انتخاب دبیر برای زیست دهم
-
بچه ها زیست دهم تجربی کدوم دبیر بهتر و مفهومی درس میده؟؟؟ لطفا کمک کنین؟
-
-
-
با آقای موقاری پیش بری توی کنکورت کمتر از 80 نمیزنی
فقط اول صفرتا صد هر گفتاری رو ببین بعدش کارگاه تست زنی رو ببین گه توی پایان همون کارگاه تست زنی تورق سریع اون گفتار هم قرار داره که خیلی عالیه -
بدون هیچ شک و تردیدی اقای موقاری عزیز
اصلا عشقن عشق امیدوارم هرجا هستند سلامت وشاد باشند -
فقط اول صفرتا صد هر گفتاری رو ببین بعدش کارگاه تست زنی رو ببین گه توی پایان همون کارگاه تست زنی تورق سریع اون گفتار هم قرار داره که خیلی عالیهMobin Hosseini در انتخاب دبیر برای زیست دهم گفته است:
فقط اول صفرتا صد هر گفتاری رو ببین بعدش کارگاه تست زنی رو ببین گه توی پایان همون کارگاه تست زنی تورق سریع اون گفتار هم قرار داره که خیلی عالیهتا اینجاشو دوستمون گفتن بقیشم من بگم...بعد از طی این مراحل حتما خودتون شروع به تست زنی کنین که مطالب توی ذهنتون تثبیت شه چون هرچقدرم دبیر عالی باشه دست به قلم شدن خودتون مهمه!!! من اینو از روی تجربه میگم تا خودتون تست نزنید هرچقدم نکته تستی بهتون بگن شاید یه مدتی تو ذهنتون بمونه ولی اگه خودتون دست به قلم شید قلق کار دستتون میاد...
-
اصلا عشقن عشق امیدوارم هرجا هستند سلامت وشاد باشندMorteza Khodaie در انتخاب دبیر برای زیست دهم گفته است:
اصلا عشقن عشق امیدوارم هرجا هستند سلامت وشاد باشند

-
Mobin Hosseini در انتخاب دبیر برای زیست دهم گفته است:
فقط اول صفرتا صد هر گفتاری رو ببین بعدش کارگاه تست زنی رو ببین گه توی پایان همون کارگاه تست زنی تورق سریع اون گفتار هم قرار داره که خیلی عالیهتا اینجاشو دوستمون گفتن بقیشم من بگم...بعد از طی این مراحل حتما خودتون شروع به تست زنی کنین که مطالب توی ذهنتون تثبیت شه چون هرچقدرم دبیر عالی باشه دست به قلم شدن خودتون مهمه!!! من اینو از روی تجربه میگم تا خودتون تست نزنید هرچقدم نکته تستی بهتون بگن شاید یه مدتی تو ذهنتون بمونه ولی اگه خودتون دست به قلم شید قلق کار دستتون میاد...
@nazi-salehi راست میگه یادم رفت اینو بنویسم بعدش که فیلما رو دیدی سیلابی تست بزن هر کتابی که گیرت میارو تست هاش رو بخور تا قشنگ تثبیت شه برات
-
اصلا عشقن عشق امیدوارم هرجا هستند سلامت وشاد باشند -
-
@83_Pesarak-shoja من واسه دهم اقای موقاری رو به شدت پیشنهاد میکنم ولی حتما برای دوره دهم تو تابستون یازدهم استاد امینی چرا که تو یه سری جدول تمام نکات رو جا میدن و خیلی کامل همرو مرور میکنن
-
قطعا اقای موقاری
با ایشون دیگه نیازی به درسنامه خوندن ندارین -
@83_Pesarak-shoja آقای راستی بروجن اگه با ایشون جلو برین کنکور زیست رو بالا ی ۹۰ می زنین البته باید کتابشون رو هم بخرین تا ازش سوال حل کنین.