تو دبیرستان اصلا غیبت نداشتم حتی روز عروسی خواهرمدیوونه هم خودتونین
راستی الکی لایک نکنین داشتم میدیدم بیشترین لاکی ها مال کمترین خونده هاست
یه پیشنهاد هم دارم که آخر گزارش بنویسیم پیشرفت داشتیم یا نه که وقتی پیشرفت داشتیم همو لایک کنیم
من که پسرفت داشتم. -
دیروز حدود 6 ساعت زیست خوندم یک ساعت هم ریاضی
آخر هم فهمیدم معلمم به پدرم که اون موقع گوشیش خاموش بوده زنگ زده واسه پرسش الان هم میخواد نمره مستمر کم کنه بعد از حدود یک ساعت به این نتیجه رسیدم که نمره واسم اصلا مهم نباشه ولی بعدش که بیشتر فکر کردم فهمیدم یادگیری هم واسم مهم نیست ینی تو این دوران کرونا اینقدری که من الکی نمرم کم شد و الکی غیبت خوردم هیشکی نخورده راستی اینم بگم که من معمولا همیشه مدرسه میرفتم ینی تا قبل کرونا تو دبیرستان اصلا غیبت نداشتم حتی روز عروسی خواهرمدیوونه هم خودتونین
راستی الکی لایک نکنین داشتم میدیدم بیشترین لاکی ها مال کمترین خونده هاست
یه پیشنهاد هم دارم که آخر گزارش بنویسیم پیشرفت داشتیم یا نه که وقتی پیشرفت داشتیم همو لایک کنیم
من که پسرفت داشتم. -
@Hadise-Ahmadi-p ايشون نيستن فعلا اصن عزيزم
فعلا ساعت خواب و بيداري هماهنگ نيست قرار بود باشه نشد
الان هركسي يه ٢٤ ساعتشو مياد گزارش مينويسه@خانوم-وكيل بله مرسی
-
@HA937 وقتی از اتاق میری بیرون میتونی گوشیتو زنگ بذاری که تو اون ساعت مجبور بشی به اتاقت برگردی و خاموشش کنی.اینطوری زودتر برمیگردی سر درس
@Novin-Sanat بله راهکار خیلی خوبیه ولی اتاق من طبقه بالاست(خونه دوبلکس نیست قدیمیه
) وقتی میام پایین، گوشی زنگ بزنه که خوبه بمب هم بترکه نمیشنوم
ولی سرعت تعیین میکنم و برای هر سانس پایین رفتن، بازه میذارم اگر به موقع نرفتم، سانس استراحت بعدیم کنسل میشه.
-
@Novin-Sanat بله راهکار خیلی خوبیه ولی اتاق من طبقه بالاست(خونه دوبلکس نیست قدیمیه
) وقتی میام پایین، گوشی زنگ بزنه که خوبه بمب هم بترکه نمیشنوم
ولی سرعت تعیین میکنم و برای هر سانس پایین رفتن، بازه میذارم اگر به موقع نرفتم، سانس استراحت بعدیم کنسل میشه.
-
@Novin-Sanat دیگه به شما خیلی اعتماد دارن اینقدر که کلا میدونن وضعیت چجوریه اصن برگزار نمیکنن نه اینکه جلوی تقلب رو بگیرن
معلوم نیست چه بلایی سر معلم آوردین
#شوخی -
سلام
زیست:۳:۵
شیمی۲:۱۰
ریاضی۲:۴۵
آرایه ۱
دینی ۱:۱۰
لایتنر۱
۱ساعت رفع اشکال
کل:۱۲:۱۰
پ.ن:فردا حتما روز بهتریه...اگه بخوای