کورس مطالعاتی
-
@Novin-Sanat منم هستم . ولی وضعیت فیزیکم خوب نی معمولا 30 40 میزنم . و ی سوال قانونش چجوره این تاپیک ؟ یعنی چجور باید کار کنیم
-
منم میام
ساعت مطالعه بدیم دیگه؟:)
من 4 فصل از زیست دوازدهم مونده
دینی نخوندم تا حالا:/
عربیم نخوندم ولی پنجا شصت میزنم:/ -
Zaraa بحث من اون رقابت منفی نیست.یه رقابت سالم که مثلا وقتی حوصله ی درس خوندن نداری یادت بیوفته که شب میخوای گزارش بدی و این باعث بشه بری بخونی
@Novin-Sanat در کورس مطالعاتی گفته است:
Zaraa بحث من اون رقابت منفی نیست.یه رقابت سالم که مثلا وقتی حوصله ی درس خوندن نداری یادت بیوفته که شب میخوای گزارش بدی و این باعث بشه بری بخونی
من مزاحم طرحتون نمیشم ولی اونجا هم رقابتی نیست که اذیت بشین
موفق باشید🌹 -
منم میام
عربیم نخوندم ولی پنجا شصت میزنم:/zahra alaei شرمنده دیر جواب دادم.بیایید پی وی
-
@Novin-Sanat در کورس مطالعاتی گفته است:
من مزاحم طرحتون نمیشم ولی اونجا هم رقابتی نیست که اذیت بشین
موفق باشید🌹 -
منم میام
عربیم نخوندم ولی پنجا شصت میزنم:/zahra alaei میشه منو فالو کنید؟
-
منم هستم
-
منم هستم
-
خانم صدیقه نه /من تقریبا یه ماه نتونستم بخونم
-
سلام.من دنبال یک یا چند نفر میگردم که از نظر درسی وضعیتشون مثل خودم باشه و تصمیم به خوندن داشته باشن.تا بتونیم باهم دیگه رقابتی درس بخونیم.مثلا یه مبحث ریاضی رو انتخاب کنیم و اونروز باهم بخونیمش.
وضعیت من:شیمی فقط دهم رو خوب خوندم.زیستم هر سه پایه نصفه نیمس.فارسی افتضاحه.ریاضیم خوبه در حد ۶۰ درصد.فیزیکم فصل۳ دوازدهم رو خوب خوندم بقیه نصفه.عربیم هم خوبه اما میخوام از دهم دوباره بخونمش.دینیم هم معمولا ۵۰ یا ۶۰ درصد.
اگه کسی دوس داره بگه که باهم بخونیم.
@Novin-Sanat سلام منم هستم
-
@Novin-Sanat سلام منم هستم
-
@Novin-Sanat واااااای بالاخره چندنفر مثل خودم پیدا شد من خیـــــــــــــــــلی بی انگیزه و داغونم فکر میکردم فقط خودم در این حد خوندم دست منم بگیرین😊
-
@Novin-Sanat دیر رسیدم😔
-
@Novin-Sanat دیر رسیدم😔
-